Jump to content

Justin Waters

Члан
 • Број садржаја

  15591
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  19

Последњи трофеј

Justin Waters је имао/ла садржај са највише реакција!

6 Пратилаца

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

24323 посетилаца

Justin Waters's Achievements

 1. Misterija - zašto "omikron"? Plaše se, izbegavaju... Sve ima veze sa Đinpingom WWW.B92.NET Какав брат Си...требали су мене питати зашто омикрон.
 2. Justin Waters

  Санскрт

  То је посљедица вуковог правила, баш никакве везе са санскритом. Између осталог има још језика који имају чисто изговарање, њемачки је такав, фински, јапански, мађарски...итд.
 3. Justin Waters

  Санскрт

  То је посљедица вуковог правила, баш никакве везе са санскритом. Између осталог има још језика који имају чисто изговарање, њемачки је такав, фински, јапански, мађарски...итд.
 4. Justin Waters

  Санскрт

  То је посљедица вуковог правила, баш никакве везе са санскритом. Између осталог има још језика који имају чисто изговарање, њемачки је такав, фински, јапански, мађарски...итд.
 5. Justin Waters

  Санскрт

  Кљосов је демагог, нека верзија Томислава Терзина и Мирољуба Петровића. Терзину је сличан јер има формално образовање и своје демагошке идеје проповједа изван академске зајединце, а Петровићу да има своје институте под којим издаје књиге. Има овје кртички осврт на његову демагогију коју потписује више личности руске академске заједнице http://trv-science.ru/uploads/170-0000-580x591.jpg ДНК-демагогия Анатолия Клёсова - Троицкий вариант — Наука TRV-SCIENCE.RU На прошедшей в конце 2014 года академической конференции «Этногенез, этническая и социально-политическая история…» выступил докт. хим. наук... Кљосов је Р1а1 хаплотип прогласио из само њему знаних разлога као најстарији, који се развио на простору сјеверне Русије одакле се проширио по читавом свијету, укључујући и Африку чиме настоји да побије теорију "из Африке" и уводи некакву своју "у Африку" антиципирајћи да се хомо сапиенс није појавио у Африци него у сјеверној Русији. Кљосов је све носиоце "Р1а1" хаплогрупе прогласио словенима и даље измаштао како су се они ширили по свијету. Слично томе, само умјесто словена су нацисти инспирасни радовима неки ранијих људи све аријевце сврстали у једну расу и посљедице тога знамо сви. На велику жалост свих демагога, читање генетског кода је као читање књиге ту не може бити грешке у погледу која хаплогрупа је старија од које..јер се мутације специфичне за неку хаплогрупу лако читају са секвенце генома. Ту могу да се разликују нијансе на ком подручију плус минус гдје је настала, али грубо речено није могуће оборити филогенетско дрво: које са савим лијепо слаже са антрополошким, арехолошким, историјским и лингвистичким подацима развоја цивилизације гдје Р1а1 не да није најстарија него је заправо једна од најмлађих У ДНА хаплогупа. Има и мДНА филогенетско стабло такођер. Дајем руку да Кљосов у својим публикацијама ништа није дао научно ни приближно нити објашњава многе чињенице из историје које знамо из антропологије, арехологије, лингвистике итд..али је зато пустио машту на вољу то је без даљег. Р1а1 је настала најраније на простору данашњег Ирана одакле се даље ширила. Преовладала је у источно европској низини, и тренутно је општи консензус да је Јамнаја култура покренула сеобе које су касније у таласима рашириле до западне Европе и Индијског потконтинента и зато имамо такву дистрибуцију Само не знам какве то везе има са многим фантастичним причама, какве везе Срби имају са Аријевцима и шта уопште значи "Срби као раса"? Напоменух већ када се такве идеје узимају превише заозбиљно гдје то заврши.
 6. Justin Waters

  Санскрт

  Кљосов је демагог, нека верзија Томислава Терзина и Мирољуба Петровића. Терзину је сличан јер има формално образовање и своје демагошке идеје проповједа изван академске зајединце, а Петровићу да има своје институте под којим издаје књиге. Има овје кртички осврт на његову демагогију коју потписује више личности руске академске заједнице http://trv-science.ru/uploads/170-0000-580x591.jpg ДНК-демагогия Анатолия Клёсова - Троицкий вариант — Наука TRV-SCIENCE.RU На прошедшей в конце 2014 года академической конференции «Этногенез, этническая и социально-политическая история…» выступил докт. хим. наук... Књосов је Р1а1 хаплотип прогласио из само њему знаних разлога као најстарији, који се развио на простору сјеверне Русије одакле се проширио по читавом свијету, укључујући и Африку чиме настоји да побије теорију "из Африке" и уводи некакву своју "у Африку" антиципирајћи да се хомо сапиенс није појавио у Африци него у сјеверној Русији. Кљосов је све носиоце "Р1а1" хаплогрупе прогласио словенима и даље измаштао како су се они ширили по свијету. Слично томе, само умјесто словена су нацисти инспирасни радовима неки ранијих људи све аријевце сврстали у једну расу и посљедице тога знамо сви. На велику жалост свих демагога, читање генетског кода је као читање књиге ту не може бити грешке у погледу која хаплогрупа је старија од које..јер се мутације специфичне за неку хаплогрупу лако читају са секвенце генома. Ту могу да се разликују нијансе на ком подручију плус минус гдје је настала, али грубо речено није могуће оборити филогенетско дрво: које са савим лијепо слаже са антрополошким, арехолошким, историјским и лингвистичким подацима развоја цивилизације гдје Р1а1 не да није најстарија него је заправо једна од најмлађих У ДНА хаплогупа. Има и мДНА филогенетско стабло такођер. Дајем руку да Кљосов у својим публикацијама ништа није дао научно ни приближно нити објашњава многе чињенице из историје које знамо из антропологије, арехологије, лингвистике итд..али је зато пустио машту на вољу то је без даљег. Р1а1 је настала најраније на простору данашњег Ирана одакле се даље ширила. Преовладала је у источно европској низини, и тренутно је општи консензус да је Јамнаја култура покренула сеобе које су касније у таласима рашириле до западне Европе и Индијског потконтинента и зато имамо такву дистрибуцију Само не знам какве то везе има са многим фантастичним причама, какве везе Срби имају са Аријевцима и шта уопште значи "Срби као раса"? Напоменух већ када се такве идеје узимају превише заозбиљно гдје то заврши.
 7. Justin Waters

  Санскрт

  Српски је сличан са санскриту колико и други индоевропски језици. Санскирт је индо-аријански језик који има заједничко источиште, у индо-европском језику, са осталим језицима истог стабла.
 8. Justin Waters

  Banovanje na forumu

  У шта, да је саобраћај кроз ВПН енкриптован и самим тим сакривен и за самог интернет провајдера? Да наравно. Е сад дали они који праве ВПН софтвер имају увид гдје сурфујеш....не знам...можда као и са свим апликацијама које тврде да раде енкрипцију. Може бит, може не бит. Па динамички ИП није ништа са аспекта приватности...то је само широка лепеза ИП-а која ти омогућава сталну конекцију када је много људи накачено на мрежу, што је случај са модерним интернетом.
 9. Justin Waters

  Banovanje na forumu

  Не би знао рећи с техничке стране. Колико површно знам сврха ВПН је да тотално сакрије твоју активност на интернету, значи сам програм не сакупља историју сурфања. Има само лог активити у коме биљежи конекције на разне сервере који се одаберу, и ако с неким дијелиш лозинку и корисничко име онда тај може само да види да се неко конектовао на сервер у некој тамо Грчкој, Турској, Вијетнаму и итд..што је ирелевантнo за саму приватност. Ја имама инсталиран исти сфотвер на десктпу и телефону са истим налогом, и са једног или другог урежаја не могу да имам преглед икакве историје претраживања јер софтвер то не нуди.
 10. Нимало. Него напротив, тражим да ми се укажу конкретне чињенице које би оправдавале сагледавање и те стране медање, а да нису везане за теорије завјера, и рекла казала приче.
 11. Наравно да није небитно. Онолико колико је битно толико се и посвћује пажња. Безбројне студије, научни радови, текстови, извјештаји, разни други материјали постоје о раку. Безбројна друштва за просвећивање људи о томе колико је рак опасан, како се понашти и шта урадити да га не добијеш или ако га добијеш шта даље. Кампање у коме се подиже свјест људи да су поједина понашања штетна и воде ка могућем добијању рака...рецимо натписи на цигарама. Ако то све није звоњење на звона онда не знам шта је. Само ми се чини да за тебе постоји само једна те иста фреквенција звоњења или не постоји.
 12. Колико пута треба поновити, да би се итекако трубило на сва звона о раку и лекумији када би се рак добијао капљичним путем. Замисли да је рак заразна болест... или да се појави некакав вирус који изазива рак, а преноси се капљичним путем, и да ти се симптоми развију у пар дана до терминалне фазе..не да би било страха него би то већ било апокалиптчино стање.
 13. Баш зато што ниси екстремиста, не би требао исказивати неке ставове напримјер ово наглашавање "знам троје њих који су умрли, а вакцинисани" или "шта је са природно прокуженим"...јер баш екстремисти их обилато користе.
×
×
 • Креирај ново...