Jump to content

nesha973

Члан
 • Број садржаја

  78
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О nesha973

 • Рођендан 02/02/1973

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Beograd
 • Интересовање :
  Egiptologija, Istorija, Teologija, Hrišćanstvo, Informacione tehnologije

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nesha973's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

111

Форумска репутација

 1. Khm, khm... a da su recimo Bogumili i njima slični "preživeli" (ko kaže da nisu, eno ih jedni dele Kulu Stražaru, a drugi em ne jedu meso, em subotare, em čekaju "istražni postupak", a i jedni i drugi, nit oružje u ruke, niti Hrista Bogom priznaju) onda kao ne bi bilo "retardiranih" mentola koji se tuku za toalet papir uplašeni da će da ih ubije povampireni Španski Grip (koji je kao i ovaj današnji došo iz KIne)? E, vidiš tu se varamo, recimo ja sektaše i "pacifiste" (profesionalne, one što navodno ni mrava ne bi zgazili, ali zato u svojim bolnicama nerođenu decu za novac, dakle na zahtev komadaju - ko se prepozna neka se prepozna,) ne podnosim, pa ipak nisam ni pravio zalihe, niti sam uopšte jurišao na prodavnice da se tučem za toalet papir.
 2. Ko kaže da se nisu rugali? Upravo je suprotno. Rugali su se, i tvrdili da starešine ne služe Bogu kako bi trebalo. O tome da su bili dualisti da i ne govorim. Problem sa današnjim Hrišćanima, ili onima koji se tako predstavljaju je što pod uticajem " prosvetiteljstva" zamišljaju da je Hrišćanstvo pacifistička religija. Ono to nikada nije bilo. Iz svega toga je proizašao leftardski prikaz Hrista kao hipika koji samo ponavlja "Peace bro Peace", a onda i ostale blasfemije. Upravo takav pogled na hrišćanstvo otvara umove za protestantsku, tačnije sektašku propagandu koja Bogumile, Patarene, Pavlikijance, Katare, Albigenze prikazuje kao nekakve "jadne" žrtve krvoločnih plemića, kraljeva, careva i Crkve. Dok je istina o tim jereticima sasvim drugačija. Da ne govorim o tome da bi takav "milostivi" revizionizam u P.C ključu onda i muslimane strpao među Hrišćane, jer "zaboga, pa i oni pominju Hrista" (koji je kod njih meših Issa).
 3. Šta je problem? Sve. Nasrtljiva Metodistkinja koja je poverovala Vilijamu Mileru da će se Hristos vratiti 22.10.1844, pa je nakon razočarenja jer se taj navodni povratak nije dogodio, propagirala kraj spasenja grešnika, da bi prihvatila ideju jednog od Milerita da se 22.10.1844 nije dogodio dolazak, nego ulazak Hristosa u nebesku Svetinju nad Svetinjama, dakle 1811 godina nakog uskrsnuća i uzašašća u slavu po PIsmima. Nakon toga, uplašena za svoju decu, izmišlja "istražni postupak", uvodi judaističke prakse (shabat), priča budalaštine o tome kako joj se anđeli javljaju, ili čak sam Bog, propoveda da je zapovest o shabatu najsvetlija od svih deset zapovesti, Isusa svodi na arhanđela Mihajla.... Ps. To što je baba Jela piskarala, i nije njeno delo. Sve je pozajmljivala. Velika Borba je prepričani Miltonov "Izgubljeni raj".
 4. Subotari imaju i krst na svom logotipu, tako da njegovo "krštenje" ne znači ništa. Nikada se taj neće popraviti. Jer sektašenje se ne isteruje tako lako.
 5. Ima ih, kako da ih nema. Dvojica od trojice, prvi i treći su pod istim nick-ovima i ovde na pouke.org. Drugi ima svoj blog, a treći i forume. Sva trojica, posebno ovaj prvi na serbianforum pravi haos jer po ceo dan visi na Internetu i teroriše korisnike, preteći igrankom. Ovde dosađuje braneći "young earth creationism" kopiranjem pisanija Miroljuba Petrovića i Miloša Bogdanovića. Aha, ko zna šta on loče umesto domaće šljivke, pa mu se ono malo neurona ispremeštalo. Inače, to posednuće prorocima je klasična subotarska bolest, jer oni veruju za sebe da su potencijalni proroci, pa tako prvi gore navedeni još ne može da se odluči jeli Mojsije, Abraham, ili čak sam Bog, drugi je umislio da je Ilija, a treći se izgleda dvoumi između Isaije i Daniela - Danila (na čiju knjigu subotari padaju u trans). Upravo tako, još su i bezobrazni, lako se "vređaju" i imaju samo jedan cilj da svi drugi budu prikazani kao "Vavilonski otpad", a oni kao nekakav "verni ostatak".
 6. Na tom linku o tom "liku" nećeš saznati ništa, kao ni preko gugla, jer isti (Pavle Simović) krije svoje fotografije. No, dubljim traženjem saznaćeš da je Pavle Simović, pulen Valtera Veitha, subotarskog antitrinitariste, dakle sektaškog "propovednika", i da je nastavnik O.T.O u osnovnoj školi na Cetinju. Kao i Miloš Bogdanović, i Miroljub Petrović, i ovaj je sledbenik Ellen Gould Harmon White, ili baba Jele iz Mejna, SAD, žene udarene u glavu, inače osnivačice Adventista Sedmog Dana, već 105 godina mrtve, ali koju njeni sledbenici smatraju "duhom proroštva". Što se tiče "teologije", koju ovaj cetinjski učo propoveda, ista sa teologijom veze nema, i predstavlja skup sektašklih bogohuljenja kako subotara tako i jehovinih svedoka. Ps. Sledbenike istog možeš naći i na Internetu, od kojih su najglasniji Tripo41, Laodikeja, Kainos. Ne, ruke nam nisu vezane, nego mnoge prosto nije briga, slabi su u veri, slabi u znanju. A sektaše nikada ne treba ignorisati, ma koliko da su "pacifisti". Naime, da je Stefan Nemanja bio takav kakvi smo mi danas, Bogumili (koje ovi nasrtljivi sektaši baštine) bi preovladali.
 7. Aha, će nas kazni "bog", jer ne poznajemo njegov "karakter".... Ps. O Bogu mogo više zna, i bliži mu je i najmanji monah, paroh, ili bilo koji običan čovek, od Miroljuba, Simovića, Bogdanovića i ostalih sektaških "akolita", poznavalaca "karaktera"...
 8. Koju crkvu? Zar neko zaista misli da je kreatura pod imenom Miroljub Petrović pravoslavac? Ako taj prevarant ikome pripada to su američki sektaši koji se pre podne međusobno prozivaju i pljuju ko više poštuje "Holly Bible", a popodne pljuju sve ostale (protestante, katolike, pravoslavce), a sve što želi je da stvori svoj kult, baziran na apostatskom neojudaizmu koji pali kod duhovno gladne omladine kojoj miluje uši nazivajući škole debilanama i kod onih koji bi da sami tumače Sveto Pismo jer im se pop ne sviđa (pije, puši, malo više gleda ženski svet i tome slično). Sada isti (Miroljub) prodaje bajku o nekakvom "biblijskom pravoslavlju" i "obnavljanju Dušanovog carstva" a samu crkvu pljuje kad i kako stigne. Da je Srbija država, kao što na žalost nije, on bi popio robiju, a bogami i dobre batine koje bi mu iz ono malo neurona izbacile sektašenje za sva vremena. Ps. Najgore od svega je što on nije jedini koji propoveda jeres i budalaštine. Ima ih još, a mnogi su čak i ovde na forumu.
 9. Tako i treba. Ko god i pomisli da će se preko Pričešća zaraziti, u srcu je posumnjao da uzima Boga, dakle postao je nevernik. Od toga do apostaze je kratak put. Da li je bilo ko u vreme Crne Smrti (Yestinia Pestis) ili Španskog Gripa (pretka ovog fabrikata od virusa) u Crkvi i pomišljao na ovakve stvari? Ne. Ponoviću reči retkog od političara kog poštujem: "... And we are all mortal." Za one koji engleski možda neznaju: "A svi smo mi smrtni". Dakle, ako ću zbog uzimanja Tela i Krvi Gospodnje otići pred Njega, neka tako i bude. Smrt je samo tren, a Pakao zbog odbacivanja Njega - Gospoda zarad produženja zemaljskog bitisanja je večan.
 10. Na kojim je drogama ova?! Pa nama feminacistkinje hvala Bogu još uvek nisu uništile muškost, pa da našim ženama trebaju sunećeni pakiji, afgani i arapi kao što to trebaju zapadnjačkim ispranim mozgovima.
 11. Opčinjeni čime? Pa Srbija je bila i ostala u Evropi. Ne, oni su bili opčinjeni libertijanskom, "prosvećenom", protestantskom Evropom visoke "buržoazije". Na isti su način prezirali austrijske, italijanske, francuske, engleske seljake, obične ljude, kao što su prezirali sopstveno poreklo. Ma nije nego, a koga bi to oni da se slavi? Martina Lutera možda? Ili Kalvina i njegov Sola Skriptura? Da možda neće i shabat da posmatraju, i da umesto vina za pričest voćne sokove koriste?
 12. nesha973

  Star Wars

  Video sam, isto je i sa Doktor Who, sa svim čega se dohvate. Ali, oni nisu stali samo na zabavnom sadržaju, o ne, nego su i obrazovni sadržaj, dokumentarce zagadili do te mere da ih je muka i pogledati. Zamisli samo crne vitezove u XI veku, ili Kleopatru (plod vekovnog incesta u makedonskoj porodici Ptolomeja) kao crnkinju (američku, dakle malo svetliju, ali poruka je ista) ili Nefretiiti kao neku Neomi iz Luizijane... (a sve pod maskom toga da se Egipat, jelte nalazi u Africi).
 13. Kako i da ti se ne pegla, kada se radi o duboko bolesnim individuama. Bolesnim od Oikophobie, straha i mržnje prema svemu svom, domaćem i otvorene "ljubavi" prema svemu stranom, egzotičnom... A takvi su, da ne bude zabune najopasniji, spremni na izdaju, i to ne samo svoje države, naroda, nego i porodice, roditelja, u svakom trenutku.
 14. nesha973

  Star Wars

  Možda, ali pre toga u Dizniju, ali i celom holivudu moraju da lete glave (ne doslovno), da se isti očisti one prokletinje "wokeness-a". Naime došlo je do toga da svaki film, svaku seriju sada biram tako što, ako nema wokeness-a, dobro je, ako ima, ma koliko da je izvikana zaobilazim je u širokom luku. Jednostavno, čim ima wokeness-a, znači da je Dark Side... a ja iskren da budem, nemam nameru da plaćam, (niti da torente ganjam kad smo već kod toga) da bih gledao gej crippled crnkinju koja se deklariše kao muškarac, a uz to je musliman i feminista, i poruku kako je "diversity" naša snaga, i ostale mantre iz dijapazona libertardiranih produkata američke orgije kapitalizma i kultur marksizma. Nego kako, levičarenje i sve iz njega proisteklo nikada i nije davalo dobre, nego uvek nikakve rezultate. Uostalom, leftardska ideologija i ne ceni kreativnost, nego baš suprotno. Pa setimo se samo ko je na ovim prostorima dobijao najbolje ocene iz srpskog jezika tokom celog školovanja, oni koji bi piskarali već prežvakane hvalospeve Titi i partiji.
 15. Tamo i crkve pale, kolju sveštenike, u Grčkoj zahtevaju da se ne čuju crkvena zvona... I posle nemoj da se stvaraju patrole, jer se SJW pahiljice osećaju uplašeno.. Pitam se samo šta bi rekli da se ovakav slučaj dogodi u Beogradu? Zataškavali bi ga možda?
×
×
 • Креирај ново...