Jump to content

ego

Члан
 • Број садржаја

  1688
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О ego

 • Ранг
  Дуго је са нама
 • Рођендан 01/01/1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. А шта ћемо са оним чувеним Његошевим: "У рукама Мандушића Вука свака пушка биће убојита"?
 2. ego

  I sa 40 život sa roditeljima

  Мислим, шта им је то толико недостајало, када су дефинитивно били далеко интелигентнији од оних који се баве оваквим размишљанцијама?
 3. ego

  I sa 40 život sa roditeljima

  А да ли је Авраама, Исака и Јакова боравак са родитељима у истом дому одржавао у пубертету и дечјој зависности?
 4. ego

  I sa 40 život sa roditeljima

  Шта ли би рекли за Авраама, Исака и Јакова? Рецимо, Исак се тек у четрдесетој оженио и проживео је сав живот са родитељима. Ето кад нису били фенси и по данашњој моди.
 5. ego

  Дијагноза - карцином

  Штос је у томе што за неке алтернативe не пролазе методе и/и него или/или, а за то треба имати петљу и преузети на себе одговорност за избор, јер шта је сигурно под капом небеском сем тога да смо сви смртни? Рецимо Бројс је изричит да се његова метода, да би била успешна, не може користити упоредо са класичним. Што се тиче личних искустава у фамилији смо имали случајеве где су се определили за званичне методе и где се од старта ишло на Бројса и алтернативу, уместо предложене стандардне процедуре која је обухватала, да будемо експлицитни, сакаћење. Званичне методе се нису показале као ефикасне,
 6. Јок, него ко с ђаволом тикве сади зна се како пролази.
 7. Како се данас све врти око маркетинга, често и у медицини, врло је дискутабилно колико је неки лек заиста лек или је тек царина на глупост. :0203_cool:
 8. И мало морген да лече паре, то је трип.
 9. ... јер сам ја Господ, лекар твој. 2. Мојсијева 15:26 Неће их излечити мамон у сваком случају, а не можеш да волиш и Бога и мамона, него бираш што ти срцу драго.
 10. Принцип постао Јеврејин и Арапин Аустроугарски пропагандни рат против Србије наставили касније нацисти и силе које су крајем прошлог века разбиле Југославију. На основу аустроугарских памфлета, нацистичка штампа прогласила члана „Младе Босне“ масоном. Историчарка Маргарет Мекмилан је у Вашингтону прошле недеље Србију с почетка 20. века упоредила с Ираном „државом – спонзором тероризма“, а Гаврила Принципа с исламским бомбашем самоубицом. Њен наступ добио је велики публицитет, јер је реч о оцени оксфордског професора и члана Института за историјску правду и помирење са седиштем у Хагу,
×
×
 • Креирај ново...