Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Justin Waters

Члан
 • Број садржаја

  12512
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  1

Последњи трофеј

Justin Waters је имао/ла садржај са највише реакција!

9 Пратиоца

О Justin Waters

 • Ранг
  Инвентар форума

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

20842 посетилаца
 1. Justin Waters

  Sveštenik objasnio zašto je greh uključiti i mašinu za veš

  Sve potpisujem, i ne kažem da "okrenutost ka Bogu" mora nužno da podrazumjeva da si u svakom momentu jako okrenut, nego naravno težiš ka tome, a težnja nije uslovljenja bilo kojim danom u sedmici, niti se podrazumjeva da na određen dan trebaš pojačati svoj teženje, nego te težnje treba da su stalnog intenziteta dobijaju na pojačnju onda kada osjećaš da imaš snage i volje za to, ne jer trebaš tako na određen dan.
 2. Drugi Hristov dolazak je naravno relevantan, a ne antihristov dolazak.
 3. Justin Waters

  Sveštenik objasnio zašto je greh uključiti i mašinu za veš

  Nema takvih dana. Pošto je cilj i usmerenost i okrenutost ka Bogu, on može u hrišćanstvu imati smisao samo ako je život okrenut Bogu, a ne samo određeni dani. "Sami sebe i jedni druge, Hristu Bogu predajmo", liturgijski tekst. To znači onaj ko je predat Bogu, on kao takav može ukjučivati mašinu i raditi nedjeljom. Jer nije čovjek radi nedjelje (crvenog slova), nego nedjelja (crvenog slovo) radi čovjeka.
 4. Nije što časkaju o mračnim stvarim, nego što se pravi pompa oko stvari koje su skroz irelevantne za hrišćansku vjeru i lični duhovni život.
 5. Justin Waters

  Sveštenik objasnio zašto je greh uključiti i mašinu za veš

  Žali Bože mantije koju nosi
 6. Justin Waters

  Beograđani ne znaju ko je Aleksandar Nevski

  Pa nije dobra analogija. Sv German je Parižanin. Ekvivalent tome je Sv.Sava i hram Sv.Save koga zna svaka ziva osoba u Srbiji i mogli bi da pokazu gdje je hram. Aleksandar Nevski je Rus i relativno nepoznata osoba niti se izucava u istoriji niti ima puno ulica itd...
 7. Justin Waters

  STIŽE BEBA Ana Brnabić i njena partnerka Milica USKORO POSTAJU RODITELJI

  Dobra riba ova Milica...što se o tom malo piše?
 8. Justin Waters

  Зоран Ђуровић: О причешћу

  Miroljub Petrović sa matericom https://www.vecernji.hr/premium/moje-su-metode-uspjesne-mladic-je-dobio-posao-koji-je-zelio-a-djevojcica-se-cudesno-izlijecila-1001799
 9. Neće se nažalost nikad postići jedinstvo. Orijentalni pravoslavci su prepušteni sami sebi. Nemaju nikakav politički uticaj u svijetu, niti imaju neku jaku državu ili blok država iza sebe prema tome nisu nikome interesantni. A ruku na srce teško da postoji volja kod istočnih pravoslavaca da se spor s njima riješi.
 10. Justin Waters

  Зоран Ђуровић: О причешћу

  Jao jao...nemoj da strepiš. Ako se Kačavenda moga nagutati Hrista, pa mu nije ništa onda se ni tebi ni tvom malom anđelu neće ništa desiti. Boga niko ne može ispljuvati koliko On može istrpiti, Bog zna svačije srce. Pusti sveštenike koji te streljaju pogledom, oni sami sebe streljaju.
 11. Ništa, onaj ko čadi taj treba da se strpi. Isto kao što je kulturno da se u društvu ne ispuštaju gasovi, ili da se bazdiš na znoj. Ja se srećom uglavnom ne krećem među tim što čade. Prijatelji i porodica, koji su pušači umjereni su pušači i nije im problem odsjesti pola sata ili sat na piću bez cigare, ako je i pripale izađu napolje onda ili kada zvaršimo sjedeljku. Ima već evo koliko 12 godina kako je EU uvedena zabrana pušenja. Ako se ta mjera tretira kao ljevičarska, trebalo bi se ogledati u za to vrijeme kao štetna u smislu da je naškodila ugostijstvu ili da je unjela neke loše navike kod ljudi ili šta god samo je trebalo da postoji neka šteta, jer sve što je lijevo po nekima je štetno. Naprotiv po uvođenju totalne zabrane na javnim mjestima, došlo je do početnog šoka za ugostitelje nakon čega su se stvari izbalansirale i lokali opet napunili i nepušačima i pušačima koji su umjereni, i a mnoge je pušače je ta zabrana zapravo natjerala da malo skrate broj cigareta koje puše. Ispaštali su jedini oni najokoreli koji dime jednu ili više pakli na dan i ne mogu prestati, a takvi ne zaslužuju da im se podilazi ni u kakvom smislu.
 12. Ne zvuči loše, pod uslovom da se strogo primjenjuje. Zanimljivo bi bilo to sprovest a prvu da se vidi da li bi tržište stvarno izbalansiralo stvar.
 13. Htjeo si da kažeš da se zabrani miksanje, tj da će se neki lokal registrovati kao pušački pri čemu mora ispuniti obaveze stroge ventilacije i da država to nadzire, ili će se registrovati kao nepušački pri čemu ne mora ispunjavati stroge propise ventilacije osim one koji su standardni za takvu vrstu objekta. I onda ostaviš tržištu da reguliše da li će lokal privući ljude koji ne puše uz manje troškove instalacije za ozračivanje ili pušače uz veće troškove za ventilaciju itd...?
×