Jump to content

nk404

Члан
 • Број садржаја

  9
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by nk404

 1. http://www.blic.rs/vesti/drustvo/ne-dozvoljavaju-skolama-da-obeleze-noc-vestica/kw37vlq Sent from my SM-A800F using Tapatalk Ne dozvoljavaju školama da obeleže "Noć veštica" I. Kranjčević | 31. 10. 2013 - 12:36h | Komentara: 537 Školska uprava Zrenjanin dopisom je obavestila škole na svojoj teritoriji da ne odobrava održavanje proslave “Noći veštica” i da će smatrati samovoljom ukoliko škole budu organizovale svečanost koja nije predviđena godišnjim planom i programom. Kliknuti za uvećanje(+/-). Natpis "Važno, bre" je dodao korisnik "Fejsbuka" Kliknuti za uvećanje(+/-). Natpis
 2. Које срество користите против варое? Јесте ли користили оксалну киселину и каква су искуства? Послато са SM-A800F уз помоћ Тапатока
 3. Оче Саво молим Вас да напишете нешто о спасавању ван Православне Цркве. Дакле, да ли они који немају удијела у евхаристијској заједници ПЦ могу да се спасу и задобију Царство Небеско ако умру као незнабожци? Првенствено ме интересује Ваше мишљење везано за незнабошце, дакле, нехришћане, а затим и за остале хришћанске заједнице који су нпр. јеретици а који испуњавају морални закон и у принципу су добри људи? Извињавам се ако сам поновио питање. Послато са SM-A800F уз помоћ Тапатока
 4. Најбитније је јефтино проћи код попа,а најбитније је направити квалитетну софру и не штедити ни на чему,да се не осрамотим код народа. Чуј дати попу 25 евра на годишњем нивоу,па још ако ко умре додатно 50 евра за ту прилику.
 5. nk404

  Протестантске "цркве"

  Да пише у символу вјере и то је есхатолошка реалност која нас чека. Међутим у овом предавању ради се о стању душе након смрти,односно др Фајт тврди да су светитељи обмана демонска јер човјек не постоји кад умре,а кад Христос поново дође васкрснуће га. Е сад вјероватно је и Христос био под утицајем Платона када каже ,,ја сам васкрсење и живот;који вјерује у мене ако и умре,живјеће.И сваки који живи и вјерује у мене неће умријети вавијек." Зар нас Христос није ослободио окова смрти?
 6. nk404

  Протестантске "цркве"

  Дакле пошто учење Цркве личи на платонистичко,погрешно је. Самим тим ми смо у заблуди јер поштујемо светитеље као заступнике пред Богом,јер су они "успавани" и тренутно је њихова личност "изгашена".
 7. nk404

  Протестантске "цркве"

  Ako vas mrzi da pogledate predavanje radi se o tome da dr Valter Fajt tumači određene citate iz Pisma u težnji da dokaže da od onog momenta kada čovek umre njegova duša tone u neku vrstu sna i čeka vaskrsenje mrtvih u takvom stanju.
 8. nk404

  Протестантске "цркве"

  Поздрав налетио сам на неко предавање извесног др Валтера Фајта,који се представља као ауторитативан тумач Писма. У предавању Мистично царство смрти износи свакојаке тезе,па бих волио,ко има времена да погледа,да прокоментарише његове теорије и закључке.
×
×
 • Креирај ново...