Jump to content

timjančica

Члан
 • Број садржаја

  770
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

2 Пратилаца

О timjančica

 • Ранг
  Наш човек
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Женско

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ево ако неког занима..

  1. Oglas za posao programer sa znanjem engleskom i nesto njemačkog

   

  homeoffice- rad od kuće, prijavljen, može i pola radnog vremena

   

  ·       obrazovanje u it

   

  ·       drzavljanin bih, srbije ili dozvola za rad u ovim zemljama

   

  ·       javascript

   

  ·       usability ko ima iskustvo prednost, ali nije uslov

   

  ·       backoffice

   

  ·       izrada softvera i optimiranje procesa sa upotrebom www.ninox.com ("low code/no code")

   

  prijave slati na [email protected]

   

   

   

  2. Oglas za posao programer sa znanjem engleskom i nesto njemačkog

   

  homeoffice- rad od kuce, prijavljen

   

  ·       obrazovanje u it

   

  ·       drzavljanin bih, srbije ili dozvola za rad u ovim zemljama

   

  ·       iskustvo u pitonu

   

  ·        dizajnorjentisani developeri

   

  ·        sql, pozeljno iskustvo ORMs

   

  ·        na pytonu bazirani framworks -mi radimo sa django

   

  ·        iskustvo sa test- framworks

   

  ·        iskustvo sa coloud-servis (mi smo AWS, Google)

   

  ·        poznavanje revision control sistemа (mi radimo sa git)

   

  posao:

   

  ·        razvijanje visoko skaliranog bekednsa u piton i django

   

  ·        razvijenje brzo i za musterije pogodnog Dashboards

   

  ·        razvijanje Cloud-Infrastrukture (AWS, Google Cloud)

   

  ·        tehnicki mentor za druge članove inzinjerskog tima

   

  prijave slati na: [email protected]

   

 2. timjančica

  Da li je 5G mreža opasna?

  Биће прије да је притисак узрок или нешто тако, распитај се..
 3. Код нас се усталио термин Ипостас, и ми кад говоримо о Светој Тројици, говоримо о три Ипостаси или Три Лица Једносушнога Бога. Дакле, термин Ипостас, односно Лица је у употреби у литератури, мада и други термин πρόσωπον, сматрам да није споран ако је употребљен у правилном контексту и дефинише Ипостаси у православном, светоотачком и догматском духу. Дакле све док термин πρόσωπον не преводимо као модели или неке маске, требало би да смо на правом путу и не скрећемо ка савелијанској јереси. Да пробамо да ово разјаснимо преко једног примјера и упростимо. Ако на Википедији погледамо как
 4. МЕДИТАЦИЈА НИЈЕ СПОЈИВА СА ПРАВОСЛАВЉЕМ Солидан текст од Марка, с тим што бих додала још пар ствари. Прије тога да констатујемо да је текст, нарочито за младе и почетнике у Православљу стварно потребан, јер најтежа духовна оштећења долазе управо из кухиње медитације, њене модерне рекламе и разјапљених медијских уста. Медитација и њено учење се скривају под разним именима, покретима, сектама и многи млади заправо вјерују да када иду на јогу иду само на „гимнастику“, да се на мало необичан начин друже, продрмају и протегну. Истина која слиједи је другачија. Заиста бивају продрман
 5. @pouke Добра је реклама за ПРОСТИТУЦИЈУ, ХОМОСЕКСУАЛИЗАМ, ПЕДОФИЛИЈУ И ТРГОВИНУ ЉУДИМА.
 6. Sledeca 3 sam u BG.Ako neko moze na kafu javite se u pp.

 7. timjančica

  Ateista vs vernik

  Страдање без гријеха је најтеже за носити, а тако је баш страдо Исус Христос и покајани разбојник је говорио на крсту за Христа да он страда без гријеха..
 8. timjančica

  Ateista vs vernik

  Да, и долази вријеме када ће за оног ко је у вјери говорити: ти си луд јер ниси као ми..
 9. То је став св. Отаца. Разлог томе је да само ствари које су учињене са мотивом служења Христу јесу истински смислене, искрене и истините. У пуноћи. Јер једино је Бог заиста добар. Онај који није у стању да чини ствари кроз ту призму, у Христу, његова дјела се не могу поредити са нечијим ко то исте ствари чини са таквим мотивом, немају ту пуноћу. То је морал у покушају. "Јер без мене не можете ништа чинити". (Јн. 15, 5)
 10. timjančica

  Ateista vs vernik

  Разлика..за почетак: иако изгледа да се човјек који је атеиста узда само у себе, а вјерник ако је прави много више у Бога него у себе, истина је да атеиста иде мање-више путем кнеза овог свијета. Тако да га кнез овог свијета сходно томе и награђује.. Разлика је и у хоризонту и простору дјеловања. Хоризонт атеисте је овај видљиви, а хоризонт вјерника ида даље, у небеса и вјечност. Тако се и активности атеисте одигравају у његовом видокругу и ту су и видљиве, овдје..у овом простору. Међутим ти резултати и "остају" у овом простору и "неће поћи са њим слава његова" (Псалм 48).
 11. Ти би можда био у праву да Марић говори о вјери масама. Али не говори, а то значи да је "ван конкуренције", јер како да ставиш бабе са једне стране ваге, а жабе са друге..
 12. timjančica

  Keto i gladovanje

  Па упитај се сам, зашто би један правосавни свештеник који има православни пост то радио и да при том изгуби 30 кг? За то мора да постоји неки разлог, неки оправдан разлог. Да такав начин исхране, да не кажем филозофију, стави изнад православног поста. То што неко не нарушава "технички" правила поста, не значи да га не нарушава на други начин..То је моје мишљење, овдје морам стати немам времена..
 13. timjančica

  Keto i gladovanje

  Хм..није баш јасно зашто би православни свештеник (претпостављам да говориш о православном?) био на таквом режиму исхране. За њега је прописани режим исхране правослани пост, осим ако није монах, тад отпада и месо. И онда и теби који можда по узору на њега почињеш благосиља да и ти започенеш.. Како год, данас у вријеме новотарија, ту су и многи прелешћени свештеници, то је сасвим сигурно. Зато сада више него икад важи, да " ти је све слободно али није све на корист", јер "многи су лажни пастири".
 14. timjančica

  Keto i gladovanje

  Ако си дебео, то значи да негдје штека метаболизам, ендокрисни систем и варење. Ту помажу сви они пробиотици и ензими а нарочито природни, мада се може понекад и који вјештачки унијети и да се утврди гдје штека. Тако ћеш сигурно изгубити на тежини. Што се тиче тога да слабије једење доприноси духовности, да, то је тачно, међутим то само иде "у пакету". То значи ако само смањиш унос хране а не радиш ништа друго - православна молитва, добра дјела, уздржања, милосрђе и милостиња, смањење гордости и сујете и осталих страсти, само уздржање од хране ће ти слабо донијети духовни плод,
×
×
 • Креирај ново...