Jump to content

-Владимир-

Члан
 • Број садржаја

  4812
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

4 Пратилаца

О -Владимир-

 • Ранг
  Не мисли да оде
 • Рођендан 01/28/1980

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Beograd

Скорашњи посетиоци профила

22914 посетилаца
 1. То је као фудбалска утакмица. Ако је судија судио пристрасно, можда изгуби на репутацији и не буде ангажован за важне утакмице али утакмица се не понавља. Тако и сада, можда ће неки од небитних ликова да попије смену, можда ће се систем мењати за будуће изборе али Бајден остаје. Председник се неће поново бирати.
 2. У сваком случају, опуштено. Свака владт је од Бога.
 3. Знам да је смисао другачији ,али ме некако ме ова слика подсећа на оне приче о организованој педофилији у политичком врху САД.
 4. Ствар је у томе да није оптерећен. Празни кревети чекају ковид болеснике. Прегледи се отказују да се пацијенти и лекари не би заразили ковидом. Једноставно, здравствени систем се блокира из страха од колапса, што му дође, па скоро исто.
 5. Ако ћемо о бројевима, нисам нигде видео број људи који су умрли због короне. Ја лично знам пар случајева кардиоваскуларних болесника који су умрли јер им није указана помоћ, због "мера превенције". А генерално је доста повећан и број људи са узнапредовалим стадијумима малигних болести због отежаног приступа лекарима. Затим нико још није истражио какав је утицај на опште здравље нације имало бесмислено двомесечно затварање .А да и не спомињем који утицај на психу има стално бомбардовање апокалиптичним прогнозама удружено са економском штетом. Мислим, кад се све узме, да су Швеђани ипак боље п
 6. Папа је непогрешив. Тако да, одсад је обавеза сваког католика да подржава регистрацију хомосексуалних заједница и да се спрда са Хрватима.
 7. Па што Атина није онда Посејдона претворила у чудовиште ? Него је Посејдон близак врху , па ајде да показујем силу на сиротињи. Па чак ни ове феминисткиње не смеју да дирају власт него се бахате над Тезејем. Како лепо каже наша пословица: "На сиротињу и зец пушку диза" . Неке ствари се не мењају.
 8. Pesimizam – narcistička depresija - Psihoterapijske teme PSIHOTERAPIJSKETEME.RS Autor: Renata Senić Ljudi s patološkim narcizmom ne uspevaju zauvek da održe sliku o vlastitoj grandioznosti i... Нису џабе свети оци толико инсистирали на смирењу, али оном правом.
 9. Могао си одмах да напишеш " не, немам никаквих доказа ", да не читам безвезе оволики текст, али добро... може и овако.
 10. Лепо од тебе што браниш част наше народне милиције. Вероватно имаш и чврсте доказе да је тај човек лажов ? Сем чињенице да је писац текста поп.
 11. -Владимир-

  Da li Amerika klizi u haos

  Ми смо тим вирусом већ били заражени и још га нисмо ни прележали како треба . Ваљда смо стекли какав такав имунитет.
 12. Ко је доказао ? Када ? Како ? Баш бих воле да видим тај научни, светски признат рад којим се доказује непостојање нечег тако апстрактног као слободна воља, па још ван сваке сумње. И зашто се онда још увек по судовима развлачи питање слободне воље и принуде ? Којим ?
×
×
 • Креирај ново...