Jump to content

Milan Nikolic

Члан
 • Број садржаја

  17753
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  17

Последњи трофеј

Milan Nikolic је имао/ла садржај са највише реакција!

3 Пратилаца

О Milan Nikolic

 • Рођендан 12/13/1976

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 • Локација :
  Београд

Скорашњи посетиоци профила

19124 посетилаца

Milan Nikolic's Achievements

Инвентар форума

Инвентар форума (9/9)

11.7k

Форумска репутација

 1. По ко зна који пут живиш у филму, али сада је ствар толико очигледна да те ставља у незавидан трагикомични положај. Бокан је љубитељ румунства и као такав је познат, али вама који само лајете то није било познато. Сада се копрцајте као слепићи кад се дигне камен. Сами сте себе увалили у невољу и сада сви виде колико сте слепци.
 2. Молим вас заклопите се ушима ви који понижавате Бокана. Он је за вас светац Божији.
 3. Треба да водимо битке на брејк денс пољу.
 4. Milan Nikolic

  Рио Тинто

  Нека се вала свако са сваким ухвати у коло, вероучитељи и атеисти.
 5. Пример истине је да у Сребреници није био класичан геноцид, него једна врста злочина без преседана, јер су организатори злочина оптужили једну страну у сукобу за геноцид. Постоји јасан сет доказа у видео приказима да Ратко Младић, под један, није починио геноцид, спасавајући жене, децу и старе људе од страдања, за које је касније оптужен за злочин геноцида. Под два, сведок који је запечатио пресуду Ратку Младићу је толико искомпромитован, да се његова реч мора узимати под велику сумњу. Судбина тог сведока нека буде по делима његовим, јер се знало да је као српски официр био задужен за обавештавање о жељи утицаја западних безбедносних и војних служби. Он је директно извршавао наређења странаца у обући и под капом српског војника. Таквог Србина осуђује и Србија, што доприноси сталној иницијативи за сарадњом и добрим односима са свим државама. Друга страна медаље ове језиве сцене коју су себи допустили западни и којекуде лакоми и окрутни руководиоци својих земаља и народа, откриће се кадтад чак и у садашњости. Једноставно, већ постоји потреба за таквим судом који ће бити светило реалности историје и политике. Сад замислите како је поражавајуће што они који пропагирају и потврђују, али и они који занемарују то питање, да је због геноцида, наводно у Сребреници, крива српска страна осим оне у виду једног човека, Момира Николића, којег су странци искористили и на крају наградили, сада узимају на себе заставу некакве еколошке освешћености, што је у суштини позитивно, али овде јако злоупотребљено и понижавајуће искоришћено за напад на српску власт. Неки људи су дошли до стадијума да морају да се покају да би се могли покајати. Чак нико ни не условљава да се мора веровати, него је апсолутна морална потреба да се престане бацати смеће и отпад, од пикавца до олупина возила и свега и свачега. Људи морају бити запослени на чишћењу шума и осталих природних површина. Мора да постоји што боља контрола дрвећа и растиња и да буде обезбеђен њихов раст по многим површинама. Сви волимо да нешто упоредимо са швајцарским примером, тако ваља знати да је у Швајцарској још пре скоро пола века, осим што је стакло, пластика и остало било одлагано поред стамбених зграда у посебне канте и што се још много тога паметног радило, дакле, сасвим лепо долазио радник на врата стана, да га пустите на вашу терасу да преконтролише и уреди, све о трошку ''паметне државе'', цвеће и земљу и да то украси.
 6. Milan Nikolic

  Рио Тинто

  Било је и куршума, али изнад масе, углавном је било патрона сузаваца који нису били мали ни лаки, него када те погоди у главу обавезно паднеш у несвест. Криво ми је што тада то нисам снимио, али имамо јако пуно других лепих слика.
 7. БЛОКАДА ПУТЕВА У ЛОНДОНУ: Масовна хапшења и затворске казне! Овако изгледа обрачун државе са преступницима WWW.NOVOSTI.RS ОВЕ јесени су се у Великој Британији догодиле блокаде путева које је организовала...
 8. Значи уопште нема поенте читати даље, довољно је само ову једну реченицу. Када лаж зазвижди толико јасно, без срама и савести да се то не чини, онда знаш да је дошло време паразита и разних смуцоша, шњувара и изјелица.
 9. Milan Nikolic

  Рио Тинто

  Ми морамо да се развијемо и да сачувамо животну средину на перфектан начин, колико је до човека и његове одговорности. Међутим, свакако треба да рачунамо да једнога дана, током следећега века, поседујемо пољопривреду и ко зна шта још, на другим локацијама северније. Већ има лепих места код Сибира, тамо где су наши Срби задужили и обавезали наше пријатеље да рачунају на нас Србе. Код наших Руса и Кинеза. Нећемо бити лоши ни са Канадом, немамо никакве претензије и лоше намере.
 10. Milan Nikolic

  Рио Тинто

  Не могу ни да прочитам ову вест до краја. Шта то постављаш црни човече? Мислим, верујеш ли таквим глупостима?
 11. Milan Nikolic

  Рио Тинто

  Јаловину ћемо да лансирамо ка Сунцу. Откуд знам шта ћемо са јаловином. Хајде да видимо шта нам предлажу.
 12. Milan Nikolic

  Рио Тинто

  Ми смо мала земља али ваљда паметни људи. Зна се да постоји обрада руде на суво. Рио Тинто већ обећава да ће вода излазити из фабрике чистија него што је у потоцима.
 13. Milan Nikolic

  Рио Тинто

  Да не заборавим, Кина је власник преко 10% Рио Тинта, у неким постројењима има и преко 50% власништва, тако да то није проблем.
×
×
 • Креирај ново...