Jump to content

Аурор

Члан
 • Број садржаја

  19957
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  2

Everything posted by Аурор

 1. To su neke moderne bulšit procene, ovo su podaci sa popisa, pošto u veličanstvenoj civilizaciji koja je bila pre Britanaca popisa naravno nije ni bilo. Sikter, more.
 2. Ova vređanja i provociranja su potpuno u redu za upravu logora... Sa druge strane, ja dobijam opomene za neuobičajena, ali logički objašnjiva mišljenja. Jedino što mi nije jasno je zašto me ne banuju?
 3. Ja imam u familiji crnu decu, big deal... Ne smatram ni da je nešto vredno oduševljenog prepričavanja, nego potpuno normalna stvar.
 4. Onda ide ovako, dakle populacija se više nego utrostručila:
 5. Izgleda da "kad su Englezi došli" računaš British Raj (1858-1947). Pre toga je subkontinent držala East India Company (preko 100 godina). The population of the territory that became the British Raj was 100 million by 1600 and remained nearly stationary until the 19th century. The population of the Raj reached 255 million according to the first census taken in 1881 of India. https://en.m.wikipedia.org/wiki/British_Raj
 6. Hteo sam da kažem da bi njihov moralni nivo bio iznad moralnog nivoa ljudi koji trenutno vladaju Srbijom. Sad kad razmislim, valjalo bi i forum da kolonizuju...
 7. Pa ovi su poštovali privatnu svojinu više nego bilo ko drugi Više nego SNS, SPS, DS... Loša analogija.
 8. "Superiorne arijevske žene" su vaša izrugivanja, to niko nije rekao. Ovo ostalo isto for the record.
 9. Pa manje je zlo za ljude nego da ga Srbija drži, ja mislim... I danas bi se tamo rušilo i ubijalo. A da se pomire moraju i patriJote.
 10. Ako će u Srbiji da bude više slobode i civilizacije kad si ti tu, preuzimaj odmah, podržavam 100%. I ovo je mitologija. Populacija Indije se utrostručila od kada su oni došli. Doneli su im medicinu, vakcine, sanitaciju itd, a što je najvažnije - sprečili su različite verske, jezičke i klasne grupe da se poubijaju međusobno. Posle kad su išli korak po korak ka nezavisnosti, nisu se ni tome ozbiljno protivili. Čist benevolentni apsolutizam.
 11. Čim je kruna dala porez (tarifa na čaj od 3%) kolonistima, koji su imali svoj parlament i vladu, to je dovelo do rata.
 12. Opet levičarska mitologija... Samo uporedi kakva su ta mesta bila pre, a kakva posle "kolonijalnih agresora" i sve će da ti bude jasno. (Ne znam zašto sad razgovaram sa tobom kao da poseduješ mozak, ali ajde)
 13. Bar otvoreno priznajete da nema nikakve logike i da je zbog "načina na koji neko govori" o nečemu potpuno drugom. Mislim, ja sam to znao, nego da ima ovako for the record, što bi reko naš narod...
 14. Britanije iz devetnaestog veka, kada je bila najslobodnija, na vrhuncu i kolonijalna sila.
 15. U britanskim kolonijama je veća sloboda nego u trenutnoj (vrlo verovatno i bilo kada) Srbiji.
 16. Bitna je samo sloboda. U Srbiji je demokratija ogromna prepreka za nešto dobro, jedino može da je spase da se stavi pod britansku upravu na (barem) 50 godina. Ja bih dobrovoljno napravio zastavu za British Serbia, evo.
 17. @Grizzly Adams Слушај га врло пажљиво... Немају људи идеје, идеје имају људе.
×
×
 • Креирај ново...