Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

GeniusAtWork

Члан
 • Број садржаја

  10008
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  4

Последњи трофеј

GeniusAtWork је имао/ла садржај са највише реакција!

О GeniusAtWork

 • Ранг
  Домаћи плаћеник и страни издајник!
 • Рођендан 04/16/1977

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Ниш
 • Интересовање :
  ;-)

Contact Methods

 • Skype
  vlada77k
 • Instagram
  https://www.instagram.com/vladimir_krstic/?hl=sr

Скорашњи посетиоци профила

33504 посетилаца
 1. GeniusAtWork

  Crkvena služba u Holandiji koja traje mesecima

  Оби, не капирам те баш најбоље. А није да нисам пробао - Уопште се не ради о емигрантима, већ о политичким азилантима који су побегли од политичког прогона у Јерменији. У самом тексту се каже да се не саопштавају њихова пуна имена да њихова родбина у Јерменији не би трпела последице - Јермени су хришћани. Наравно, ови конкретно могу и да не буду, али се то нигде не помиње у тексту - Експонирање по медијима може да има добру страну да што више људи сазна да постоје овакви случајеви и да се изврши притисак на власт да размотри своју политику око азиланата - Како ови људи из цркве могу да буду одговорни за хиљаде других случајева, којима нико није помогао? Азилантску политику кроје политичари, ови из цркве су само искористили рупу у закону да покушају да одложе депортацију ових људи који су им се обратили за помоћ. У нади да ће неко из биркоратије да мало стави прст на чело. Стварно не капирам шта је овде SJW. Ја се уби од писања по форуму колико су SJW зло, исто као и алтрајтовци и остали идеолошки заслепљени доносиоци разних "Истина", тако да ваљда не мислиш да бих бранио те барабе?
 2. GeniusAtWork

  Критика режима Александра Вучића и СНС-а

  Чланица Регулаторног тела за електронске медије покушала да отера Бошка јуче (обратити пажњу на наслов клипа )
 3. Нема ту много велике филозофије. Или ће ова садашња опозиција да се опамети, потпишу неку платформу око заједничког наступа, нађу неку некомпромитовану познату личност, довољно популарну у народу, да буде на челу и да онда заједнички одлучују о свим стварима везаним за изборе (да траже простор на медијима за почетак)...или ће Вучић владати доживотно. Како? Па просто, на сваким следећим изборима апстиненција ће бити све већа и већа, а напредњачки гласачи ће дисциплиновано излазити. И кад ту додамо бугарске возове, капиларне гласове, џипове без таблица поред бирачких места, Хркаловићкине "изненадне" посете локалним полицијским станицама, пет литра млека и кило брашна за сваког верног гласача...све је јасно. Једино што то може да спречи је да, далеко било, Вучић увуче земљу у неку нову тоталну катастрофу. Тотални колапс економије, нови рат или нешто слично. Далеко било и не поновило се више никад.
 4. Нема ничег лошег што је неко ишао на дочек Владимира Путина. Такође нема ничег лошег у томе што је ВП дошао. Само суманут човек би имао нешто против да председник једне од најутицајнијих земаља дође у Србију. Проблем је у томе што људи нису доведени да би видели Путина - коме је ово трећа посета Србији у задњих 10 година - него да би учествовали на контрамитингу СНСа, под називом "Један од 300 милиона (да не улазимо у ретардираност те цифре сад)", што је директан одговор на паролу "Један од 5 милиона" под којом иду протести сваке суботе. Значи, власт је покушала да злоупотреби његов долазак. Такође, добар део тих људи уопште није дошао добровољно "да би видели Путина", него су им обећане неке ситне паре и слично да би дошли, уз обавезан организовани превоз. А пошто су радници јавних управа масовно ишли, није баш немогуће да су једноставно морали по партијској дужности, да не би имали проблема у предузећу. Што све наравно није ништа ново, СНС тако функционише одувек. Пред сваки њихов митинг или када Вучић отвара фабрике негде, конвоји аутобуса доводе њихове "присталице".
 5. Није то. Путин је био већ једном за време СНСа, 2014. Па није било много помпе. Него изгледа да је Психу почела да опако ради сујета због ових протеста сваке недеље, па је решио да покаже свима ко је газда и да направи најграндиознији могући контрамитинг под изговором дочека Путина. Тако што ће по старој доброј напредњачкој методи да укрца све који су на овај или онај начин зависни од њега и државе у бусеве и да их доведе да покаже свима колико народ воли Вучића (и Путина). Што је добро, јер значи да су протести већ почели да дају резултате
 6. Из Ниша 50. Сад читам вести на фејсу.
 7. 2025. година, 14579865 страна теме... "Али ако имамо зрно кафе и зрно шећера...а кафа није шећер...а зрно није кафа..онда имамо шећер, а имамо и кафу. Али немамо кафу ако имамо шећер. Као што шећер не прелази у кафу, тако кафа прелази у шећер..."
 8. Ужас, не може човек више ни расиста да буде на миру а да се тамо неки за које ради и који га плаћају нешто не буне око његових ставова.
 9. Што не одеш и не кажеш ово родитељима деце болесне од рака? Стварно не контам како неке људе није срамота да баљезгају овакве идиотлуке. Ако тролујеш, тема није за то. А ако си ипак озбиљан...онда ти треба стручна помоћ.
 10. Нисам прочитао рад који се помиње, али ми се чини да су опет неки медији направили циркус од свега... Значи ако је ово тачно, ради се о само неким аспектима за које они сматрају да могу бити опасни по онога који сматра да мора да им се повинује по сваку цену. Вероватно под притиском околине и да би се уклопио у друштво. Антифеминизам, избегавање показивања било каквих слабости, авантуризам, преузимање ризика и насиље. Једино не капирам шта сматрају под "achievement" и зашто би то било нужно лоше. Чак и председник Асоцијације каже:
×