Jump to content

Цвеле1993

Теолог
 • Број садржаја

  2321
 • На ЖРУ од

О Цвеле1993

 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

5234 посетилаца

Цвеле1993's Achievements

Дуго је са нама

Дуго је са нама (7/9)

63

Форумска репутација

 1. Веродар - Голуб и голубица Сам на грани бели голуб стајаше Голубици неверници певаше Душа ми ко трава свела Голубице моја бела Ком си одлетела Голубица свог голуба спомиње Сузе рони белу зору проклиње Душа се у тугу свила Поломила ми се крила Нисам другог пољубила
 2. ВЕРОДАР | музички пројекат канцеларије за верску наставу Колубарско-посавско намесништво Епархије шумадијске Са благословом Његовог Преосвештенства Епископа шумадијског Господина Јована
 3. ВЕРОДАР је музички пројекат канцеларије за верску наставу Колубарско-посавског намесништва Епархије шумадијске. Са благословом Његовог Преосвештенства Епископа шумадијског Господина Јована. https://m.youtube.com/playlist?list=PLcc8yrIC7RNhH_rqEfjU9X1WJPuSWWF00
 4. Да ли је могуће после основних студија на ПБФ, уписати мастер студије на Филолошком факултету? ...смер - Српски језик и књижевност. И да ли је могуће после тих завршених мастер студија предавати Српски језик у школи, иако су основне студије завршене на ПБФ? Хвала унапред.
 5. ...и да ли је много мања од плата осталих професора?
 6. Кога занимају наслови осталих књига, нека пошаље поруку. Мрзи ме да овде постављам све књиге.
 7. За све који су раскинули у овој Новој Години. http://www.youtube.com/watch?v=PioA6rCTax4
 8. 1. Свети Теофан Нови Затворник Полтавски - Христос наш живот Издавач, место и година издања: Светигора, Цетиње, 2001. година Повез, формат,обим: Меки повез, обим 264 стране Очуваност књиге: Као нова. Цена: 300 динара + поштарина + поклон (Нека мања књига) - Ко је заинтересован, нека ми пошаље поруку. Ко није - не мора да ми шаље поруку.
 9. Брате, одлучио сам да више не будем сајбер верник. Форуми су за доконе људе, којих у Србији има на претек. Велики поздрав за Тебе.
 10. Ма та друга слика симболично представља Христове Ратнике, шта се ту саблажњавате. Лепо се види са прве слике - грба, на шта се мисли. Постоје иконе Христа и светог Николе са мачем у руци, а то никако не значи да су они крсташи.
 11. Хришћанство је идеална религија, најсавршенија религија света, али је Бог послао Мухамеда да ту идеалну религију спусти на земљу. (Алија Изетбеговић, Ислам између Истока и Запада) ne bih se slozio sa tim. Ни ја се не слажем са тим, јер верујем да Мухамеда није послао Бог у ту мисију спуштања Хришћанства.
 12. Вероватно сте чули за овај сајт: http://vukajlija.com/ Пало ми на памет, пошто Моцарт прави постере као што су на овом сајту, да би могли да пишемо и дефиниције (као на сајту) на религиозне теме. Ја сам смислио ову: 1. Хулиш на Духа Светога! Реченица која се често употребљава у православној конверзацији када понестане довољно аргумената за одбрану свог става.
×
×
 • Креирај ново...