Jump to content

-Владимир-

Члан
 • Број садржаја

  4823
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

4 Пратилаца

О -Владимир-

 • Ранг
  Не мисли да оде
 • Рођендан 01/28/1980

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Beograd

Скорашњи посетиоци профила

23256 посетилаца
 1. Пикасо је био психо, а Чаплин на ивици да почини кривично дело завођење малолетнице. Тако да ми нису били баш добар пример.
 2. Јок. Достојевски је био коцкар и озбиљно доводио њихову будућност у питање, и то је баш било у складу са традиционалним, патријархалним вредностима. Или мислиш да га је његова жена трпела јер је била патријархално васпитана а ове сад само јуре секс и паре. А за то да ће сваки мушкарац после неког времена тражити млађу, не знам, мени је то, оно баш јадно, понижавање самог себе. Не верујем. То ми је пре неки резултат дуготрајних лоших односа у браку који на крају кулминирају прељубом и одласком. А и такве везе успевају у мање у 10% случајева, ако је веровати Зорану Миливојевићу.
 3. Ако кренеш за све тако да калупиш живот далеко ћеш догурати. Чуј, подношљиво. Питај оног чија је жена старија од њега да ли му је подношљива или није. Ја знам за 3,4 срећних бракова где је жена старија 8,9 година од мужа. Или мислиш да ће мушкарцу досадити жена кад оматори па ће тражити млађу. Тај који је навикао да шврља, шврљаће каква год да му је жена. И где би био Достојевски да је његова жена размишљала као ти. Био је старији више од 20 година од ње и гле чуда, волели су се. Просто, не постоји шаблон за живот, не можеш да кажеш одабраћу жену/мужа тиог и тог и тог годишта, те тежине, виси
 4. Значи да је вероватно пронађен тамо. И да је неко имао разлог да га уврсти у поставку. Слажем се да треба одвојити реалност и мит, као она глупост о песми ђурђевдан и исправљати док се не дође до истине али не одбацивати ништа тек тако.
 5. Заборави холивудске филмове. Клање, бар што се стоке тиче, се врши забадањем сечива у каротиду, не превлачењем ножа преко врата. А како ми се чини и код усташа је била таква пракса. Да ли јесте коришћен не знам. Не би ме изненадило да је коришћен, а можда је само пронађен међу коришћеним оружјем. Онај ко то никад пре није видео лако може да помисли да је смишљено специјално за клање. Не знамо да је климава. Не треба ништа одбацивати док нисмо сигурни.
 6. За ово би био меродаван специјалиста судске медицине, али како ми изгледа, довољно наоштрен, овакав нож би био сасвим способан да нанесе смртоносне повреде. Нпр. убадањем каротидне артерије. Колико видим алат је направљен не за брзину( већ само намештање и скидање ножа захтева време), него као издржљиво средство за уштеду снаге код дуготрајног рада. Можда овај нож није оригинално направљен за сврху убијања људи, али као и већина ножева може сасвим лепо да послужи.
 7. То су били млади кадрови странке на власти и будући кандидати за подгузне муве и јавне функције. Како су се нашли на погрешној страни, и та места више нису упражњена, вероватно су сви давно променили странку.
 8. -Владимир-

  GameStop Short Squeeze

  Ово је најинтересантније. Колико се права корисника лако погазе кад је велика лова у питању.
 9. Ја сам је примио јуче. За сад никаквих нус појава немам. Пре вакцинације су помињали да је могуће црвенило на месту убода, повишена температура, замор, главобоља или дијареја. Мада кажу и да пружа најмању заштиту. То је стари тип вакцине, најпростији. Засеју вирус на ћелијама мајмунског бубрега, прикупе, деактивирају, прочисте, концентришу и убацују у вакцине. Ништа свемирско. Верујем да и Торлак има технологију за производњу таквих вакцина.
 10. Џаба трошиш речи. Он ти је Твртко(Неша) атеизма. ?
 11. То је као фудбалска утакмица. Ако је судија судио пристрасно, можда изгуби на репутацији и не буде ангажован за важне утакмице али утакмица се не понавља. Тако и сада, можда ће неки од небитних ликова да попије смену, можда ће се систем мењати за будуће изборе али Бајден остаје. Председник се неће поново бирати.
 12. У сваком случају, опуштено. Свака владт је од Бога.
 13. Знам да је смисао другачији ,али ме некако ме ова слика подсећа на оне приче о организованој педофилији у политичком врху САД.
 14. Ствар је у томе да није оптерећен. Празни кревети чекају ковид болеснике. Прегледи се отказују да се пацијенти и лекари не би заразили ковидом. Једноставно, здравствени систем се блокира из страха од колапса, што му дође, па скоро исто.
×
×
 • Креирај ново...