Jump to content

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Morgoth

Члан
 • Број садржаја

  109
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

  Never

О Morgoth

 • Ранг
  Интересује се
 • Рођендан 09/11/1973

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Santiago, Chile

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.nndb.com/people/393/000022327/
 1. Неје то лошо да и папа једном у Србије дође, па треба валда да смо сви хришћани заједно противу ислама који ће Европу да поједе читкаву, а?
 2. Леле батко, па ди су ти скринси панкери, како то може да бидне? Деца знају да скинси бију панкере, бре осим ако нису црвени и SHARP, бре!!! Има наци скинси свугди у по Европу и носу често беле пертле а то је мало блескасто баш, ал тако је и нису они нешто много нарцисти него више волу соју земљу рецимо Русију ил Енгледску како год и то је има циљ борбе а не Хитлер и Трећи рајк и т<аке ствари неке бре. Еј а ови део су лепо приметили гледо сам ија и трејлери за Шишање и ово што су снимили и разлика баш је велика на крају, јесте бре!!! Ал то што то ткао је јел убили су онога Бриза Тутона фран цуза онога што дошо у Боград је бијо и не каже нико да га је требало убит ал то хулигани стално раде једни с други а ни француска није драмила ко Србија што је и Таадич се је и за то извињаво ко даму је то неко и тражијо а знамо да није. Ал овај што прича о навијачи да за клуб се одрилчу то је сад мало тежи случај да разликујеш хулигани и навијашчи нарочито тамо на западу ди је то од многих вентил за издувну вентилацију. Не знам дал гледали сте филм с Гери Олдманом THE FIRM из 1989 има и на Јутубеу и скроз о такима говори да имају и пара и свачта ал то им је ето забава животна да си једни другима коске броју. И овди би се с аутором овог теста сложијо јесте да су ик ко неке ретардиране мороне на крају у филм приказали ал то тако ич у почетак није било замишљано но су ушле паре па их је се морало ко хулигане насилнике некаке приказати и глупаве по сваке цене. Ал то нарафски није тако јер их и ја неки знам и били су скинси, шта ће људи и највијачи-хулигаљни, ал данас ето многи и породице имају и факултете су посвршавали и скроз су људи на место а има и оник што барабама остадоше до краја ал нису сви таки па ни већина их таких није. И овди би се ја сложијо да је и овај фиклм на крај подоста огенерализово и оцрнио ове људе зато што тако сад политичари оће да се улагују Западу а Запад се смеје јел од њи је све то и дошло и тамо много гори навијачи су од овик наших овди ал фолирају се на запду да је демократија а сваког че да ухапсу ко им поредак њин тамо ремети. И новце су дали ови што на млде кроз ваке филмове оће да утичу да против насилништва буду ал наивни им ти планови на то се ни тинјђерке не примају више а не да ће хулигани да гледају филм па да покају се што нису добрима били. Све је то фарса демократска а чисти тоталитаризам. И праштајте што вако глупаво пишем и са грешкама изражајним ал тешко ми иде чирилица а веџбам је вако мало по форум кад стигнем јел дуго сам и сам по запад ја живео па тако мало језик ми испао.
 3. То је прича од Милтон Фридман и чикашки круг да све приватно да буде. Ал џаба то причаш кад багра и нерадник на комунизам су навикли и печени пилићи чекају с неба у крило да упадају им сами и још и песме да им певају тако испечени. Бах!
 4. А јел оно госн Завишо тамо горе оћеш да кажеш да хитлер је православцом бијо? А ја сам мислео да ји католик и који је оно владика леле јел православни на ону склику што је?
 5. Па добро попе оћу сад кад си ме уфатио да сам овди дошо Скарлет гледати ће уплатим који хиљадарку ал да се и ти помолеш у мене грешника, а? :229229229: 0304_smile4 :group111:
 6. Еј бе па ди сте ме навукли а ја дошо да ик видим облине од Скартлет а оно ич шипак, бре!!! ја сам мислео православци да искрени су а не оваки кварни ки зуби шупљу од бабу неку с пијацу баш :229229229: 0304_smile4 :group111: Па леле жао и мене за ти људи у Краљево ал што бре оваки наслов у тему стависте?! 89898989898989
 7. Леле лепо је ово ал ја више ипак мозајици из визјантију волем. 89898989898989
 8. Леле па није валда ови госн Хрват поредијо светог Николаја владику са Стјепинцом 0409_feel па кога је бре хрвата прокрстијо на силу владика Николај а они тамо и у глинску цркву силан су побили народ. Леле леле!!!!!! Па јел и Стјепинец бијо ко владика Николај што је уапшен и малтретиран од немци, а? Ено пише горе шта су му јадном све радили а тамо у хрватску ону неовисну "љепу њину" бијо и онај мајсторофић-Филиповић што фра Сотоном су га звали и осто је поп католички до краја. па јекл и он ич није ни за шта крив? Ни што је водијо јасеновац 1942 ни што је децу ону у школи покло 22 њих ваљда ни што је маљом логорашима главе лупо, А? ил и то је пропоганда мада слике тамо имају и сведочанства многобројна. како бре то да су све комунисти измислили, јел? А у име ћега кад су они баш заташкали и усташке злоделе и пацовскри канели и све то у име братство и јединство су радели и турили на Голи оток сваки који је првише таласо.
 9. Куку нама с таки тејолози па ди је ко видо осим код оних блесавих англеканаца да се педере подржавају а као неки вамо хришћани ми смо, а? Како бре па није Христ ваљда реко да је добро педером бити и што је бог онда содому спалио и ено је сад у дно од оно Мртво море и данас да опимиње како то не ради се, бре!!! и нисам казо да их треба тући ал то ниједан од ови из двери исто казо није и владика Амфилокије само је упозораво да то не треба да буде а никога није да их бије звао. Па и Џилас градоначелник исто ко инај Луско из москву реко човек да не треба то по сваку цену да буде. Људи ја сам доста по запад живо и није ти то демократија да те којекаки малтретирају што мањина су него да имаду своја права и хаос да не праву. И каки сад теолози неки и попови да подржавају ови настрани и што то да раду кад је болес то, бре!!!
 10. Па аје да и ја понешто о алкокол кажем. Незнам дал је то овди неки писо јел 10 страна од ову тему ја немам кад да изчитам а посебно оно бре Енизе много дугачке си неке текстове поста вио очи да ми испадну док изчитам, бре!!! Ал зар није Исус на ону свадбу у Кану Галолејски тамо претворијо воду у вино да се људи лепо веселу у сви су сретни били јер то је кажу тамо и најбоље вино било а ето од воду га направио. Па ја знам да и ви муслимани исус поштујете и Иса га зовете тамо у Коран па ме ондак интересује што вам смета аклокол кад Исусу он смето барем тамо на свадби није? И није сваки пијанац који узе чашицу две мајка му стара, ал оно и јесте да има и багре пијане много. А како ви у ислам по шеријат казните оноха који попије рецимо има по те пустиње она ракија од палму и од урне ја пијо тамо с неки арапи ал смо да се кријемо морали јер ће кажу да их увате истукли би их полицајци а и мена с њих ијако сам ја изван ислам и ту обавезу ич немам а и Исус је ето видиш дао људе да пију ал да багром не буду кад то раду, а?
 11. Е вала вако... ја глеам ову walking dead серију нову што сад иде по телевизије кабловске... Леле што су је добро направили. И волим те зомби аплоклалипсе генерално ал још ниједна није била у серију а ето сад има па ко воли нек гледа, бре!!!
 12. А шта то фали с равену ако би смејо да знам, а, а? Ја сам бијо у Равену и тамо има онај сјајни мозајици с царом Јустенијаном и женом оном његовом Тејодором што за монофизите је неке секташе била чито сам у Прокопијевој ТАЈНОЈ ИСТОРИЈИ о томе? А тада сам и чуо тамо у равени причо онај кустос неки ћелави мали дебели италијан што зноји се стално и нервозни он је причо како је та Рајвена цебтар била од византијску власт ту у италију, бре!!! И тамо су оданде каже оног папу Мартина што свети је мученик пострадо с Максим Исповедник руку и језик што ну душмани осекли су и то су ти војници византијски из Равену ишли. Тако тај што је требо папу Мартина хкапсити се скроз био покајо и преобраћио се у хришчанина правог и није тео оног цара Погоната брадатога да слуша па су га и на смр му судили, бре!!! А зна се да Равена је зато и тај симбол да се ми и католици скупимо јер тамо и јесте то граница од утицаја из Рим и Византију нека подједнака а и овај папа Рајцингер оће да буде патријарк по православни обред јер су им ено цркве на запад остале пусте и стално ик нападају ови модернисти еврокомунистички а то све онај Солана и она друга багра што хипици беху у младос а сада се играју да фашисти су!
 13. Чекај мало док нам ММФ не одобри још једно 5 милијарди долара зајма! После стижемо и Америку! facenew22222222 Леле бе кад комунизми че овди да одумру свакаки ма каки више ММФ па то је банда комуњарска интернационална и све живо што пљачку, бре!!! На Чиле треба да се угледамо јер ништа они нису слушали ММФ него само Фридман онај професор и чикашки момци па једини економију имају у Латинску Америку а све другоголи комунизам, бре!!!
 14. Morgoth

  Sta mislite o osobi iznad?

  Ја мислем да госпојица Милева је много једна од најфинејих овди у форуму и увек је фина и љубазна баш. Ето, ја казо!!! facenew22222222 0110_hahaha

Све поруке на форуму, осим званичних саопштења Српске Православне Цркве, су искључиво лична мишљења чланова форума 'Живе Речи Утехе' и уредништво не сноси никакву материјалну и кривичну одговорност услед погрешних информација. Објављивање информација са сајта у некомерцијалне сврхе могуће је само уз навођење URL адресе дискусије. За све друге видове дистрибуције потребно је имати изричиту дозволу администратора Поука.орг и/или аутора порука.  Коментари се на сајту Поуке.орг објављују у реалном времену и Администрација се не може сматрати одговорним за написано.  Забрањен је говор мржње, псовање, вређање и клеветање. Такав садржај ће бити избрисан чим буде примећен, а аутори могу бити пријављени надлежним институцијама. Чланови имају опцију пријављивања недоличних порука, те непримерен садржај могу пријавити Администрацији. Такође, ако имате проблема са регистрацијом или заборављеном шифром за сајтове Поуке.орг и Црква.нет, пошаљите нам поруку у контакт форми да Вам помогнемо у решавању проблема.

×
×
 • Create New...