Jump to content

Лидија Миленковић

Члан
  • Број садржаја

    6710
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    7

Последњи трофеј

Лидија Миленковић је имао/ла садржај са највише реакција!

О Лидија Миленковић

  • Рођендан 04/08/1966

Profile Information

  • Пол :
    Женско
  • Локација :
    Kragujevac

Скорашњи посетиоци профила

51964 посетилаца

Лидија Миленковић's Achievements

  1. @Плаво Небо Klasično sam kuvala, samo bez zaprške. Odvadila sam zrna koliko mi je trebalo (otprilike duplo više, nego što sam imala kikirikija), pa sa dolivala po malo vode iz pasulja, dok nisam bila zadovoljna gustinom. Ostatak pasulja u šerpi sam zapržila i napravila ručak. I suštini, osnovna masa su kikiriki izmleven jakim blenderom ili štapnom mikserom (da bude kao puter od kikirikija) i samleven pasulj. To ti je baza, a onda začinjavaš po ukusu. Moja deca vole origano, muž voli baš ljuto, ja blaže, tako da podelim bazu u više posuda, pa začinjavamo po ukusu. Veoma je zahvalno za dane kad postom na vodi.
  2. Pečen kikiriki samleti u jakom blenderu ( da bude skoro kao kikiriki puter ). U to dodati kuvani pasulj, so, biber, kurkumu, suvi začin, malo peršuna (to sam ja stavila), i šta god voliš od začina, pa sve to zajedno izmelješ. Probaš i podešavaš ukus sve dok ne budeš zadovoljan. Meni odgovara odnos kikirikija i pasulja, otprilike 1:2, ali to je individualno. Javi utiske, ako budeš pravio.
  3. То се учи од малена у родитељској кући. Домаће васпитање.
  4. Ako Bog da, sledeće godine posejaću baštu. Nemam skoro nikakvog iskustva u tome. Kako se pravi ovaj rastvor, za šta se sve koristi, i kako se primenjuje?
  5. Udružene snage moje snaje i moje malenkosti. Stradali su: limun, paprika, cvekla, šargarepa, par krompira, loza, koprivice, hrizantemice, debela koka, i još neko saksijsko cveće.
  6. Две прелепе манекенке, сестре ''Б'', вам представљају нову јесењу колекцију - GARBAGE BAGS COLLECTION !!!
×
×
  • Креирај ново...