Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

-Владимир-

Члан
 • Број садржаја

  4740
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

9 Пратиоца

О -Владимир-

 • Ранг
  Не мисли да оде
 • Рођендан 01/28/1980

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Beograd

Скорашњи посетиоци профила

21831 посетилаца
 1. -Владимир-

  Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

  Посебно хришћанин не сме тако да се понаша.
 2. -Владимир-

  Обраћање председника Александра Вучића

  Гледајући каквим се неспособним идиотима окружио, то је неминовно.
 3. Да, човек оно баш ужива у животу. Свима нам је сан да радимо од јутра до сутра, па после у кафану само да би што мање времена проводили у својој кући где нас чекају жена и проблеми. Ма дивота. Ал озбиљно, највећим делом је муж из приче крив за такво стање јер избегава да се суочи са проблемима али далеко од тога да му је све песма у животу.
 4. Никад није само једно криво. И нико не бежи од доброг и пријатног. Нити можеш неког на силу да натераш да жели да проводи време са тобом. Можеш да кажеш: "Битанга, саможива, ако он неће, има ко хоће" и окренеш се и одеш и нађеш другог, који ће желети да проводи време са тобом. А можеш и да пробаш да направиш од дома оазу у којој ће тај неко уживати и желети да ту проведе сваки слободан тренутак. У принципу можеш и да гунђаш и набијаш кривицу некоме и да због тога чешће буде кући, али је то по мени најгоре решење, јер на дуге стазе, ту сви губе. Ја први не бих волео да је неко са мном због обавезе или осећања кривице.
 5. -Владимир-

  Žene, kakve muškarce volite?

 6. -Владимир-

  Иконописачки подвиг чланова ЖРУ

  Nije ikonopisanje, ali je pokusaj.Rad moje devojke, temperama na papiru.
 7. Оно што десног разбојника на крсту чини тако посебним, је та потпуна свесност своје грешности и дубоко покајање, за које је је мало ко способан. Никола Ђоловић је својевремено поставио одличан текст о томе. Није згорег да се понови. https://upodobljavanje.wordpress.com/2013/06/05/о-разбојницима-на-крсту-онда-и-сада-2/
 8. -Владимир-

  Kakav je vaš pogled na astrologiju i horoskopske znakove?

  Астрологија је врло стара, најмање 4000 година. Уствари, одкад су људи приметили да у кретању небеских тела постоји неко правило, покушали су да му одгонетну значење. Развијала се независно једне од других у Кини, Месопотамији, Јужној Америци, и придавана јој је велика пажња. Једно од чуда античког света, такорећи први компјутер, механизам из Антикитере, чија је намена била прорачунавање кретања небеских тела, је створен управо ради астролошких предвиђања. У 16. веку је било нормално постојање дворских астролога који су саветовали владаре. И никад није била религија, увек наука. У ствари напредак у астрономији је био последица популарности астрологије. Постепено, напретком научних метода , астрологија се одвојила од астрономије и одбачена је као наука, али је и даље прилично популарна иако нема никакву научно утемељење. Што , реално, данас није ништа необично.
 9. -Владимир-

  Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

  Видиш да се џаба отимаш.
 10. -Владимир-

  Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

  Мурамаса треба да поради на изражавању, али суштина је тачна. И Христос каже: "Нисам дошао да позовем праведнике већ грешнике на покајање" . Јер онај ко мисли да је здрав, неће доћи код лекара. Ако ти у старту имаш став "Ја сам супер, сви остали који нису као ја, не ваљају.", теби онда једино Бог може помоћи. И то не тако што ће ти дати жену, јер би те тако још горе закопао, него тако што ће да те опамети, макар и болело. И то можда баш кроз људе као што је Мурамаса.
 11. -Владимир-

  Историја у слици

  Само што тада већ дуго није било самураја у јапанској војсци. Његов противник би пре изгледао овако некако. Јапански официр из времена руско јапанског рата: Иначе, јапански официри су били наоружани сабљама европског типа а не катанама. Сем ако није у питању официр врло високог ранга који би у рат понео породичну катану, што у том двобоју највероватније није био случај.
 12. -Владимир-

  Pobijanje ljevicarskih naglabanja o nejednakosti:-)

  Не мора да значи. Ево ти Србије као пример.
×