Jump to content
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr
Quora StumbleUpon Banana Lime Leaf vKontakte Sky Blueberry Slack Watermelon Chocolate Steam Black Facebook Tumblr

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Grizzly Adams

Члан
 • Број садржаја

  31659
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  243

Последњи трофеј

Grizzly Adams је имао/ла садржај са највише реакција!

О Grizzly Adams

 • Ранг
  Инвентар форума
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

49982 посетилаца
 1. ОК, ја сам ти ипак захвалан. И шта ми можеш.
 2. Па и ови што раде код неког раде за паре и превасходно ради своје зараде. Ја мислим да народ ипак треба да развија свест о томе да су предузетници ти који нам својом жртвом омогућавају да живимо боље. Јер тај ”сигуран посо” где само одеш, урадиш шта ти кажу и плата легне на рачун сваки месец постоји само зато што је неко преузео на себе огроман ризик и одговорност.
 3. Сад да се уозбиљим мало... Далеко од тога да сам на страни руље која осуђује и баца се камењем. Свако има права да ради шта оће и живи како оће. Али ова ”претерана-сексуализација” којом се многе данашње женске баве по инстаграмима и осталим интернетима је стварно лоша и ружна појава. Из неког нормално људског угла, који би требало да буде хришћански. Јер су ти ”медији” данас портали за масовно омамљивање и заглупљивање незрелих особа. Опет - свако има права да се омамљује и заглупљује ако оће. Само ако оћемо да будемо достојанствена и разумна бића не приличи нам да у томе учествујемо. А Црква би требало да буде у неком смислу стуб и тврђава људског достојанства и разума. Па према томе такве ствари од стране свештеника и његове породице су заиста непримерене. Не осуђујем никог, али не може и јаре и паре. Ако оћеш да будеш свештеник и у породици свештеника, не би требало злоупотребљавати сексуалност. Остави лепо тај посо, нађи неки други, па ради шта оћеш. Није у реду овај ”интернет линч”, али није у реду ни њено понашање, ако ћемо поштено.
 4. Бијеш се и са овим и са оним светом... Мирјанин, а посебно предузетник, треба да буде задовољан са малим. Бити ”сав предан Богу” је за монахе, за нас је само да не заборавимо. Наивни су млади мирјани који маштају да буду ко монаси и светитељи. Нема ништа од тога. Разбиће те живот на комаде. Буди срећан да останеш нормалан. Као што се војници или труднице поштују због свог подвига и очекује од њих мање формалности, тако би требало и код предузетника да се препозна подвиг и жртва и урачунају ”поени”. Људи би требало да говоре - хвала ти брате! И да скину капу. То у неком нормалном свету заслужује поштовање.
 5. Свакако треба избалансирати и није лако. Уопште је у животу тешко савладати бриге и мисли о ”овоземаљским” проблемима, а то је десетоструко код предузетника. Једно од тежих ”послушања” на овом свету...
 6. Бизнис је велики подвиг - захтева врлине, храброст, одлучност, марљивост, упорност, велико одрицање. Осим тога је и добро дело - предузетник од овог света прави боље место, решава проблеме, помаже људима да боље живе, ствара нове послове и плате за ближње. Хришћанство би требало да слави предузетнике одмах иза светитеља. Светитељи унапређују овај свет духовно, предузетници материјално. Олакшавају нам овај привремени боравак на Земљи који јесте и биће увек у суштини страдање, али све што можемо да урадимо да га ублажимо је добро.
 7. Нудиш им мудрост они ти траже паре... ццц...
 8. Недостају ми наши манастири. Код нас има тај неки исконски доживљај, осећај прошлости која траје, који овде не можеш да нађеш.
 9. Sta da ti kazem, evo zlopatim se... tezak bre zivot pod ovim tudjim nebom... Jedva cekam penziju pa da se vratim na neku njivu i uzivam u nasem srbskom Suncu.
 10. Све сам већ реко одавно. Страдање има смисла ако имаш макар минималну шансу да нешто постигнеш. После ево скоро 30 година мајмунисања требало би да буде потпуно јасно да за државу Србију нема апсолутно никакве шансе. Да ми је неко тад причао да ће Вучић бити председник Србије 2019-те године мислио би да није нормалан... Али ето. За ове ”олд фартс” ме баш брига али ми је жао младих који страдају безвезе. Нити су заслужили нити су било коме шта ”дужни” да се злопате у тој апокалиптичној пустоши. Нема никакве врлине у томе. Туга једна...
 11. Мир Божији, Христос се роди!

  image.png.2bb82f8fa455fc0fbb74ce63a2979146.png

  1. Show previous comments  1 more
  2. AnaLaz

   AnaLaz

   Ваистину се роди! 

  3. Broken

   Broken

   Hoćeš odgovoriti Rakiću ili ja da te pitam ? :smeh1:

  4. Grizzly Adams

   Grizzly Adams

   Evo nije lose, ziv & zdrav hvala Bogu.

   Nadam se da ste dobro svi! :)

 12. Овде се пишу невиђене гупости... Расизам на западу је искорењен одавно. Никад нисам срео ни једну једину особу у САД (и остало где сам путовао) да је расиста. Има три будале негде у некој планини које је CNN ископао да плаши децу, иначе нико никад не би чуо за њих. Једини бројчано значајни расисти на западу данас су ови што оће да ”искорењују белу расу”. Они су у медијима, академији, култури, доминирају на многим местима. Па се многи нормални људи буне против тога. И наравно да нису све културе, религије итд. исте. Неке су напредније од других. Зато је сасвим различит доживљај бити атеиста или феминиста у Великој Британији него у Сауди Арабији. Тврдити супротно показује само велико незнање и идеолошко слепило. Јер је ”једнакост култура” само постмодернистичка идеолошка догма и ништа више. Нема никакве логике и никаквог основа у реалности. Само људима служи да се ”осећају добро”. Али уморан сам од узалудног објашњавања, па вас зато све поздрављам. Време ми је за одмор од форума.
×
×
 • Create New...