Jump to content

RYLAH

Члан
 • Број садржаја

  16961
 • На ЖРУ од

 • Број дана (победа)

  59

Последњи трофеј

RYLAH је имао/ла садржај са највише реакција!

О RYLAH

 • Ранг
  Oh fishy fishy fishy fish!

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

66749 посетилаца
 1. Сви су такви, на обе стране. Фридман у својој новој књизи то феноменално објашњава. Подела је много дубља, само су се једни утаборили око демократа, а други око републиканац, и немају ни слуха нити бриге за ставове оних других. Кад је он, који је геополитичар, написао књигу која се бави искључиво америчком унутрашњом политиком и предвиђањима у ком ће правцу да тече, то је један од показатеља колико су те поделе дубоке и јаке.
 2. Јел има негде линк тога? Може и у пвт ако је безвезе да се објави овако (мада мислим да би требало да се види, са све профилом са ког је то објављено). ЕДИТ: Сад сам видео снимак, болештина најгора. Треба ОВТК да реагује под хитно. Кад може да реагује за претње упућене политичарима, за ово би апсолутно морали.
 3. RYLAH

  Da li Kina kreće nizbrdo?

  赞美我们的中国霸主
 4. @Avocado @Justin Waters Па да. Тачно оно што бисте волели да поверујемо! Али моје очи су одавно отворене. Јасно је да је ова епидемија испланирана још 2012. године, а и пре тога сигурно, а да ДУБОКА ДРЖАВА осећа патолошку потребу да нас унапред обавести о свим својим супертајним плановима које спремају, и тиме нам омогући да их раскринкамо на време. На трагу смо вам!!!
 5. Одлично одрађено, овако треба свака комедија да се ради Први пут да видим овако нешто креативно и квалитетно урађено код Тревора Ное, реално. Али шта је мени интересантно, што много говори о америчком друштву тренутно... Не постоји било шта што би неко рекао овима што подржавају Трампа, или оним другима што подржавају Бајдена, што би их натерало да уопште преиспитају ставове. Толико су подељени између себе да их не интересује уопште било шта што је њихов кандидат урадио или није урадио. Што даље имплицира да није ни битно ко је кандидат, јер они ову другу групу перципирају као нешто непр
 6. Брате, јел ти проваљујеш да они овим саопштењем подржавају Петра Челика и оно његово формирање "Народне владе"?
 7. Слажем се са идејом генерално, само бих је мало модификовао. Наша Црква је показала да (углавном) не уме са медијима. Болна истина, али је тако. И не само због тога што је већина медија лешинарски настројено. Црква је утуцавала тону пара у неке потпуно промашене пројекте, како на нивоима подручних Епархија, ткао и на централном нивоу. На крају крајева, нема баш толико вести у Цркви да би Цркви било потребно да има неки медиј који ће само да обрађује теме из црквеног живота, а искрени да будемо, нема ни толико публике за те теме. Али би Црква макар део тих пара које су бачене на свака
 8. RYLAH

  Da li Amerika klizi u haos

  Помињао сам то опет у контексту онога што се овде на форуму подразумевало под "минималном државом", односно "системом" без било каквих институција.
 9. RYLAH

  Da li Amerika klizi u haos

  Знам за те разлике, али сам причао о оној варијанти која је доминирала овде на форуму. И овде их имаш колико год хоћеш, не знам шта спречава твоје фантазије?
 10. RYLAH

  Da li Amerika klizi u haos

  Не значи да проблематичне групе неће да се боље организују и прерасту у руље кад добију зелено светло од неке политичке групације, као што је у САД тренутно. Али је врло интересантно да се уживо види оно што је било јасно сваком са два грама мозга док су се водиле оне испразне дебате на овом форуму: Ако укинеш полицију, или је драстично смањиш, само они с парама неће да буду препуштени на милост и немилост кретенима. Или појединци који су још луђи од њих. Видех снимак једног брачног пара из САД. Он са АР 15 у руци, а она са пиштољем. На кућу им дошле комуњаре јер "имају белу привилегију"
 11. RYLAH

  Da li Amerika klizi u haos

  Ово у САД је врх показна вежба како изгледа либертаријанизам, онако како се рекламирао овде на форуму. Нема полиције, и онда је свако препуштен себи и својим могућностима. У тим ситуацијама они који су најјачи заузму део града, неки други малтретирају поштене грађане, људи не могу да раде посао, а само они који имају довољно пара да плате обезбеђење могу да рачунају да су безбедни. Врхунска ствар је што је почело да се штеди на издацима за полицију и да се тако смањује државни апарат, и резултати су одмах видљиви.
 12. RYLAH

  Избори 2020 (21. Јун)

  Ја бих један сендвич, ал нико неће ни да понуди. Вероватно мисле да бих појо сендвич, па их заебо за глас/неизлазак. Мого би један са неком добром пилетином на роштиљу, па одозго мајонез, купус салата, зелена салата, мало павлаке, и све то у оној лепињи доброј, оној празној али хрскавој, ако знате на коју мислим.
 13. Нису добри водитељи. Ужасно су једнострани и мрзе све и свакога ко им не одговара. Овде не причам о политици, јер је наша политичка сцена одавно затрована, него су једноставно крајње уски људи који нису у стању да прихвате да постоји неко са ставовима који се разликују од њихових по било ком питању. А с обзиром да су им ставови око великог броја тма крајње упити и до бола ригидни, редовно пљују по свима који се са њима не слажу, што је огромна већина људи, и стално пљују по Србији као земљи заосталих неандерталаца, и емисија им је превише мрачна. Не знам како је тек сад дошло до тога
 14. Ако стално нешто мора да се правда и објашњава, онда можда боље мало да искулира са јавним наступима. Са теолошке стране није рекао ништа спорно, али је потпуно излишно да у оваквој ситуацији, кад се спремају да згроме Србе и СПЦ и Црној Гори, он држи теолошке дискусије. Коме сад треба теолошка дискусија кад се народ бори за живот? Лик је Србин, слушао сам једном кад је причао о свом пореклу, где се и поносио тиме што му је предак Павле Орловић (дал је стварно ил јок, то не знам, али је то са поносом причао). И овде је пар пута поменуо да је Србин, али одмах убаци и да је Црногорац, и ту
×
×
 • Креирај ново...