Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

GeniusAtWork

Члан
 • Број садржаја

  9040
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  3

GeniusAtWork last won the day on Септембар 2 2015

GeniusAtWork had the most liked content!

О GeniusAtWork

 • Ранг
  Домаћи плаћеник и страни издајник!
 • Рођендан 04/16/1977

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Ниш
 • Интересовање :
  ;-)

Contact Methods

 • Skype
  vlada77k
 • Instagram
  https://www.instagram.com/vladimir_krstic/?hl=sr

Скорашњи посетиоци профила

31769 profile views
 1. Прелазак из животиње у човека

  Е, нисам мислио на тебе, мислио сам на тему уопште. Нисам видео да си писао у међувремену, сори
 2. Прелазак из животиње у човека

  Вероватно мислиш кад су људи постали људи тиме што су развили свест? Мало сам гуглао, колико видим не постоји консензус (као што не постоји ни научни консензус шта је у ствари свест). Отприлике се сматра да је настанак свести уско везан са развојем креативног и симболичког размишљања, а посебно са настанком говорног језика. Претпоставке су да је до неког драстичног напретка у свему томе дошло у периоду од пре отприлике 40-70.000 година.
 3. Они који Србији не мисле добро су му променили презиме, Вучетић, да би прикрили да је он у ствари славни предак нашег председника!
 4. Само што се овде уопште не ради о томе. Прочитај уводни текст, највећи део оних који овако траже жену су гастарбајтери који углавном живе по западној Европи.
 5. Шта је то депресија?

  Депресија је израз гордости. Шта све нећу овде да прочитам
 6. Не знам одакле ти овакве бесмислене бројке. Процена је да је у време кад је живео Исус на земљи било око 300 милиона људи. Значи било је потребно пуних 2000 година да би се тај број повећао 20 пута. А до осетног повећања броја људи је дошло тек пре 100-200 година, у време индустријске револуције. Пре тога би било потребно да прође по неколико векова да би уопште приметио да број људи на земљи расте.
 7. Кликнеш на иконицу ока у другом реду, пише Spoiler на њој. И онда ти се отвори поље у које убациш садржај који хоћеш да сакријеш.
 8. Кад год нека страна компанија дође негде и експлоатише раднике, то је скоро у 100% случајева због домаћих менаџера. Нико не пије крв радницима као њихови земљаци који хоће да што пре напредују у хијерархији, газећи све редом. Тако је и овде са разним Јурама, Леонијима и сличним.
 9. Tolkien rulz! Gil-galad was an Elven-king.Of him the harpers sadly sing;the last whose realm was fair and freebetween the Mountains and the Sea.His sword was long, his lance was keen.His shining helm afar was seen;the countless stars of heaven's fieldwere mirrored in his silver shield.But long ago he rode away,and where he dwelleth none can say;for into darkness fell his starin Mordor where the shadows are.
 10. Мислио сам на било које догледно време, да немамо шансе да повратимо Косово на статус пре '99. А шта ће бити у будућности наравно да нико од нас не може да зна.
×
GeniusAtWork - Живе Речи Утехе