Jump to content

Djuka

Члан
 • Број садржаја

  127
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Djuka

 • Рођендан 08/30/1985

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Beograd

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Djuka's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

16

Форумска репутација

 1. Izvinjavam se što ne uspevam da ostanem na kursu teme...
 2. Evo jednog interesantnog podatka... Tradicionalna tibetanska i kineska medicina (akupunktura, akupresura, su-đok i sl.) koje postoje i uspešno leče hiljadama godina (kod nas uglavnom pogrešno poznate kao alternativna medicina) i koja ima odgovore na mnoge bolesti na koje savremena medicina nema - npr. u ranoj fazi može da izleči "SIDA", o kanceru da ne govorim, ima inetresantan stav o sklonosti ka istom polu... Ovako kaže - da se kod bebe pregledom vidi ova sklonost te da se terapijom ona može suzbiti, smanjiti u određenoj meri do navršenja 1. godine života. Posle toga ostaje nada da se ono što je od sklonosti ostalo neće realizovati pod uticajem vaspitanja, okruženja i sl. Je l' da da je baš interesantno...?
 3. Bogu hvala! Samo napred, brate sveti; tako treba! Neka ti blagi Gospod da svako prosvetljenje i svaku pomoć na tom putu trudoljublja i borbe!
 4. Ovo je vrlo neprikladno obraćanje i vređanje! Neka neko reaguje, molim! Hvala!
 5. Blago Pravoslavlju dok te ima! Ja sam miran i spokojan kad naša Crkva na braniku ima ovakve gorostase...
 6. Evo, pošto vidim da mnoge intersuje i znatiželjni su, mislim da će biti interesantno nešto napisati o jednom od pomenutih naših teologa s fakulteta... Kada je dotični pre 20, 25 godina počeo na predavanjima da pominje redovno pričešćivanje, svi studenti redom su bili sablažnjeni, podigla se ogromna halabuka i predavač je proglašen jeretikom. Studenti su toliko daleko išli da je organizovano javno sučeljavanje tog predavača koga su optuživali za sve i svašta i studenata, a pozvani su i drugi predavači da čuju šta on to predaje i da ga osude. Na toj javnoj debati ostali predavači su se naravno složil sa dotičnim i potvrdili njegovu telogiju na opšti užas i sabalazan većine studenata... E, sad, svima nama danas (ili bar ogromnoj većini) jasno je sve oko redovnog i čestog pričešćivanja i slažemo se oko toga... Ovo dokazuje da je ovaj predavač daleko ispred svog vremena. Ko razume shvatiće...
 7. Pa kako ako nije pozvan na celibat? Seksualnost nije kao bilo koja druga oblast ličnosti. Ona nas u velikoj meri određuje. Frojd je čak smatra glavnom komponentom ličnosti... Znači sa njom je najteže boriti se. Nije kao sa duvanom ili pićem npr. Razumeš...? I sam ap.Pavle poziva na celibat i odmah dodaje ko može. Znači i on sam to ispoveda - da je to najveća borba...
 8. Ja nisam glorifikovao greh. Ja sam samo pratio logički sled stvari...
 9. Ne, ja insistiram i tražim da se tema zatvori jer smo došli do zaključka. Nema više šta da se kaže... Šta još može da se kaže posle tvog zaključka?
 10. Znači tebi lično nešto odgovara i onda treba svima da bude ok? Užas! Pa isto tako može da kaže i homoseksualac... Znači ponovo - kad nam nešto ne odgovora sami ćemo reći da je to izuzetak. Opet - užas! Ama, čoveče, brate, Srbine! Homoseksualnost je osuđena kod monaha jer imaju zavet! A monaški kanoni se odnose samo na monahe? Je l' to toliko teško da se shvati? Nađi mi kanon koji nije monaški a osuđuje homoseksualnost?
×
×
 • Креирај ново...