Jump to content
Претражи у
 • Још опција
Прикажи резултате који садрже
Прикажи резулте из

zoxy

Члан
 • Број садржаја

  184
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

  Never

О zoxy

 • Ранг
  Интересује се
 • Рођендан 01/01/1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 1. Цео филм може се овде погледати ! ФИЛМ
 2. Анархија про-демократске диктатуре! И да одговорим на питање утеми . Србија није демократска држава ... ма није ни држава, bangin ма зависи из које се перспективе гледа ако си део владајуће структуре онда јесте а ако ниси онда није али генерално Србија је под робовласничком ногом.
 3. Убацивањем dll фајла који је тежак неких 800кб али тај процес се ради из safe mode-a а да би се дошло до те лиценец то моу да ти на ПП пошаљем.
 4. Па када је већ реч о бесплатној верзији то радиш на тај наћин што одеш на матични сајт и региструјеш се и на важећи емаил ти стигне регистрациони код . Иди на ову адресу и попуни регистрацију и након свега тога ако је све урађено како треба лиценца ти важи 1 годину. http://www.avast.com/en-eu/registration-free-antivirus.php
 5. Наравно да може , који Аваст користиш , Аvast! Internet Security , Avast! Pro Antivirus или Avast! Free Antivirus, код ова прва два могу да ти помогнем пошто и ја користим Аvast! Internet Security и лиценца ми важи до 2050 године а ако је реч о Avast! Free Antivirus мислим да можеш и сам да се снађеш.
 6. zoxy

  Twitter

  Ја немам профил нити сам га имао нити ћу га имати ,а ли сам из првог покушаја нашао оно што ти тражиш greengrin http://twitter.com/#!/novakdjokovic/
 7. zoxy

  Кompjuteri su u pitanju

  Повећај виртуалну меморију Х 2 у односу на рам меморију , у преводу када инсталиран оперативни систем и зависно од рам меморије компијутер сам дефинише виртуалну меморију и ти треба да је повећаш за дупло у односу које су вредности тамо уписане а то ћеш урадити на следећи начин. Десни клик на My Computer па потом Properties па затим кликни на Advanced па потом у поље Performance клини на Setting када се то отвори кликни на Advanced и у дну поља ти пише Virtual memory ти кликни на Chnge када се то отвори да би променила , односно повећала виртуалну меморију мораш да штиклираш Custom size и у прво поље Initial size укуцај дуплу вредност од постојеће такође и у Maximum size укуцај дуплу вредност , па потом кликни на Set и онда на ОК и редом да потврђујеш како си које отварала , на Apply и ОК и на крају рестартуј компијутер мада ће сам компијутер да те обавести да мораш да га рестартујеш. Ја на свом компу и више од дупло укуцао ја имам малу меморију 1гб а вредности су: Initial size 3072 мб а Maximum size 4096 мб. 0110_hahaha
 8. zoxy

  Кompjuteri su u pitanju

  Постоје две апликације решење твог проблема . 1. RemoveWAT од Hazar-а ( аутор ) 2. Windows 7 Loader од Daz-а ( аутор ) Мишљења су подељена u tome који је бољи .
 9. zoxy

  Кompjuteri su u pitanju

  Иди у System Configuration Utility ,пошто мислим да ти је дештиклиран ctfmon.exe а он је одговоран за language bar ,a то ћеш урадити на следећи начин : Иди на start па пoтом кликни на run и укуцај msconfig па потом кликни Enter или на ОК. Када се отвори System Configuration Utility иди на Startup пронађи и штиклирај ctfmon и потом Apply i OK и то је то . пс.(погледај и овде код Мicrosoft-а имаш нека објашњења).
 10. zoxy

  Кompjuteri su u pitanju

  Kao што си ти напоменуо , па тако и ја да кажем, ја има XP па тако да не знам дали је то то што је предложено у датом линку, али мени то изгледа сасвим уреду .
 11. zoxy

  Rusi PONUDILI kredit za avione

  Ова вест је била само тог дана тачна већ сутра дан је демантована мада сам ја свим срцем за братску Русију! ------------------------------------------ utorak 29.03.2011 | 17:04 Rusi ne nude milijarde za avione Beograd -- Prilikom nedavne posete visoke ruske delegacije nije bilo konkretnih ponuda o kreditu od tri milijarde dolara namenjenih za kupovinu vojne opreme. Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Miloje Miletić kaže da "nije bilo takvih konkretnih ponuda...“ „Čuli ste izjavu ministra odbrane da konkretnih ponuda nije bilo", rekao je Miletić dodajući da je to "nešto o čemu će se razgovarati u narednom periodu kada je u pitanju saradnja sa Ruskom Federacijom". Mediji su prethodnih dana spekulisali o paketu od 10 milijardi dolara koji je premijer Rusije Vladimir Putin ponudio srpskim vlastima, od čega bi tri milijarde bile kredit namenjen za kupovinu vojne opreme - uglavnom aviona i sistema protivraketne zaštite. Inače, početkom 2010. godine Ministarstvo odbrane Srbije poslalo je zahteve za informaciju Sjedinjenim Državama za avione „F-16” i „F-18”, Švedskoj za „gripen”, Francuskoj za „rafal”, Evropskom konzorcijumu za „jurofajter” i Rusiji za avione „MiG 29M” i „suhoj 30”. Osim toga, postojala je i opcija da se postojeći avioni pošalju u Izrael na remont i na uvođenje NATO standarda, ali se od toga odustalo. извор: B92
 12. zoxy

  Кompjuteri su u pitanju

  Такође можеш да одрадиш онлајн тест на сајту Symantec Security Check tests Security Scan уради овде Security Scan W.A.Mozart од свих портова, порт 139 је порт, који је једна огромна рупетина и највећи број напада иду преко тог порта јер он је по дефолту отворен ,и он је за File and Print Sharing , што значи да он разуме нетбиос протокол и прихвата конекције поготово ако се дели са још неким компијутером штампач, драјв и остале датотеке на мрежи, и тај порт ( 139 ) је по дефолту отворен па је зато веома корисно да га затвориш , ако ти није умрежен компијутер ,а затварање порта радиш на следећи начин. Control Panel / Network Connections Десни клик па на Properties у General дештиклирај File and Print Sharing for Microsoft Networks и потом на ОК.
 13. zoxy

  Кompjuteri su u pitanju

  Па по слици се види да је NOD одрадио свој посао . Како год провери дали су ти портови отворени , ево ти овај линк Port Scan и ту провреи , односно чекирај све обележене портове и скенирај а имаш и опцију да скенираш одређени порт који ти је сумњив, па ако има што год сумњиво то блокирај у firewal-у а и можеш употребити програм X-NetStat и праћењем интернет саобраћаја ,твог компијутера ,и све што ти буде сумњиво ти угасиш односно убијеш тај проток.
 14. zoxy

  Кompjuteri su u pitanju

  И мени такође ради ужасно споро bliss jeeee мада ћу је ја малкице штимовати и преуређивати па ћу видети дали брже ради bliss jeeee
 15. ХИТНО ПОТРЕБНА О + крва гупа ЗА МАЛОГ ДЕЧАКА ОД 2 ГОДИНЕ који болује од леукемије!!! ДАВАЛАЦ МОРА ДА БУДЕ МЛАЂИ МУШКАРАЦ. ЗОВИТЕ НА ТЕЛЕФОН 065/280-4368 (ИВАНА). МОЛИМ ВАС Молио бих модераторе и администраторе да ову тему поставе на адекватно место пошто нисам знао где бих је сместио. пс. ( ово сам прочитао на једном другом општем форуму где дотична мајака моли за помоћ )
×
×
 • Креирај ново...