Jump to content

Дејан

АДМИНИСТРАТОР
 • Број садржаја

  18573
 • На ЖРУ од

 • Број дана (победа)

  39

Everything posted by Дејан

 1. Дејан

  Ivermectin

  Не пратим, па не знам на шта мислиш, али верујем да ти знаш до детаља јер си им публика.
 2. Дејан

  Ivermectin

  Егоизам, дефект људскости, необразовање, малограђанштина, провинцијализам јесу паразити, али обавестите народ да се то не решава Ивермектином.
 3. Лепо је да Црква контролише ствари. Нешто сл. као у Грчкој, без грамате не можеш да исповедаш.
 4. Добро, никомод нас не зна зашто је Ђуровић писао шта је писао, ко знна шта се иза брда ваљало итд.
 5. Немаш ти рођени знања да тумачиш шта струка каже.
 6. Најтеже је онима који дискутују са "носиоцима" истине
 7. Један колега, након вакцинације отишао код свог друга ветеринара, овај на место убода прислонио апарат за читање чипа код керова, и апарат ладно запиштао. Не мораш у Швајцарску, одеш у прву ветеринарску амбуланту. 💅💅💅
 8. Зато сам ја чекао да ми трећа доза буде Фајзер. Ем ће видео бити избрисан, ем ћу бити чипован. Вакцина без чипа ко село без цркве.
 9. Да, а Српском Црквом владају тајни кардинали, масонерија је свуда , Антихрист само што се није зацарио , новотарије на све стране. Просто постоје људи којима одрећени вид информације је храна за душу. Као да им живот нема смисла ако свуда не виде заверу. Само још почните да тврдите да су сви лекари који говоре да су невакцинисани најхоспитализованија категорија, добили од папе прстен и крст и прешли сте игрицу.
 10. Алфа вируса више нема, делту преносе вакцинисани http://www.rts.rs/upload/thumbnail/2021/10/10/7499858_banko-t.jpg Ана Банко: Делту преносе сви, маску не треба скидати на послу, ни у тоалету WWW.RTS.RS Вирусолог Ана Банко рекла је за РТС да је доминантна делта варијанта вируса која успева да...
 11. Rekao si da vakcinisani šire zarazu a da to nisi čuo od stručnjaka. Ja znam da šire, mogu da obole, mogu i da umru i sve sam to čuo od stručnjaka.
 12. Изгледа да не гледамо исте медије и стручњаке.
 13. Не знам, чак и да јесте какве везе има?
 14. Олако се тражи изговор тамо где га нема
 15. Кад све саберемо и одузмемо, наша држава је била у светском врху по броју вакцина, сада смо у светском врху по заражености. Дакле, џаба Ферари кад нема никога ко зна да га вози и ко зна да га одржава. У време Првог светског рата скована је пословица " Све што је дике отишло је у војнике, све што је шкарта остало је да се карта". Нажалост, шкарт је преживео, шкарт се размножио и из неког разлога шкарт обожава да оставља своје глупе коментаре на социјалним мрежама и спсроводи свој неодговоран живот у реланом времену. Опет нажалост, шкарт није свестан да глупост није дефект интелекта већ је дефект људскости. Последњих деценија дефект људскости доминира и то је разлог зашто живимо у држави трећег света. Шкарт то никада неће моћи препознати, шкарту ће увек неко други или трећи бити крив. Шкарт ће моћи да раде што год хоће све док нормални људи своју нормалност држе у своја четири зида. Људска права, улице, јавни простори су за људе а не за шкарт и то је разлог зашто су сукоб и раскол неминовна и позитивна ствар. Шкарту је место у обору а нормалним људима је приоритет да их стави тамо и да одатле ресоцијализује оне који су за ресоцијализацију. Свако кризно време из појединца и целокупног народа оголи његову структуру личности, гола личност са које је скинута маска финоће, наново показује да смо незрео народ који ни у рату, ни у пандемији не може да да адекватан и зрео одговор на наступели проблем. Ми смо узрок свих својих историјских, садашњих и будућих проблема. Ми смо узрок, у нама је и решење.
 16. Мој колега је умро, корона је изазвала толико високу температуру и пренапрегнула организам па је добио срчани удар. Друг са студија добио компликацију са панкреасомм и умро. Кад корона отера организам у црвено , пуцаш где си најтањи. Запалење плућа није једини крајњи исход короне .
 17. Мене ако питаш, ова прва на слици све зна, у све се разуме и све би је слушао 😁
 18. Да, али кад би вакцинисао 100 % људи, питање је колики постотак би развио довољно јак имунитет. Ми ако имамо 50 % вакцинисаних, а чисто сумњам да толико имамо, доминантна вакцина је кинеска која је учинковита нешто преко 50%. На то се настаља да млади људи су доминантно невакцинисани јер им је стално пласирано да су група са најмањим ризиком, а нико им није причао да управо они највише шире заразу, а на све то крену деца у школу.
 19. Мени су рекли да сам покојни за 12 месеци од прве вакцине
 20. Јел знаш онај виц да Мирољуб Петровић лечи људе? У бреее, па то није виц.
×
×
 • Креирај ново...