Jump to content

Дејан

АДМИНИСТРАТОР
 • Број садржаја

  18499
 • На ЖРУ од

 • Број дана (победа)

  39

Последњи трофеј

Дејан је имао/ла садржај са највише реакција!

5 Пратилаца

О Дејан

 • Ранг
  Главни администратор
 • Рођендан 09/05/1984

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Нови Сад

Скорашњи посетиоци профила

49919 посетилаца
 1. Данашња војска је пуна људи који су у својој младости преживели ратове и ратишта, тако да је сасвим очекивано да ће бити алкохоличара, људи на лековима и сл.
 2. Сваки пут кад ми неко спомене како не треба клекнути и повити главу пред неправдом, моћником и сл., на ум ми долази Света Гора која је на сопствени захтев добила, у време другог светског, Хитлера за свог покровитеља и заштитника. Умеће опстанка евидентно није свачије умеће. Лако је на нивоу државе захтевати чврстину у говору и делању, па кад добијемо по репу то се распореди на целу државу. За почетак такву чврстину, борбу за правду, брањење слабијих и сл., спроведите на својим радним местима са својим надређенима. А то тешко да може да се деси јер је санкција индивидуална а не колек
 3. Его је изазива слепило, нереалан поглед на себе и свет око себе. Свака прича која од нашег народа прави неке једине истинске , најправедније, најбоље, подсећа ме на Хитлерову пропаганду Немцима.
 4. Језа ме ухватила од првих неколико реченица. Ми смо мали народ који мора да научи да опстане а не да неосновано умишљамо да ћемо да мењамо свет, још мање да га спасавамо.
 5. Достојан !!! Неизмерно сам срећан јер је отац Влајко породични пријатељ. За мог покојног деду увек говори да га сматра и својим оцем.
 6. Мање више сви смо прошли ти фазу неофита, верског екстремизма и строгости према себи. Из овог угла гледано мени је тај период користан данас.
 7. Не бих се сложио да се сматрају нечим лошим.
 8. Рођени, изражавај се прецизније, ово може свакојако да се протумачи
 9. А шта рећи за ове шофере? Све и један је конзумент крајпуташица и расадник полних болести, шверцер свега и свачега и неотесани , необразовани и примитивни су апсолутно
 10. Već sam ti obrisao jednu ovakvu poruku. Nemoj tako da generalizuješ, glumci se po pitanju morala ili nemorala ne razlikuju od ostalih struka kod nas.
 11. DAJTE PAVELIĆU 20 GODINA i LIKVIDIRAĆE SRBE IZ HRVATSKE Ovo su jezivi detalji iz Stepinčevih pisama papi na koje ŽMURI VEĆINA U HRVATSKOJ WWW.BLIC.RS Delovi pisama koje je zagrebački nadbiskup i kardinal Katoličke crkve Alojzije Stepinac tokom 1941...
 12. Obrisao sam poruke. Držite se teme i bez psovki pišite.
×
×
 • Креирај ново...