Jump to content

Nikoljdan

Теолог
 • Број садржаја

  24
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Nikoljdan

 • Ранг
  Почетник
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pomaže Bog svima. Da nema ko u pdf " EVHARISTIJA" od Kiprijana Kerna da postavi. Unaprijed hvala. Pozdrav.
 2. religija indijanaca južne amerike

 3. Pomaže Bog , Htio sam još jednom da zamolim , ako bi neko mogao ga otpjeva : - tropare po neporočnih, - jevanđelske stihire, - Ps.136. Hvalite imja Gospodnje Treba mi za ispit.Imam to u notama u Opštem pojanju, ali džaba kad ne umijem da čitam note. Primite puno pozdrava. Izvinite.
 4. Pomaže Bog , oče. Bio bih Vam zahvalan , ako bi neko mogao ga otpjeva : - tropare po neporočnih, - jevanđelske stihire, - Ps.136. Hvalite imja Gospodnje Treba mi za ispit.Imam to u notama u Opštem pojanju, ali džaba kad ne umijem da čitam note. Primite puno pozdrava.
 5. Pomaže Bog svima. Sinoć kasno sam na jednoj lokalnoj našoj podgoričkoj televiziji Vijesti , vidio snimak, gdje se sadašnji papa , sastajao sa Mirašem Dedejićem. Inače ova televizija je mnogo naklonjena ovoj sekti cpc.
 6. Braćo pomolite se teško bolesnu sluškinju Đurđu u kritičnom je stanju. Svako vam dobro u Gospodu želim.
 7. Ivana , mnogo ti hvala , ali mene baš interesejuje kako se tačno pjeva.Imam Osmoglasnik i note za liturgiju. Hvala ti. Pozdrav.
 8. Ili Milane ako se ove adrese mogu postaviti na forumu , da osmoglanik lakše skinemo i liturgije. Izvini.
 9. Brate Milane , pomaže Bog. Molim te bi li mi mogao pomoći kako da otvorim ovu adresu za OSMOGLASNIK, očito da se moram registrovati na taj sait, ali mi to ne polazi za rukom. Pozdrav Zoran iz PG. (slab sam ti sa kompjuterom)
 10. Htio bih prvo sve da vas pozdravim, i da zamolim da nema neko PRAZNIČNO POJANJE od Lastavice ili od Mokranjca u notama u pdf-u. Takođe da neko nema snimljeno KATAVASIJE Gospodnjih , Bogorodičnih i svetoteljskih praznika ili gdje se mogu slučajno naći. Još jednom pozdrav svima iz "vrele" Podgorice.
 11. Prvi put učestvujem u nekoj rasrpavi na nekom forumu, pa vam se izvinjavam za nedorečenost.Ne dao Bog , nije sa nikakvom lošom namjerom.pozdrav svima.
 12. Oče, to sam vidio na Svetosavlju u rublici vijesti pod temom saopštenje sabora. Čim koristi izraz " sobor nečestivih" taj odlično zna težinu tih riječi i još kaže "voznenavidjeh cerkov lukavnujuščih" .Da nam svima gospod podari straha božijega.
 13. Draga bratijo, upravo sam na Svetosavlju pročitao jednu poruku i vjerujte mi užasnuo se.Nazvan je sabor spc, soborom ,nečestivih.nazvati patrijarha i sabor nečestivim ( da je sv.sava bio sada patrijarh isto bi prošao), pa đe nam je strah božiji.svi mi volimo vl.artemija ali sabor je taj koji donosi odluke.pozdrav
×
×
 • Креирај ново...