Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Dragi

Члан
 • Број садржаја

  12676
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

4 Пратиоца

О Dragi

 • Ранг
  Инвентар форума
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

26667 посетилаца
 1. Dragi

  Критика режима Александра Вучића и СНС-а

  Što bi rekao Injac: Ima li alternative? Opozicija, osim što je ljuta na Vučića, može li što šta drugo da ponudi narodu? Koju misli da vodi ekonomsku politiku, socijalnu, koju nacionalnu..? Prvo ovo dolazi, onda nek se ljuti na Vučića.
 2. Dragi

  Епархија бањалучка

  Ide da se žali Hrvatskoj. Pa dobro. Zamislite ovako Srbe u Zagrebu, ili Splitu, Osijeku... https://novi.ba/clanak/227049/i-veceras-majki-ubijenog-davida-zatvorena-vrata-hrama-a-evo-ko-je-sa-strane-posmatra?fbclid=IwAR0HolgZwemmxl_uID3SHZFOVPxr4tnshMAxu2vSmLr6Apv5WPcsHr-FPbA
 3. Dragi

  Епархија бањалучка

  Otvorili su. I šta sad? Treba li crkva da bude otvorena 24 sati na dan, pa i na doček nove godine kada se pale i bacaju petarde i rakete itd.? Ono poznato manipulativno da ako sebe ne obesimo onda ne valjamo i nismo dobri? Ili koliko je džamija u Sarajevu bilo otvoreno u to vreme? Mislim, ja nemam ništa protiv da, barem u većim gradovima, imamo uvek jednu crkvu otvorenu. Međutim, za sad to nije praksa. A ova akcija mi ipak miriše na politički aktivizam, i ne samo meni, ili desničarima, nego i levičarima. Svi se slažu da je ovo samo agit prop. A što su za svoj agit prop našli crkvu, to im neću oprostiti.
 4. Dragi

  Епархија бањалучка

  Pa otključane su im prostorije za paljenje sveća. Ali oni to ne rade nego pale sveće ispred crkve i žale se na Crkvu i kako je ona politička.
 5. Dragi

  Шта ЈА тренутно слушам...

  https://ru.wikipedia.org/wiki/Серябкина,_Ольга_Юрьевна?fbclid=IwAR0_zaTUA9YqUU97zfO7fQFWNFZmYRpbvMyOCigpfuvTbMRoZHDx91VauIk
 6. Dragi

  Hrišćani sa psihičkim problemima

  Pojma nemam. Kolege je iritirao isto tako npr. sa idejom da organizuju jedno veče da se pomole za umrule kolege, pa je tražio i Muslimane koji bi mogli da recitiraju neke islamske molitve itd. A bio je tek pola godine u preduzeću. Naravno niko se nije odazvao, kao što se nije niko odazvao da dođe na radnički skup koji je organizovao prošle nedelje. Ovde je izgleda sam uvideo da nije uspelo kako je hteo, i dao je otkaz. Mada su šefovi već hteli njemu da dadnu otkaz. Bio je brži.
 7. Dragi

  Hrišćani sa psihičkim problemima

  Oženio Beloruskinju, ona njega navodno zbog papira. Po njegovim rečima već u drugi dan ga varala. Ipak, ali, nije hteo odmah da se razvede sa njom da ne mora da se vrati u Belorusiju.
 8. Dragi

  Hrišćani sa psihičkim problemima

  Kako da postupamo sa ljudima koji imaju velike psihičke probleme a veruju? Koji, možda bi mogli i ovako da kažemo, u religiji (u našem slučaju u Hrišćanstvu) traže spas ili kompenzaciju za svoje psihičke probleme. Imam kolegu - ili bolje imao sam jer dao / dobio otkaz - koji je dobar čudak ali koji se isto fiksira u hrišćansku veru (neka evangelistička sekta) da je svima dosađivao; svima je bilo jasno da je on ne samo malo težak, i svi su zadovlljni što odlazi. Mene je nekako strah da će toliko da se fanatizuje dok jednoga dana ne pukne skroz, i onda, Bog zna... Kako da postupamo sa takvima, i koju pouku da izvučemo za sebe?
 9. Za brucoše nešto novo da bolje uče (i ne samo za njih)?
   
 10. Dragi

  Sve oko vojske

  Pomozi mu.
 11. Dragi

  Sve oko vojske

  To su ovi? https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Force_Space_Command https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_Space_Forces
×