Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Море Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер WhatsApp Ubuntu Угаљ

Придружите се нашој ВИБЕР ГРУПИ на ЛИНКУ

Вера

Члан
 • Број садржаја

  78
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Вера

 • Ранг
  Ту је, мало гледа-мало пише
 • Рођендан 01/01/1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 1. Вера

  Е...па ја сутра одох....

  Нека је жив и здрав дечак на многаја љета! 0102_laugh Дуго нисам писала на форуму, па те и не познајем, али се као мама и трудница радујем! :bla:
 2. Никада не можемо да знамо зашто Господ некада попушта на нас неке невоље. Само да потрпимо уз молитву и смирење. Толико сам се изнервирала! Моји родитељи купују то смеће од петнаест динара, колико већ... И видим јуче на насловној страни оца Ивана. Прво видим фотографију, а онда и наслов. Наравно - имала сам прилике да разговарам са оцем преко Скајпа, и знајући колико он живи оно што проповеда, нисам ни помислила да је о њему реч. Али... Колико је свест читалаца сужена! Узимам ја "новине" у руке и већ сам полудела због наслова, гледам слику оног несрећног човека и кажем мами - знам оца Ивана, а и да га не знам, лепо се види на фотографији из снимка да ово није он. Уз то, он и не служи у цркви св. апостола Петра и Павла. "Овде пише да служи". "Ама не служи, жено Божија. Уз то не служи ни у Јагодини, већ у месту Дубока". И једва сам чекала да стигне деманти данас. Еееј, колико људи верују глупој телевизији и том смећу! Које се паре врте око тих таблоида, то није нормално! А народ верује, слепо ли верује! Нека нам је Бог на помоћи са њима! И нама и њима.
 3. Вера

  Да ли треба да славимо 8. март

  Хвала на лепим жељама. Помени ме! Баш зато што и сама знаш како је то кад се породиш па прораде хормони. Да је тешко - јесте. Што се, пак, оног дела "кад порастем волела бих да будем као ти" тиче... Не знам какав сувисли коментар да дам. Људе не "читам", али прилично је лако претпоставити неке ствари. Тако да исправљам оно схватам у претпостављам. Нисам имала намеру икога да нападнем. Стога можеш још једном прочитати пост који сам написала - рекла сам да је Твој коментар пренаглашен. Ако сам тиме увредила Твоју личност или си то доживела као напад на Твоју личност, опрости због тога. С друге стране, није случајно што се догодило да добијем овакав коментар. Као што и ништа што се у животу дешава није случајно. Без патетике и било чега сличног томе, могу да констатујем да ми овакав начин комуникације са православним људима не прија. Праштај ако Те увредих! Одговор не мораш слати, више нисам члан форума. Не видим да су овакви тренуци на било какав начин душекорисни. Знам шта значи друго стање и материнство, зато ти заиста желим пре свега мир и радост у таквом твом стању. Надам се да ћеш моју искрену жељу схватити као заиста такву - искрену. Поздрав и свако добро, Вера
 4. Вера

  Да ли треба да славимо 8. март

  А ја мислим да је твој коментар непотребан. Једино ако ниси ангажована као адвокат .. у том случају те разумем. Ма нема проблема. Схватам да си темпераментнија. Колико сам разумела, ово је форум, те свако учествује у дискусији. Можда погрешно схватам? У сваком случају, нема потребе ни за каквим заједљивим коментарима, пре свега зато што смо православни, а негде напослетку и зато што смо одрасли, еманциповани људи. Свако добро и мање једа! :smiley: Поготово не у тако дииииивном и благословеном стању у коме ти тренутно јеси! :smiley:
 5. Вера

  Да ли треба да славимо 8. март

  Ал ти је поређењееее, свака жена је Иродијада за тебе, јел?Не заборави да је Једна родила Бога. Мислим да нема потребе за оваквим коментаром, пренаглашен је. И ма колико био у праву или не, верујем да брат није имао лоше намере. Но, све је то на нама, како ко гледа на ствари. С друге стране, ми имамо празнике посвећене и женама и мужевима, односно и очевима и мајкама. То су Материце и Оци. Шта ће нам више? Овај "празник" је таква глупост? Запита ли се неко шта се то ту празнује?
 6. Хвала Богу, тата нам се причестио данас! Први пут после Васкрса прошле године! 0205_whistling))) Радујемо се! И захваљујемо оцу Ивану на живим речима утехе које нам је упутио преко Скајпа. Надамо се да ће бити прилике да још некада одвоји мало свога скупоценога времена зарад разговора са нама! :smiley:
 7. Вера

  Славни (а) хришћани :)

  Пре две године пред Васкрс сецках бели лук(ац) у ман. Сочаница са Александром Срећковићем-Кубуром. dada
 8. Ако не сви (због 'ладноће и мале бебе), онда тата. Иначе, хвала Богу, тата се данас исповедио, па сутра, Боже здравља... dada Мислим да је разговор са Вама имао утицаја. Заправо, питала сам га данас и каже да мисли да сте у праву везано за све оно о чему сте причали. Хвала Вам! Надам се само да ће се неке ствари убудуће поправити. Али и ово је помак, будући да се он последњи пут исповедио и причестио прошле године на Васкрс!
 9. Вера

  Catering

  Ево да препоручим један кетеринг. Иначе, власник је мој пријатељ, а и сама сам наручивала неке канапее и ролате и одлични су! http://www.massimo.rs/
 10. Баш леп пост. Хвала! 0409_feel
 11. Слава Богу, први пут после Божића били сво троје. Беба се причестила. :cheesy2: 0102_laugh
 12. Ја сам слаб. Не знам да ли бих могао имати толику љубав као што је Авраам желео жртвовати свога сина првенца којег је чекао скоро 100 година да дође на свет и још да га жртвује. дај савремене примере Милане! Не знам да ли си погледао кратак филмић "Мост"... Ако ниси, ево... http://video.google.ca/videoplay?docid=647061014552384005&hl=un#
 13. Вера

  Stavovi oca Simeona Rukumijskog

  Нису придеви оче, него именице. :smiley:
×