Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Ведран*

Члан
 • Број садржаја

  6853
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  68

Последњи трофеј

Ведран* је имао/ла садржај са највише реакција!

8 Пратиоца

О Ведран*

 • Ранг
  Инвентар форума
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Contact Methods

 • Website URL
  https://sozercanje.wordpress.com/ па кликни контакт

Скорашњи посетиоци профила

3592 посетилаца
 1. Ведран*

  Raskol se zahuktava

  Не разумем. Шта ово значи? Светогорци сад већи Грци "од папе"? Шта ли? Чудно је како су активни по овом питању. О Украјини (директно Црквено питање) и расколу између МП и ЦП (директно Црквено питање) ни словца до сад нису прословили.
 2. Ведран*

  Raskol se zahuktava

  Македонци више не постоје од пре нки дан. Лепо је било познавати вас.
 3. Види како би мене магаре радо спаковало само у Србију. Да гледам "своја посла" цццццц Мало морген! И код тебе је код мене. Све су то моја посла, све је то моје, и не мош ми ништа.
 4. А за дељење нафоре римокатолицима би му посветили посебну пажњу.
 5. Ведран*

  Raskol se zahuktava

  Вероватно није последњи. Куку си га нама! (ако се међусобно посвађамо)
 6. Ведран*

  Raskol se zahuktava

  Штос ишћуђаваш Жико?
 7. Ведран*

  Raskol se zahuktava

  Да окачим и шта мисли и каже в. Максим у Божићном интервјуу. "Садашње превирање у Украјини је један привремени проблем и верујем да нема оне геополитичке димензије које му се приписују. Ако би се Црква поделила због једне канонске турбуленције, то би значило да није била толико велика, него мала и већ пре тога изгубљена. Изнећу своје скромно мишљење за које знам да је „мањинско“: верујем да крајњи циљ интервенције првопрестоне Цркве није заузимање једног географског простора, већ узношење у литургијски свет огромне већине украјинског народа који је – из разних, оправданих или неоправданих разлога – до сада остао ван домашаја Евхаристије истинске Цркве… Онај пак део Цркве који се на тој територији већ налази у пуноћи живота Цркве не треба да негодује него да молитвено препозна прилику да сународници на другачији начин уђу у благодатни простор исте Цркве."
 8. Имаш снимак где Анемични напао Кркана? Пернар вам тролује медије са витамном Ц, Крстичевић баца играчке по Сабору, Марас прави авиончиће од папира, Пленки прети Грмоји, Есих се распиштољила на Пленкија, а успут палаца змијским језиком на Србе, Гласновић вели да ће скочити са савског моста, Одлично је почела година!
 9. Сад ће почети бацање играчака! Ко министар Крстичевић у хрватском Сабору некидан.
 10. Мораш ми веровати да би жива била. Овако ће те сумња изјести.
 11. Ово ми је врло занимљиво, и на то нисам раније наилазио. У том смислу интересантно је и како је ИХ дао вид слепоме од рођења, чинећи блато. Мислим да негде код Отаца има управо тумачење да Он са овим довршава стварање овога човека. А и сама словенска реч исцељење говори у прилог томе да је то чињење човека целим.
×