Jump to content

Justin Waters

Члан
 • Број садржаја

  15312
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  15

Последњи трофеј

Justin Waters је имао/ла садржај са највише реакција!

6 Пратилаца

О Justin Waters

 • Ранг
  Инвентар форума

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

23508 посетилаца
 1. Ако судиш да родити дијете није добро, кроз потенцијал који може (а не мора да се догоди), онда је све што у животу радиш коцкање. Вожња аутом је коцкање, летење авионом, пењање на скелу, конзумирање рибе итд... Ако је родити дијете лоше, онда је и убити се добро. Живот није грешка. У природни нема моралних судова. "Изјавити да је нешто грешка природе, је наш људски суд и нема никакве везе са објективношћу да ли је у природни нешто грешка или не.
 2. Сам живот је ионако по себи увијек подложан патњи, без обзира да ли си донешен на свијет с правом или не. По тој логици да је рађање дјеце = коцкање с туђом патњом, и сам живот би потпадао под ту категорију и могло би се причати како "живимо = мучимо се, или имамо потенцијал да се мучимо" и онда би једина оправдана мисао била, па треба да се убијемо одмах. Ако сматраш да ниси ништа крив, онда имаш фалинку у свом размишљању. Или се одлучи да рађање дјеце није коцкање са туђим живота, па онда немаш потребе да осјећаш кривицу, или ако ти је став да генерално сви људи који рађају дјецу - коцкају с
 3. Ако је нешто продукт грешке онда то није добро, тако да не знам по чему си задовољан животом или просто нисти прави нихилиста како се покушаваш представити.
 4. Јел ти сматраш да су твоји родитељи погријешили што су те родили? Осјећаш ли икакву кривицу што постојиш?
 5. Не треба да ти и јеца, држи се требаће ти, само ме немој цитирати више. Ево и ја се правим да те нема.
 6. Аутор је Француз. Макар и овакав текст у коме је нерално тврдити да ће Срби зауставитити западну хегемонију, има доста истинитих тврдњи, некако ми се чини да би тешко изашао из пера једног Њемачког аутора.
 7. У праву си, на корак сам да идеш на блок да се не замајавам са твојом претјераном памећу.
 8. За Кинезе се не секирам. Мука ми је од лицемјерја, покварењаштва и злобе, и константних изношења лажи од стране Вашингтона. Ош да вадим твоје предикције о побједи Трампа? Примање вакцина нисам негирао, само сам био скептичан по питању рока када ће се почети давати масовно.
 9. Jezivo, ali koga briga https://www.nature.com/articles/nm.3985
 10. Justin Waters

  Da li Kina kreće nizbrdo?

  Што спомену, довољно је да постану самостални у производњи чипова и полупроводника, и то ће драстично да промјени слику економије не само у Азији него и глобално, а то ће повући за собом и тектонску расподјелу глобалне моћи и једна ера која траје још од Колумба, полако ће да се завршава. Морали су увести санкције, јер другог избора нису имали, овако сад могу да се надају да неће успјети како неки прижељкују, а крајња опција има је започети тоталитарни рат.
 11. Justin Waters

  Da li Kina kreće nizbrdo?

  Напротив. Америка вс Кина, креира сама Америка својим поступцима. Санкције, оптужбе, санкције, оптужбе, и не знају ништа друго да ураде осим да санкционишу, да шаљу војне бродове, да пријете Кини да не смије ово или оно да ради, да имају око на њих и остале каубојштине само њима својствене.
 12. Баш ме занима ко вуче ову причу и из ког разлога, јер овдје није у питању неко универзално право и борба за сопствени индентитет, сексуално опредељење ово оно, него могућност да ти језик дозвољава рашчлањивање именица по роду. И шта сад равноправаши и равноправашице ће се борити за адвокатице, докторке, менаџерке, али за пушачице, и у хороскопу козе, краве и овце неће.
 13. Добро добро разумио сам... Купљени су од стране фармако мафије да ћуте, исто као и Британци да износе лажне бројеве необуставивши вакцинисање Астром, исто као и сви гдје се даје Астразнека, сви свуда ћуте јер су им се ослиле паре од провизије или су у крајњу руку уплашени да их не однесе мрак.
 14. Колики је тај проценат појаве у односу на укупан број датих вакцина, и како из једне једине реченце у овом твом цитату дедукујеш да тај број већи од број настрадалих од саме короне?
 15. Није тачно увијек и у сваком смислу. Некада се по воду пјешачило да би имао у кући да пијеш, данас се отвори славина у кухињи. Једно је кад се нешто нашрави брзо без потребног знања, друго кад имађ знање и технологију с каквом материјом радиш.
×
×
 • Креирај ново...