Jump to content

Zeebedee

Свештеник
 • Број садржаја

  2741
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by Zeebedee

 1. Gde se iskljucuje muzika? Sajtovi sa muzikom su tako 2002; kasnite braco samo 11 godina.

  1. Justin Waters

   Justin Waters

   Kakve veze ima sto je muzika na sajtovima u pozadini uvedena 2002. 2002 nije ni bilo pouka, a to sto je uvedena muzika 2002 godine ne znaci da je ovaj cin stavljanja neka zaostalost. Uostalom za ovakve stvari trebaju resursi, a resursi se nadogradjuju, ne moze sve odjenom da se ubere kao na drvetu.

  2. Zeebedee

   Zeebedee

   Justinijan nisi razumeo sta sam hteo reci; to je bilo popularno tamo neke 2002; i vec odavno nijedan valjan i normalan web dizajner to ne bi uradio.

   I stvarno gde se automatski gasi?

 2. No comment: Posle 17 godina od pljačke našeg poznatog privrednika Novosađanina Tomislava Đorđevića, pri čemu mu je u porodičnoj kući u Bukovcu oduzeto 250.000 tadašnjih nemačkih maraka, o čemu je „Politika“ više puta pisala, Okružni sud u Novom Sadu izrekao je na ponovljenom suđenju kazne petorici aktera ovog nedela. Beogradski reditelj i nekadašnji komandant paravojne organizacije „Beli orlovi“ Dragoslav Bokan (48) osuđen je na godinu dana zatvora, a u obrazloženju presude pripisano mu je da je organizovao i pomagao razbojništvo nad Đorđevićem i njegovom porodicom.
 3. Kako se brise profil?

  1. Show previous comments  4 more
  2. Анастасија
  3. Александрида

   Александрида

   Ma hoooće,videćete,to je samo trenutna situacija takva,proći će i to...

  4. Grizzly Adams

   Grizzly Adams

   Дај ми лозинку и решен проблем... ;)

×
×
 • Креирај ново...