Jump to content

Mиљан Танић

Члан
 • Број садржаја

  2288
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  3

Последњи трофеј

Mиљан Танић је имао/ла садржај са највише реакција!

О Mиљан Танић

 • Ранг
  Миљан Давид Танић
 • Рођендан 04/07/1982

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Na koje živote utiče? I kakve to veze s verom u vaskrsenje ima? Vi ljudi ste generalno opsednuti stvarima koje veze s verom i vama samima nemaju. U tekstu sam sasvim jasno razgraničio ko se u Crkvi šta pita. Mi koji se ne pitamo ništa, nas se ne tiče i tačka. Evo, idi na sednicu Sinoda pa pokušaj da utičeš na neku odluku. Za mene se ova rasprava ovde završava. Nemam potrebu da se vrtim u krug.
 2. Da li sam ja vladika? Nisam. Jesam li im ja dodelio? Nisam. Eto kako. Brkaš članstvo u Telu Hristovom i Crkvu firmu. A lepo sam objasnio.
 3. Ako ne živimo od te firme, ako ne radimo za nju, ako ne ide iz našeg džepa, ne, ne tiče nas se. U tekstu sam i jasno napisao da itekako znamo ko raspolaže imovinom Crkve, a ko ne. No, poenta svega jeste da ordenje nije versko pitanje i da se suviše bavimo time, pridajući mu značaj koji nema. Doduše, to radimo sa svakom pojavom.
 4. Заправо сам хтео да кажем да не погодим комшијама аутомобиле На Карабурми и нема нешто лимузина
 5. Па да сам хтео да напишем све, имена, презимена, земљу, написао бих. Сад сам морао да бацим поглед куда је беше представник (високи, наравно) пребачен. Хоћу рећи следеће: шта год да се нађе католицима, увек ће се тога наћи и код нас. Зато не журимо с бацањем камења.
 6. Само онако да бацим бомбу, кад већ ми бацамо бомбе на друге... Пре пар година, министарство спољних послова примило је допис/жалбу министарства спољних послова једне братске нам земље због буке/нереда због журки које су се одржавале у резиденцији/стану/штавећ представника наше Цркве у тој земљи... дакле министарство писало министарству, не директно СПЦ, што је испао још већи блам. Сад је ваљда тај беше премештен, по обичају, на неко боље место, с правом влашћу... Мислим, кад већ упиремо прстом, ај' прво у своје двориште да упремо.
 7. Миљан Т. ти је рекао да се не сећа у ком контексту је то рекао, нити да је то бог зна какав јавни рад, то је мој приватни подкаст. А и оно што сам ја писао нису клеветања, све је документовано, све се зна. А Миљан опет није никог именовао, нити ће. Ко зна, зна. Ти ако имаш неки навод (мада не видим какве везе та реченица има с темом), дај тачан навод па да растумачимо шта је луди Миљан уопште хтео да каже.
 8. Што би рекао +Атанасије, ово је тако незнавено. Педофили, некрофили, зоофили врше радњу над неким ко не може да пружи сагласност за исту. Стварно се увек зачудим кад неко иоле нормалан, способан да мисли, може да меша те ствари.
 9. Плаћа ме лоби у СПЦ. Да скренем пажњу с арондације епархија.
 10. Поново, то је лако у теорији. Кад људима зависе животи од њихових одлука, нормално је да вичемо на њих. Чек, писаћу једног дана о проблемима које сам имао због јавне критике Двери... не може све одједном.
 11. Ја сам најобичнија педерчина. Живим с мачком. Де, де, смири се, наводимо само примере за егзегезу проблема.
 12. Па мирна је и зато што сам ја лично ту. Није људима баш пријатно некоме у лице (бар то био екран) свашта да кажу. Људи су лепо васпитани, то раде иза леђа Али јесте, ситуација је боља много него ономад с Артемитима. Ја и даље не знам да ли ти зезаш.
 13. Е, али реци то онима који једу хлеб од те исте СПЦ. Лако је то све у теорији, теологији, шта је Црква ово оно, стање на терену је нешто друго. Поновићу оно што смо овде расправљали кад је поп Перановић убио оног наркомана. "СВИ СМО МИ КРИВИ БРАЋО". Па нисмо сви криви. Зна се ко у Цркви наређује и одлучује. Нисам га ја ни рукоположио, нити му дао да се бави наркоманима. Посебно га нисам ја примио кад је отеран из Црне Реке да ради у шабачкој епархији... Тако да оно, лако је причати о теолошкој теорији Цркве, али стање на терену, посебно за оне чија егзистенција зависи од Ње... нешто је сасвим д
×
×
 • Креирај ново...