Jump to content
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black

Драган άσημος :)

Члан
 • Број садржаја

  1048
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

1 Пратилац

О Драган άσημος :)

 • Ранг
  Дуго је са нама

Profile Information

 • Пол :
  Мушко

Скорашњи посетиоци профила

15528 посетилаца
 1. Прије два дана, дошао је у Бања Луку....каже да су га пустили, али сумњам-мада не знам тачно....синоћ је у хостелу, гдје је ноћио, имао напад (у Швицарској су га морали повремено везати због напада бијеса). Дошли су по њега и одвели га у психијатријску установу...Звао сам данас, сестра ми рече да се данас узнемирио и опет почео лупати, морали су га фиксирати, како она рече...
 2. Dokle ćemo se pričešćivati i poslije pričešća griješiti grijesima koje smo ispovjedali prije pričešća?
 3. Свако носи неки терет, неко мањи, неко већи...брат Александар пати од депресије и честих стања жеље за самоубиством...У Швицарској је смјештен у психијатријску клинику...тамо је и одрастао...за 10 година ни једном није послушао исповједника (црквен је човјек), дохватио се духовне литературе која није за њега...у лошим односима са родитељима...30 година има....ако је неко у вољи да помене...Хвала!
 4. Некад човјека притисне таква невоља, такво стање у души, да нема снаге да завпи Богу...

  1. Драган άσημος :)

   Драган άσημος :)

    

    

   О Александру је ријеч...Хвала!

  2. Milica Bajic

   Milica Bajic

   Ништа не брините, све ће се смирити за неко време, добро је што је под контролом лекара. Сада се лекови за такве болести раде на бази хормона па су много делотворнији и мање штетни него раније, то чујем од упућених људи. Битно је да се Александар смири, а хоће сигурно, па после полако, уз Божију помоћ.

 5. Јесте ли доживјели Христа као онога који вас је ослободио? Од чега сте се осјетили ослобођени или од чега се сматрате ослобођени?
 6. 12 Док бијах с њима на свијету, ја их чувах у име твоје; оне које си ми дао сачувах, и нико од њих не погибе осим сина погибли, да се збуде писмо. Јован гл. 17 По овоме разумијем да је Христа неко морао да изда, тј. да није могло другачије да се збуде, јер је тако записано. Христу није било тешко, с обзиром на временски период када је дошао (људи су се поприлично били искварили) и с обзиром на његово познавање људских мисли и осјећања, да изабере уз себе једног коме ће ум и срце остати затворено (због острашћености и немогућности да се одрекне тих страсти) за богопознање њега као сина Божијег. Христос је знао да ће Јуда искористити своју слободу за избор који је направио.
 7. Да ли вјеровати, значи вјеровати јер сам провјерио и увјерио се или вјеровати без провјеравања?
 8. Koje su prednosti života bez Boga... Života sa verom da Bog ne postoji, tj. nevjerovanja da Bog postoji?
 9. Ljubav jednog čovjeka prema grijehu, može da bude veća i jača od ljubavi Božije prema tom čovjeku...ključ je sloboda

×
×
 • Креирај ново...