Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Broken

Члан
 • Број садржаја

  1745
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  5

5 Followers

О Broken

 • Ранг
  Дуго је са нама
 • Рођендан 12/23/1976

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

11898 profile views
 1. Kako brate osam? Zar ih ima toliko? Ka sam probao Vivaldi pa ga skinuo jer mi je spor.
 2. E, ovo mi je zanimljivo. Čuj, imali šifre za delove tela ? Svašta mi pada na pamet sad u ove posne dne.
 3. Kad bi mi neko sad dokazao kako su svi parfemi koje imam zapravo kopije.
 4. Ne znam, čudno mi je. Možda postoji racionalno objašnjenje ? Ozbiljno, možda je reformulisan. To se u poslednje vreme ne retko dešava. Ako ti imaš neku staru verziju parfema, taj iz Pariza a u Jasminu si kupila neku novu, sa promenjenom formulom ( najčešće oslabljen) onda tu možda možemo da nađemo rešenje. Mada, ima ljudi koji kažu da su parfemi koji dolaze na naše tržište neka druga klasa...kao i mnogi drugi proizvodi z aovaj deo sveta. Ima smisla i to...ne znam, moguć eje.
 5. Koji je izvor tih informacija ? Stvarno me zanima. Ja sam u tom parfemskom svetu dovoljno dugo i nikad nisam čuo primedbu na Jasmin...ali baš nikad.
 6. Prva reakcija kad sam juče ovo pročitao bila je gnev. Druga reakcija je bila pomisao- ovo nije moja crkva. Verujem da može svakako da se shvati i da sam ja možda stvarno izgubio vezu i osećaj za istinsko hrišćanstvo ali strašno me odbija u poslednje vreme nešto što meni liči na porobljavanje nekim novim zakonom..."pravoslavnim" pravilima, formama. Nekad mi sve izgeda kao da smo fariseji. Imamo zakone ii držimo ih a Boga ne prepoznajemo. Hristos došao da te oslobodi i zove te da mu pristupiš a ovamo pitanje da li nisi jeo i pio tri dana. A u materinu ! Kakav je to duh ? Jel to Utešitelj ?
×
Broken - Живе Речи Утехе