Jump to content

Натан

Члан
 • Број садржаја

  3920
 • На ЖРУ од

Everything posted by Натан

 1. Стваарно? Нисам знао. Ето, ни Библија не препознаје ту врсту заражених. Да бре, жртвоваћемо опстанак човечанства, само да се сачувамо од короне.
 2. А промакло ти оно главно - да изолација и ношење маски важе само за болесне.
 3. Шведска без рестрикција: Нема мртвих у недељу дана - Стање ствари STANJESTVARI.COM После годину дана испоставило се да је шведски приступ био исправан
 4. Натан

  Маце

  Мајаꒌ (@marajajajaja) Tweeted: људииииииииии https://t.co/gFaBAcrL2y https://twitter.com/marajajajaja/status/1380238189118558210?s=20
 5. Ево, што се тиче мене, уопште се не ради о оверлордима, чиповима, фарм. мафији, масонима исл. Не пратим шта раде, али могу да претпоставим. 😎 Просто, интуиција ми каже да не треба да се шприцнем, и баш ме брига за провакс и антивакс аргументе. Из спрдње повремено пратим шта се прича по интернету.. КомеНдија 😀
 6. Чекај, зар није јасно да вакцинисани и даље могу да се заразе и преносе вирус? Вакцином само себе штите од теже форме болести. Тако бар кажу стручњАци.
 7. Видиш да није увек баш тако (。◕‿◕。)➜
 8. @cloudking О каквој попари причаш кад је стандард много јачи, у поређењу са жутим периодом, што се види кроз просечну и минималну зараду. А начин на који су жутаћи увели веронауку, боље да нису. То је тек био хаос при одабиру, чак су и полупани атеисти завршавали убрзане курсеве за вероучитеља, да се ухлебе, па онда уче децу да Бог не постоји. Оно мало теолога што је било, углавном се разбежали, због лошег статуса и третмана који су имали по школама.
 9. И, у поређењу са твојим жутим изродом, којима је свеукупно деловање било исто као овима сада, али без ћирилице, споменика и Цркава, који избор просечан гласач да направи? Лоше или лоше/и по нешто добро. Владаће Вучић.
 10. Натан

  Politicke (ne)prilike u Srbiji

  😄 Па нисам ја њихов адвокат.
 11. Натан

  Politicke (ne)prilike u Srbiji

  :Заашто је Бога тако неправедан па нам није омогућио да сви будемо космонаути, плакуууу... :Д Па, не иде тако, потребан је неко и овде доле да ради нешто, а то нема везе са (не)једнакошћу, него са слободом избора. Ко каже да ови други нису?
 12. Натан

  Politicke (ne)prilike u Srbiji

  Ја сам иронично споменуо глумца (Бјелу) у том контексту, иначе, наравно да је крив за седење са убицама, јер Христова мисија је била да позива људе на покајање, што је у наслеђе оставио својим апостолима, што значи - и патријарху, а за све остале, па био он и Боба из Бољег живота, важи први псалм. ;-)
 13. Натан

  Politicke (ne)prilike u Srbiji

  Без обзира на конкретну ситуацију, у домаћим филмским круговима је познато колико је Бјелогрлић агресиван, пргав и бахат човек, а сада је то само испливало на видело, што је добро за њега, мало као васпитна мера, да схвати, ако има и мало осећаја, да би требало мало да се уљуди.
 14. Натан

  Politicke (ne)prilike u Srbiji

  Не знам на кога мислиш, али свакако није погрешно, и самом Христу су замерали што је седео, јео и пио са грешницима, јер нису разумели да је лекар потребан болеснима, не здравима. На то је патријарх позван, а можда и по неки глумац, не кажем. 😁
×
×
 • Креирај ново...