Jump to content

sleki

Члан
 • Број садржаја

  171
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О sleki

 • Рођендан 07/12/2001

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Ниш

Скорашњи посетиоци профила

7976 посетилаца

sleki's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

26

Форумска репутација

 1. sleki

  Francuska: nadgrobni spomenici u boji

  Гледао сам неки наш документарни филм из раних осамдесетих, ако се добро сећам регистрација на колима је била SV. Елем, на гробљу - куће, али не као "једини милионер из Жагубицу" него буквално куће, са телевизорима, ормарима са чашама за ракију, али оно што ме највише потресло је да постоји у свакој оваквој "кући" прозор који гледа на подрум у коме се налази ковчег покојника. Сећам се неког белог ковчега... Ако неко зна за овај филм, молим за име/линк.
 2. Драга Савета,зашто ми не стиже мејл кад изађе нова порука одавде, иако сам уредно кликнуо да желим да "follow this topic"? Зашто возачи "побесне" кад је киша/снег, возе много брже него кад је суво, па прскају нас бициклисте/пешаке?
 3. Зашто, али зашто, ох зашто неким људима мора сваки пут, сваки дан у радној седмици, да се прича једно исто... И зашто стављам запете свуда? И да, СРЕЋНА СЛАВА!
 4. Ако је старија, онда што си лепши од Тонија Кертиса, а ако је млађа - онда не знам ни ја... animal-smiley-075
 5. sleki

  Кompjuteri su u pitanju

  .hvala. , изгледа да ми је прорадио са драјверима за модел 1300. Hristos vaskrse
 6. sleki

  Кompjuteri su u pitanju

  Да ли неко зна како да ми на Win7 64bit "проради" штампач Canon Pixma iP1500? Пробао сам са драјверима са сајта произвођача, али не иде...
 7. Господе, молим те за Јулијану и Војислава. Ти знаш шта им треба, дај им по милости Твојој свако Добро, једини човекољупче!
 8. Браћо и сестре, помените у својим молитвама мог течу Миливоја коме су лекари установили тумор на мозгу. Дају му око месец дана живота... isus-sinai помилуј
 9. sleki

  Real Player Downloader

  Ево овде се кликне, то би требало да буде то.
×
×
 • Креирај ново...