Jump to content

laetitia

Члан
 • Број садржаја

  213
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Profile Information

 • Пол :
  Женско

laetitia's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

187

Форумска репутација

 1. laetitia

  Razvod braka

  Хаха и шта му кажеш ''не, треба ми неко ко неће прихватити моју децу''? Логично је да ако заволи тебе, заволеће и њих. Наравно, зависи од његових намера.
 2. laetitia

  Razvod braka

  Из искуства блиске особе: неки мушкарци мисле да женама тад ''пада цена'' и да нису у позицији да много бирају, то су јој неки отворено рекли.
 3. Зашто? Зашто ја не могу сина да назовем Мигел?
 4. Како ово изгледа у пракси? Тј. како неко може мене да чува у цркви и да пази да не залутам ван цркве?
 5. И даље не разумем. Шта значи то да сам ја суштински Српкиња? Коју особину имам а коју немају људи других националности? Уопште се не осећам као Српкиња, па покушавам да схватим шта то значи. А ти ниједног тренутка то ниси објаснио, мислим, првенствено због тога, што објашњења ни нема, зато се и вртимо у круг. Дакле, шта значи суштински бити Србин и како се то испољава?
 6. Не разумем, ако би ти неко доказао да си као беба усвојен из Енглеске, ти би заправо схватио да се цео живот суштински осећаш као Енглез? Или си се осећао као Србин, а сада ће то сазнање потпуно да промени оно што ти јеси? Које су то суштински различите особине које имају Срби и нико више и које их разликују од свих других националности?
 7. Мало је чудно писати песму (о) ономе ко је у суседној соби...што не значи да нема поезије о браку, можда се само изговара усмено или испољава без речи...тј. моје срце пева кад чујем да он долази кући :lol:
 8. Радост је увек нови догађај....како је то дивно речено! офф: шта је толико лоше у сентименталности?
 9. Ако поредиш са дејтом, онда си у праву, али ако упоредиш са https://www.pouke.org...nje-supruznika/, онда умивање може да изостане. Ја лично више волим да идем на Литургију празног стомака, али не мислим да тиме, већ да целим животом показујемо шта нам је од чега прече.
 10. Пре Литургије се умивамо и перемо зубе, па не значи да нам је то прече...хоћу рећи, не делује ми то као неки аргумент.
 11. Ето, сад можете да размените бројеве телефона. Људи су различити, некима је мера пет пута дневно, некима месечно, некима годишње. И онда ови последњи објашњавају овим првим како се свет не врти око секса (а наравно да се не врти) и како секс није нека важна ствар. Наравно, хришћани спадају само у ову трећу групу, а жене не спадају нигде, оне немају жељу за сексом.
 12. Нема потребе да било ко баца дрвље и камење на тебе, али једноставно ниси у праву. Вероватно си само бирала момке који још нису изашли из пубертета, барем у глави. Далеко од тога да им је битан само секс, мушкарци су, веровала или не, као и жене, бића која желе и којима је потребно да воле и буду вољена. Није им секс ништа више или мање битан него нама. Немој због некога ко те је повредио да пропустиш прилику за нову љубав. Кроз разочарења и раскиде скоро сви морају да прођу, све се то преживи, иако може да боли као сама смрт. Сретаћеш и оне којима је само до забаве и оне којима је само до брака да би имао ко да им кува и чисти, али немој никада да помислиш да су сви такви. Главу горе и веруј Господу, права је уметност како Он спаја људе!
×
×
 • Креирај ново...