Jump to content

Милан М.

Члан
 • Број садржаја

  1141
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  2

Последњи трофеј

Милан М. је имао/ла садржај са највише реакција!

О Милан М.

 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Срем, Банат и Бачка.
 • Интересовање :
  У све се меша...

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Милан М.'s Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

920

Форумска репутација

 1. Милан М.

  Prajd 2013, Beograd

  Била би иронија да под окриљем ноћи или у катакомбама почну да одржавају параде, а ми да грицкамо семенке док их јуре двоколицама по арени.
 2. Док Сремска Митровица или Зрењанин не буде главни град Војводине. Ви из јужно-бачког округа нас измузосте скроз. Да видиш наше свиње на шта личе, душа боли када их погледаш, ребра им се виде. А иначе, ја говорим оно што би раја да чује. Само то пластичније објасним. Аскетизам је добар. Власт треба да се брине да народу буде добро и да народ буде добар. => Власт треба да индукује аскетизам у народу.
 3. Милан М.

  Prajd 2013, Beograd

  Добродошао. Веровао или не, ми смо већ у православној држави. Ове параде су ту да нас постиде. Да сам ја нека власт, увео бих пост током целе године. Шта има раја да једе месо, нездраво је, а и смањио би се број оних који не посте за време постова. Такође бих забранио латиницу. Ти који је користе немају шта да траже у православној држави и/или форуму. Да ли си икада видео неку православну књигу на латиници?
 4. Ја већ дуже време говорим да хришћани треба да стегну каиш, стисну зубе и ћуте док се власти не побрину да свима буде добро. У Власт ко поверења нема, тај се хришћанином назвати не може. А овде се само труби о достојанству радника и о малим платама. Не схватају људи да је то све за њихово добро. Стегнимо каиш и напред у православну државу.
 5. Милан М.

  Prajd 2013, Beograd

  Само да не будемо ко Грчка. Ајд, видићемо на шта ћемо да испаднемо.
 6. Милан М.

  Prajd 2013, Beograd

  Проблем је што народ не зна шта хоће. Хоће у ЕУ, али неће оно што је тамо најнормалнија ствар.
 7. Милан М.

  Prajd 2013, Beograd

  Овде имаш право. Разумно су поступили. Но, то не значи да треба славити што су насилници успели да натерају државу да ради како они желе. Тужно је што живимо у држави где се ствари решавају силом и претњама. Изгледа да је овде најбоље бити друмски разбојник.
 8. Господ је постављао правила која се добровољно прихватају и могу да се одбаце ако желе, зар не? Није било присиле. Основа државног закона је присила. Мојсијев закон је био закон у правном смислу и није се могао не прихватити, али он је испуњен, људи су га прерасли.
 9. Милан М.

  Prajd 2013, Beograd

  Ау бато, па нема ништа од ЕУ још дуго. Што значи да нема ништа ни од права радника, права трудница, дечијих права, што даље имплицира да ћемо још дуго слушати кукњаву. Због тога ми најжалије. Сад можемо да се вратимо свакодневним темама. Парада ајвараша још није отказана.
 10. Милан М.

  Prajd 2013, Beograd

  Због тежих речи ми је жао, али дебата и размена мишљења су увек добродошле.
 11. Милан М.

  Prajd 2013, Beograd

  Једино што ми је безвезе је што је отказана само због претње насиљем. Код нас изгледа само сила помаже. Са друге стране, разлог због ког би, по мени, било оправдано претити силом је да се спасу животи и донесе закон о забрани абортуса. А ту ћутимо као заливени... Важно да се око глупости које нема никаквог утицаја на нас оглашавамо и осуђујемо.
 12. @Dragi Одакле ти то да су људска права хришћанска измишљотина?
 13. Љуцкоправаши гурају и права педера. То све иде у пакету. Свако ко се осети иоле угрожен из било ког разлога онда нађе неки основ зашто његова бољка треба да има посебан третман и тада је све то обесмишљено. Чему људска права ако ће постојати још и права детета и права жена и права радника и сл. Хришћани су увек били у мањини и нама ће се највише обити о главу та људска права, јер ћемо ми плаћати, а самим тим и суделовати у свему чега се досете из Брисела. Тако да када новац из буџета оде на промоцију неке православне књиге, знајте да ће после тога отићи и квирији, феминисткињама и сличним.
×
×
 • Креирај ново...