Jump to content
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black

Дориан

Члан
 • Број садржаја

  124
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

  Never

О Дориан

 • Ранг
  Интересује се
 • Рођендан 01/01/1

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 1. Знам ја да ви не волите истину и љубите пребивање у јереси
 2. Дозвољавате овим јеретицима да вам шире њихово душепогубно учење на православном форуму. Зна се где иде католик кад умре, зна се да католичка фирма нема везе са Христом. Шта је ово, браћо? Зна се да ти њихови свеци то нису! Узимате свете доминике, терезе и фрање, а одбацујете Николаја, Серафима, Саву СРАМ ВАС БИЛО
 3. Какве истине, какав Доминик, какав Фрањо Асишки који се купао у прелести до краја живота, какви бакарачи?
 4. Гост емисије "Православље данас" Петровић др. Мирољуб говори о првим људима Адаму и Еви, њиховим синовима, све до праведног Ноја и његове породице. О узроцима потопа. О едемском врту. О условима живота и клими на земљи пре грехопада. О стварању планете земље.
 5. Реч је највероватније о демонским пројавама које нису ни мало неуобичајене. Демон (пали анђео) може да, по сопственој жељи, поприми многа обличја. Арапска митологија и култура је богата причама о ђиновима или џиновима тј. злодусима. Тако имамо духове из лампи, прстења, древних ваза... Циљ сотоне и демона је да одврати човека од Бога. Неке демонске појаве: светлости и предмети на небу (НЛО), лажна указања Богородице (Међугорје, Фатима, Лурд, Сан Себастиан), лажна указања Христа (Јованка Орлеанка), лажна указања светаца и анђела... Овај род се изгони постом и молитвом!
 6. Када идем на летовање желим да се одморим, а не да пазим на плажи, улици, ресторану, хотелу, било где да случајно нећу неку реч изговорити екавицом.
 7. Дориан

  Star Wars

  http://www.youtube.com/watch?v=Beedokrn5zw
 8. Хеј, ја по рођењу и нисам Србин, већ Јеврејин. Моји су такође страдали у НДХ. Међутим, Србију и Србе волим и осећам се Србином, јер Србин се рађа, али и постаје. Моји родитељи су примили православље, па сам ја такође и веру наследио! И, да за Србију и Србе би поново пушку носио, па и живот дао!
 9. Пардон, мислио сам да си брат! Сори! idea
 10. Кад смо ушли у једно хрватско село у Источној Славонији, непосредно пре него што су Хрвати побегли, претресли смо све куће, станове, просторије, објекте, чак и цркву. Након чега смо успели да пронађемо више оружја него што смо сви укупно имали. Оружје које смо ми имали и не може да се назове оружјем. Међутим, оно што смо пронашли је оружје у правом смислу те речи - све од произвођача из западних земаља. Откуд у једном хрватском селу толико оружја, ако се нису припремали за рат и набављали га, док смо ми били наоружани смећем? Ово је само један од многобројних примера када су се код Хрвата проналазиле огромне количине истог.
 11. Србе у РСК је издао Милошевић и његови људи који су издали и продали народ за мале паре, те их оставили на милост и немилост усташа, до зуба наоружаних од стране западних сила. Потпуна је заблуда да Хрвати на почетку рата нису били добро наоружани, то је глупост. Хрвати су почели да се наоружавају још пре почетка првог сукоба, још кад су Срби мислили да од рата неће бити ништа. У сваком хрватском дому је постојало наоружање и ја то врло добро знам! Хрвати никада не би ушли у Книн и Вуковар да нас није продао Београд! Тачно тако, брате Брано, борбе у "Олуји" и није било, већ крдо звери које је кидисало на старце, жене, децу... Србе су издали давно пре "Олује"! Србија није извршила агресију на Хрватску, већ Хрватска на Републику Српску Крајину, која је под окупацијом! Сви ми знамо да је уз помоћ Ватикана и вредног рада Језуита Славонија, Барања и Западни Срем нашли под Хрватима, окупиравши српске земље!
 12. Нећу улазити у расправе од кога која изрека потиче. Знам да су ову изреку у многим приликама користили (и користе) припадници Друштва Исусовог (Језуита), то је чињеница. Сматрам да овакав форум треба духовно да изграђује човека, да га чини бољим. Тако овај форум може бити добар и користан свима који теже да спознају Хришћанство (ја сам преко интернета и разних форума и сајтова, типа "Сионска труба" дошао до спознаје о истини која почива у Хришћанству), док са друге стране може бити празнословље, и не духовно изграђивање, већ разграђивање. Искрено ми је жао што сам ушао у сукоб с тобом зато што имаш другачије мишљење и став. Нажалост, стрпљење, толеранцију, мир немам као некад, стога знам реаговати бурно и нехришћански. Мислим да један другом немамо више шта рећи до пожелети један другом оно најбоље и најбитније, а то је Мир у Исусу Христу Господу нашем! Поздрав и све најбоље!
 13. Поздрав као поздрав није саблажњив, саблажњава чињеница од кога долази. Зна се ко су језуити! Највећи злочинци, криминалци, умоболници, фанатици, залуђеници. Од њих потиче изрека "циљ оправдава средства". Дакле, све за папу, па ако треба и убити!
 14. Ја који нисам рођен од српских родитеља имам у себи више националног поноса и достојанства. Ти који си рођен од српских родитеља??? срамота те свог порекла! Страшно!
×
×
 • Креирај ново...