Jump to content

Дража

Члан
 • Број садржаја

  976
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Дража

 • Рођендан 01/01/1

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Дража's Achievements

 1. Дража

  Са www.svetosavlje.org

  ЧУДО СВЕТОГ ПРИЧЕШЋА ПРОТОЈЕРЕЈ ВЈАЧЕСЛАВ ТУЛУПОВ Линк: http://www.svetosavlje.org/biblioteka/DuhovnoUzdizanje/CudoSvetogPricesca/CudoSvetogPricesca.htm
 2. А јесу ови римокатолици досадни са папом. Људи моји то је човек као и сваки други сем што се издваја по гордости и властољубивости својој (једини је у историји људској дао себи за право да се прогласи за заменика Божијег ).
 3. Добар форум... Добар! :-)

 4. Свети новомучениче Харитоне моли Бога за нас. slavaaa
 5. Већину својих емисија РТРС касније објави на сајту у одјељку Архива тј. http://rtrs.tv/arhiv/index.php. Надам се да убрзо бити постављена. Управо тако. Биће то убрзо постављено на сајт РТРС-а. 0110_hahaha 0110_hahaha
 6. Дража

  Са www.svetosavlje.org

  СТАКЛЕНЕ ОЧИ ИНДИЈЕ Православље и духовност Далеког Истока (Православље и секте - књига III) Линк: http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Apologetika/StakleneOciIndije/StakleneOciIndije.htm
 7. Анђеле Христов, чувару мој свети и покровитељу душе и тела мога, опрости ми све што згреших у данашњи дан, и избави ме од сваког лукавства непријатељског ми противника, да не бих никаквим грехом разгневио Бога мог, но моли се за мене грешног и недостојног слугу, да ме покажеш достојна доброте и милости Свесвете Тројице, и Матере Господа мога Исуса Христа, и свих светих. Амин.
 8. Богородице Дјево, радуј се благодатна Марија, Господ је с Тобом; благословена си Ти међу женама, и благословен је плод утробе Твоје, јер си родила Спаситеља душа наших.
 9. Ееее у том (болдованом facenew22222222) зецу лежи грм. Слажем се са братом Соломоном у свему што је рекао на овој теми. И...скидам капу.
 10. Жути нису злотвори , него лузери, али констатација ти је на месту.
 11. Коначно глас савести и здравог разума. Ни сатанисти не злостављају дјецу на начин како то раде католички свештеници. Крију се иза моћне Ватиканске државе (понајмање личе на цркву) и чине шта им је воља. Доста више. Зло се код њих прогресивно умножава. 1000 година инквизиција, политичких сплеткарења по свету, насилног покрштавања, учешћа у злочинима које здрав разум од Бога дат не може ни да замисли, па онда и педофилија... Доста више. Нека сви одговарају за своја недела.
 12. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. bleh
×
×
 • Креирај ново...