Jump to content

Изида

Члан
 • Број садржаја

  1864
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by Изида

 1. Изида

  Клуб мајки

  Еј, маме, шта има? Нама је сутра имендан.
 2. Нека га Господ помене у Царству небеском!
 3. Изида

  Клуб мајки

  И наш је имао маскенбал. Добио је прошле године маску Спајдермена, коју смо морали да подврћемо и зашивамо. Тј, то је радила моја мама, која је незаменљива.
 4. Изида

  Клуб мајки

  Е, добро смо прошли. Нас троје смо направили аутић од кромпира и шаргарепе, јежа од кромпира и колаж од лишћа и жирова. Било је лепо на тераси вртића.
 5. Данас је Светски дан менталног здравља.
 6. Изида

  Клуб мајки

  Јуче смо имали маскенбал у вртићу. А данас у 16 имамо уметничку радионицу заједно родитељи и деца. А креативност и спретност су удаљени од мене хиљадама светлосних година. Баш сам се уфркисала.
 7. Изида

  Клуб мајки

  Драге маме, дошла сам само да вам махнем. Често ми недостајете. Али често немам времена да свратим у форум. А некада сам толико уморна да ме просто мрзи, да вам поштено кажем. Шта се ради? Има ли шта новога? Како сте ви и потомство? Ми смо прешли у старију групу у вртићу.
 8. Мене је наследник научио да ништа није вредно као сам живот и да се не треба нервирати као да постоји нешто што га превазилази по вредности. И научио ме је да је прагматичност битнија од академске интилигенције. И научио ме је да је лекција о условном крштењу, које се одлично сећам с једног часа веронауке, битнија од неких других. Не од свих разуме се. Никада нисам успела да запамтим редове анђела,Боже опрости. Али ми је једном затребала лекција о условном крштењу... Не знам што се вратих на ову тему.
 9. Мени се пре неколико дана десило још нешто што не могу да разумем. Идем ја уз моју улицу, кад неко довикну питање јесам ли то ја. Потврдих. И бледо погледах у госпођу. Она помену једну жену, која је ишла са мном у основну школу и које се одлично сећам. И ту ми сине да сам ову, која ме зауставила видела два пута пре 27 година. Пита ме како сам, шта радим, шта има ново, каже да ме виђа са мужем и сином. И каже:"Посматрам ја тебе већ годинама!" Мени је то заиста необично и непојмљиво. Није човеку с миром пролазити градом, а да га неко не посматра. И да, мој ник нема никакве везе с враџбинама
 10. Изида

  Мисао дана...

  "Уз разговор се лепше разговара." Горан Петровић
 11. Не знам колико ће ова тема бити интересантна. Један данашњи догађај ме подстакао да је поставим. Кажу да је цео свет полудео...Изгледа да јесте. "Досеткама" неких људи и Луцифер завиди. Хвала Богу што ме је благословио да још у фебруару 1993. на једном од првих часова веронауке отац Милан Филиповић каже да се неки људи баве "магијом" али да она нема дејства.... Елем, данас је неко крадимице ушао у наше двориште и оставио "нераспаковану" мушку мајицу. Као што рекох не верујем у враџбине, али се ипак питам зашто би нам неко то урадио.
 12. Ја сам пре пар дана сређивала свој ормар и доста гардеробе извадила и поклонила. А познајем и један диван брачни пар којима, поклањам наследникове мале ствари.
 13. Изида

  Клуб мајки

  Санти, Господ ће одлучити кад си спремна за друго дете. Кад сам се ја породила имала сам година колико једна моја тетка кад јој се родио унук.
 14. Изида

  Клуб мајки

  Честитам, Сања! Нека ти је жива, здрава и благословена сваким добром.
 15. Изида

  Клуб мајки

  Ми смо јуче напунили три годинице.
 16. "Мом чуђењу никад краја" професор Зоран Поњавић За месец дана улазим у пету деценију. И још увек ме изненађује људско зло. Некима чак и Ђаво завиди. Елем, пре неког времена је код нас дошла једна мачка. И припитомила се. Ми смо је истина хранили и појили. Сви смо се везали за њу, нарочито наш син. Видело се да је скотна. И пре три дана се негде омацила, нисмо знали где. Супруг је питао комшинку да није близу ње, она је рекла да није и да је то сигурно урадила на једној стогодишњој грађевини у нашем сокачету. И ми све чекали да доведе мачиће. Кад не лези враже до зелене траве. Предвече та
 17. Хвала свима! Потрудићу се да у што скорије време испробам. Него, Мардарије, јунетина мање више. Њу бар знам где да нађем. Замисли да ми неко предложи органски авокадо као састојак. Где ја да нађем органски авокаду у Ужицу?
 18. Питам се како ће фризери да шишају и козметичари да депилирају науснице кад муштерије носе маске.
 19. За породицу, госте, себе. Списатељица Јасмина Михајловић је рекла да за спремање јела не треба да се потроши више времена него што треба да се јело поједе.
 20. Најпре да кажем да ја нисам тотално лења. Веома сам уредна, иако нисам од оних жена што константно нешто трљкају. А што се кухиње тиче...хм. Није баш да ништа не знам. Али би ми значило ако би се у овој теми писали неки једноставни, брзи и скромни рецепти. Кад кажем скромни мислим на цену потребних састојака. А не би било лоше ни да пишемо понеки савет.
 21. Изида

  Клуб мајки

  Драге маме, како сте? Како наследници? Како се забављају? Нашем баш недостаје вртић и друштво. Ми се трудимо око њега, али он не сме да излази из дворишта...Тако да има периода кад баш повилени. Мада и мени дође да излудим понекад.
 22. Милице, извини што тек сад одговарам. Нисам данима палила комп. Сви смо још увек добро. Али дарлинг и ја идемо само до продавнице и апотеке. Наследник само у двориште...
×
×
 • Креирај ново...