Jump to content

Дејан

АДМИНИСТРАТОР
 • Број садржаја

  18593
 • На ЖРУ од

 • Број дана (победа)

  39

Последњи трофеј

Дејан је имао/ла садржај са највише реакција!

5 Пратилаца

О Дејан

 • Рођендан 09/05/1984

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Нови Сад

Скорашњи посетиоци профила

50969 посетилаца

Дејан's Achievements

 1. Дејан

  Рио Тинто

  Не мењам тезе, већ фрст тинг фрст. Редом мора да се иде. Рио Тинто дошао или не дошао, нама и даље остаје зло домаће . Остаје провинцијализам, малограђанштина, племенски морал, неписменост емоционалана и свака друга.
 2. Дејан

  Рио Тинто

  Када би се Ђилас и њему слични свели на разумну меру, тих просијака не би било.
 3. Дејан

  Рио Тинто

  Rodjeni moj, kao onomad kada je Arčibald Rajs pisao o onima koji su pesak mešali sa brašnom i slali vojnicima na front, tako i sada ja ti pipem da se ništa promenilo nije sem da nemamo Rajsa. Evo ti prvi, konstatovao, prokomentarisao, ništa konkretno uradio. I znaš šta mi još nije jasno. Ako ste već protiv Rio Tinta, što niste povedeni primerom naših gradjana i seljaka koji nisu dozvolili mini hidroelektrane. Ljudi se organizovali, kako ovi nešto sagrade, ovi sruše. Vi umesto da odete u dolinu Jadra da rušite što Tinto pravi, vi blokirate put gradjanima gradova...
 4. Дејан

  Рио Тинто

  E moj ti, na studijama pre više od decenije, labarotorijski smo utvrdili klostridiju u sve i jednoj Novosadskoj mesari. Gde su tada bili svi ti hemičari, inspektori država? Sad je nastao opšti karambol, jer je Lidl tražio viršlu sa 70% mesa . Došao stranac da uči Jovana, Miloša , Dušana, Nikolu, kakva treba da bude viršla koju jedu deca u obdaništu. Došao stranac i još ih ucenio da će iz Madjarske da uveze viršle ukoliko u Srbiji ne ispune standard. Jovan, Miloš, Nikola, Dušan, Ratko, Srbislav prave viršlu koju normalan svet samo za neprijatelje pravi. Što niste ustali protiv ovih što decenijama sade šećernu repu, koju je sav normalan svet zabranio da se seje, i uništavaju najplodniju vojvodjansku zemlju? Toliko mi je sve ovo licemerno. Bacite prvo mobilne telefone i sve uredjaje sa litijumjonskom baterijom, pa na ulicu tek onda.
 5. Моје искуство је то да се обабезно наспавате пре вакцине. Пре друге дозе Синофарма, спавао сам можда сат времена. Након примања, оглувео сам на једно уво 50% и све је нешто куљало у мени. Одспавао сам 2 сата, имао сам осећај као да сам спавао 8 сати, ресетовао сам се. Још једно искуство. Никада у животу нисам водио рачуна о уносу витамина и минерала. Последњих месец ипо редовно пијем цинк, магнезијум, витамин Ц , Д3+К2, комплекс Б витамина и Омега 3 са витамином Е. Боље се у животу нисам осећао !!!
 6. Во вријеме оно када сам се ја вакцинисО , није било да се бира, само кинез, олд скул, хард кор, но пеј но гејн 😁😁
 7. Дејан

  Рио Тинто

  Београд има најзагађенији ваздух, што је и логично, у данашње време људи имају по два, три аутомобила у породици. За 2 хиљаде еура на 36 рата узмеш ауто, плус грејна сезона и остали фактори. Електрични аутомобили треба да смање загађење, али треба обезбедити литијум, а пта ћемо са батеријама након што им прође радни век, нико не зна. Ако је екологија у питању, копали у Србији или Бангладешу, дође му на исто. Опет с друге стране, и они који су против рудника, и они који су за рудник, и они уздржани имају литијумске батерије у свом власништву. Било би доследно и морално, ако нећеш рудник литијума, одреци се мобилног телефона.
 8. Дејан

  Рио Тинто

  Јел то Слобова милиција била?
 9. Са вакцином и без ње, "терор" ће бити спроведен. Када постоји нека заразна болест то просто тако иде.
 10. Не бих да судим да ли је најздравија, то ће време показати.
 11. Ако нема спасења за самоубице, онда не можемо проповедати Бога који је љубав. Тако рече садашњи патријарх. Узрока самоубиства има много. Свештеник обично дође на 40 дана, годишњицу, треба отићи у храм и причати са њим.
 12. Измеђуосталог је и за људе који би да скину 20 кила, јер колена више не могу да изнесу терет.
 13. Слажем се, сем да је вакцина не ефикасна. Има она своју учинковитост.
×
×
 • Креирај ново...