Jump to content

Изида

Члан
 • Број садржаја

  1869
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Пратилац

О Изида

 • Рођендан 06/08/1980

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  Ужице
 • Интересовање :
  Читање, писање.

Скорашњи посетиоци профила

4447 посетилаца

Изида's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

382

Форумска репутација

 1. Изида

  Клуб мајки

  Драге маме, како сте?
 2. Не могу да схватим мајке, које док прелазе улицу у једној руци држе мобилни телефон, а другом гурају колица с бебом.
 3. Еј, ако неко има времена нека ми напише који сос најбоље иде уз бечке шницле. Ја их једем без икаквих додатака, али не знам који сос иде и да ли уопште иде. Чисто за моје укућане и госте.
 4. Изида

  Клуб мајки

  Јаков синоћ из чиста мира:"Мама, ја сам принц."
 5. Изида

  Клуб мајки

  Еј, маме, шта има? Нама је сутра имендан.
 6. Изида

  Клуб мајки

  И наш је имао маскенбал. Добио је прошле године маску Спајдермена, коју смо морали да подврћемо и зашивамо. Тј, то је радила моја мама, која је незаменљива.
 7. Изида

  Клуб мајки

  Е, добро смо прошли. Нас троје смо направили аутић од кромпира и шаргарепе, јежа од кромпира и колаж од лишћа и жирова. Било је лепо на тераси вртића.
 8. Данас је Светски дан менталног здравља.
 9. Изида

  Клуб мајки

  Јуче смо имали маскенбал у вртићу. А данас у 16 имамо уметничку радионицу заједно родитељи и деца. А креативност и спретност су удаљени од мене хиљадама светлосних година. Баш сам се уфркисала.
 10. Изида

  Клуб мајки

  Драге маме, дошла сам само да вам махнем. Често ми недостајете. Али често немам времена да свратим у форум. А некада сам толико уморна да ме просто мрзи, да вам поштено кажем. Шта се ради? Има ли шта новога? Како сте ви и потомство? Ми смо прешли у старију групу у вртићу.
 11. Мене је наследник научио да ништа није вредно као сам живот и да се не треба нервирати као да постоји нешто што га превазилази по вредности. И научио ме је да је прагматичност битнија од академске интилигенције. И научио ме је да је лекција о условном крштењу, које се одлично сећам с једног часа веронауке, битнија од неких других. Не од свих разуме се. Никада нисам успела да запамтим редове анђела,Боже опрости. Али ми је једном затребала лекција о условном крштењу... Не знам што се вратих на ову тему.
×
×
 • Креирај ново...