Jump to content

Макрина

Члан
 • Број садржаја

  2937
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  2

Последњи трофеј

Макрина је имао/ла садржај са највише реакција!

4 Пратилаца

О Макрина

 • Рођендан 03/01/1977

Profile Information

 • Пол :
  Женско

Скорашњи посетиоци профила

13572 посетилаца

Макрина's Achievements

 1. Да ли је битно за хришћанина има ли или нема митарства? Мислим да је апсолутно небитно. Зар се не молимо сваки дан и говоримо Псалам Давидов 50 - ти,који каже: Јер безакоња своја ја знам и грех је мој стално предамном. Па ако је грех наш стално пред нама и самоспознаја,шта ће ново бити онда у митарствима? Хоћемо ли се изненадити неким грехом? Озбиљан човек који се озбиљно бави својим животом не дрхти од митарстава него сваке ноћи показујући на постељу каже: Неће ли ми ова постеља бити гроб или ћеш душу моју бедну још обасјати даном? Дакле,свако јутро се милошћу Божјом поново рађамо и сваку ноћ лежемо да не заспимо на смрт. Време је да почнемо озбиљно да се бавимо сваким даном свога живота.
 2. Нове су то генерације Инфилтрирали се као капљице...кроз бакарне кровове,живописе,иконописе...кроз Догмате ненаучене и погрешно схваћење...нема ту више лека,то ће само Христос излечити када други пут Дође. Дођи,Господе! Амин.
 3. Ја не знам шта си ти....немам објашњење за феномен хришћанина- снс-овца. Можда да ми Миланче то мало боље објасни.Он је колико видим метаморфирао у лептира који се радује и весели. Хоће то од превише самоуке теологије.Упадне се у замку.
 4. Скидаш капу пред овим несојем? "Зар те мушки рс не кори?"
 5. Да,проширила се та вест,мислим да је људима психолошки лакше да мисле да је имао неке тегобе. Истина је,да је тек напунио пре неки дан 39 година,да је био феноменалан човек,наш пријатељ скоро две деценије познанства,да је желео да види свога сина како одраста,да шета са њим поред Градца,да слушају музику заједно и гледају добре филмове.
 6. Погрешно сте информисани.Пеђа није патио ни од какве хроничне болести.Мучио га је притисак и неке уобичајене ствари,ништа што би допринело овој изненадној и убрзаној смрти.
 7. Ја не бих тако окарактерисала као не прославља се,више као не помиње се јер на крају крајева,и није им у дужности да они прославе него ми,као што им није у дужности да прославе ни самосталностРуса ни Бугара.... а то што не помињу ни једном једином реченицом да смо тада добили и аутокефалију,е то је друга ствар,заправо не друга,грчка ствар...ништа нису научили
 8. Гадно је и без рашчињења Вартоломеја ако би до тога икада и дошло.Довољно је што више нигде неће моћи заједно браћа да служе ако се ова ситуација не реши Ми морамо да будемо паметни.Да се сетимо да смо деца Светога Саве и Светога Симеона.Да престанемо да будемо романтици него да се сетимо историје и горког фанарског млека којим смо дојени а исто тако да будемо и са Русима опрезни. Много тешка времена а Срби су баш нашли време да се деле....ништа нисмо научили...ништа.
×
×
 • Креирај ново...