Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Благовесник

Теолог
 • Број садржаја

  4845
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by Благовесник

 1. Код нас исповест и током Литургије, и никакав проблем и све у најбољем реду.
 2. Везано за Републику Српску, да! Да није Радована, к врагу би помињали Републику Српску у молитвама! Не би било - Да помене Господ Бог народ ... у Републици Српској, Хрватској, БиХ, Црној Гори... РС би постојала, да Караџића није, као што постоји Српска Крајина! Пази ти њега - да се као народ запитамо где смо... Море, треба покренути неки култ Милана Ракића и Серге Труффаут, какав Караџић!
 3. - Не пада снег да покрије брег, него да свака зверка покаже траг (тј. да свако покаже своје право лице).
 4. То су фина господа... наша српска опозиција!!! Богу хвала па су минорни! Мада то није за утеху, јер не треба заборавити да су и комунисти до пред сам почетак Другог с.р. били минорни, безначајни, бројчано занемарљиви у српском друштву и народу, па за пар година, тртт, освојише власт :/
 5. Pokret slobodnih građana pozdravlja presudu Tribunala kojom je Radovan Karadžić osuđen na kaznu doživotnog zatvora!
 6. Pokret slobodnih građana pozdravlja presudu Tribunala kojom je Radovan Karadžić osuđen na kaznu doživotnog zatvora.
 7. Неке (а видимо да их, дакле, није мало) можеш да образујеш колико хоћеш, ништа практично нећеш код њих постићи, јер и они имају аргументе да треба да остане таква устаљена пракса. А увек, и у свему, где су обе стране више-мање у праву, треба се држати status quo. Пракса то показује, најмање буде "жртава". А о свима треба мислити и никога не изгубити. Тим пре бог тога што јако тешко да се човек уопшре обрати и заживи еванђелским и светотајинским животом. Муку мучимо да човека приведемо Хришћаснкој вери, а кад се нађе у њој не трудимо се много да га задржимо.
 8. Тј. не би им ако треба ни отварао двери, по апостолској - да не саблазним брата свога. Шалим се. Али ако већини тамо одговара такав израз, са затварањем двери, зашто им мењати???
 9. @Bokisd Те двери, врата, се односе на улазна врата у цркву, храм, која су се у тим тренуцима затварала, обавезно након удаљавања оглашених и сличних.
 10. Због 2%? Па толико је вођа протеста и упада у РТС сам имао ... То се узима као статистичка грешка. Али добро - овим епитетима - ви сте ботуље и ботови... вређате 48 посто гласача у Србији! ПС. Имам завршен још један факултет поред ПБФ. Што се тиче математика, од 7 до 8... Добро, нисам савршен, али није ни тако лоше
 11. Овим епитетима - ви сте ботуље и ботови... вређате 50 посто гласача у Србији! Као да не постоје ти гласачи, већ само некакви СНС ботови... Уједно, ти грађани су и чланови СПЦ. Ви не марите за то! Износите своје мишење, то је уреду, мишљење има свако, као и дупе, јер право на политичку и сваку другу различитост је законом загарантована, у сваком погледу, али немате право вређати и ниподаштавати велики број грађана Србије (већину)! Ми нисмо ботови...
 12. Мудром политиком АВ измењена је медијска слика у свету о Србима и Србији, а са друге стране, веза са Русијом се подиже на највиши ниво. Браво Председниче!
 13. Чак и да се власт промени, биће само горе... На пример, да склоните Вучића, само не знам како, када немате изборну већину, можда га убијете, буквално или политички, ок, како год... Шта онда? Удариће после Борко на Бошка, као фашисту, како су га он и Ђилас и други управо први називали, као и познатије Двери- звери... Србија ће наставити даље да тоне у зачараном кругу борбе за доминацију и лични властити интерес политичара, ових и других који сада предводе опозицију. Да ли сте свесни колико ово насиље и упади на РТС и немири по Београду, опкољавања председника и сачекуше ... одбијају инвеститоре и погоршавају нашу позицију по питању Косова и Метохије?
 14. Ово може само у Србији. Зар је могуће да неко шета улицама Београда прети и насрће физички на униформисана лица, пoлицију, али и на студенте и друге људе и још није приведен? Шта треба још да учини да би био приведен???
 15. -Нека вам реч буде блага, а аргументи јаки. Блаженопочивши Патријарх Павле
×
×
 • Create New...