Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Цвеле1993

Теолог
 • Број садржаја

  2317
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Цвеле1993

 • Ранг
  Дуго је са нама
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Да ли је могуће после основних студија на ПБФ, уписати мастер студије на Филолошком факултету? ...смер - Српски језик и књижевност. И да ли је могуће после тих завршених мастер студија предавати Српски језик у школи, иако су основне студије завршене на ПБФ? Хвала унапред.
 2. ...и да ли је много мања од плата осталих професора?
 3. Кога занимају наслови осталих књига, нека пошаље поруку. Мрзи ме да овде постављам све књиге.
 4. За све који су раскинули у овој Новој Години. http://www.youtube.com/watch?v=PioA6rCTax4
 5. 1. Свети Теофан Нови Затворник Полтавски - Христос наш живот Издавач, место и година издања: Светигора, Цетиње, 2001. година Повез, формат,обим: Меки повез, обим 264 стране Очуваност књиге: Као нова. Цена: 300 динара + поштарина + поклон (Нека мања књига) - Ко је заинтересован, нека ми пошаље поруку. Ко није - не мора да ми шаље поруку.
 6. Цвеле1993

  Где су, шта раде?

  Брате, одлучио сам да више не будем сајбер верник. Форуми су за доконе људе, којих у Србији има на претек. Велики поздрав за Тебе.
 7. Ма та друга слика симболично представља Христове Ратнике, шта се ту саблажњавате. Лепо се види са прве слике - грба, на шта се мисли. Постоје иконе Христа и светог Николе са мачем у руци, а то никако не значи да су они крсташи.
 8. Хришћанство је идеална религија, најсавршенија религија света, али је Бог послао Мухамеда да ту идеалну религију спусти на земљу. (Алија Изетбеговић, Ислам између Истока и Запада) ne bih se slozio sa tim. Ни ја се не слажем са тим, јер верујем да Мухамеда није послао Бог у ту мисију спуштања Хришћанства.
 9. Вероватно сте чули за овај сајт: http://vukajlija.com/ Пало ми на памет, пошто Моцарт прави постере као што су на овом сајту, да би могли да пишемо и дефиниције (као на сајту) на религиозне теме. Ја сам смислио ову: 1. Хулиш на Духа Светога! Реченица која се често употребљава у православној конверзацији када понестане довољно аргумената за одбрану свог става.
 10. 1. Шта тачно означава ово што сам подвукао великим словима? 2. Да ли може са завршеним мастер или докторским студијама да се добије посао на факултету, и колика је плата? 3. Да ли постоји могућност да се после завршених основних студија на ПБФ, упишу мастер студије на Филолошком или Филозовском факултету?
 11. Информатор: http://www.bfspc.bg.ac.rs/sites/default/files/pdf/Informator-PBF.pdf Тест за пријемни испит 29. 6. 2010. године: http://www.bfspc.bg.ac.rs/sites/default/files/pdf/Pitanja2010jun.pdf Остало: http://www.bfspc.bg.ac.rs/upis2011
 12. А конкретно у чему? Ако по страни оставим свештенство и посао вероучитеља, шта остаје? Писање књига и њихово превођење? Или, у вези са Филолошким факултетом, где може да се нађе посао? Наведи неки пример, ако знаш...искрено ја би радије уписао Богословски, али све сам нешто у трипу да ћу са Филолошким имати више опција за запослење... Ma možeš da radiš bilo šta što UMEŠ da radiš bre. Ако рецимо хоћу да преводим, радим лектуру & слично, за неког. Јел ту диплома игра главну улогу (и ако игра - са којом би боље прошао?) или моја способност за то? Немам уопште представу о томе.
 13. А конкретно у чему? Ако по страни оставим свештенство и посао вероучитеља, шта остаје? Писање књига и њихово превођење? Или, у вези са Филолошким факултетом, где може да се нађе посао? Наведи неки пример, ако знаш...искрено ја би радије уписао Богословски, али све сам нешто у трипу да ћу са Филолошким имати више опција за запослење...
×
×
 • Create New...