Jump to content
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black
Yelp Reddit Banana Lime Leaf Tumblr Blueberry VKontakte Slack Watermelon Chocolate Marble Steam Black

Дејан

АДМИНИСТРАТОР
 • Број садржаја

  16718
 • На ЖРУ од

 • Број дана (победа)

  29

Последњи трофеј

Дејан је имао/ла садржај са највише реакција!

5 Пратилаца

О Дејан

 • Ранг
  Главни администратор
 • Рођендан 09/05/1984

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Нови Сад

Скорашњи посетиоци профила

46010 посетилаца
 1. Не знам шта да ти кажем. Не знам чему етикетирање, просто, свако има право на критику позитивну или негативну.
 2. Смирнов постао Смирноф Свака част за сва његова дела, али јавна реч није за свакога , евидентно да није један од његових таланата.
 3. ''Не бојим се ја вражијега кота,нека га је ка' на гори листа,но се бојим од зла домаћега''

 4. Наравно да су као госта позвали Мираша (наравно САМО Мираша, никога из СПЦ)и представили га као легитимног представника православаца а он се потрудио да избљује поново гомилу лажи и фалсификата.. Након тог сина Сотоне, наступио је квази социолог религије који се придружио пљувачини.. Ако је то слика екуменизма КЦ у Хрватској, препоручио бих и замолио да се ману тога јер кад год уХрватској праве глупости ми у Србији добијамо по леђима. За оне са јачим стомаком:
 5. Dolazi Mujo Hasi i pita ga:Šta to čitaš? Čitam logiku. A šta je logika? Pa evo ovako. Haso:Imas li ti Akvarijum Mujo:Imam Haso:To znači da imas ribice? Mujo:Da Haso:Znači da voliš životinje? Mujp:Da znači Haso:To znači da volis i ljude? Mujo:Pa da. Haso:To znači da voliš žene? Mujo:Pa da. Haso:E to ti je logika. Haso:Odo ja malo prošetat evo tebi čitaj malo. Dolazi jedan čovjek i pita Muju. Sta to čitas? Mujo:Logiku. Covjek:Šta je to logika? Mujo:Imas li akvarijum? Covjek:Ne Mujo:Marš budalo jedna!!!
 6. Тај митинг може да се деси само на исти рецепт референдума, да крене да увози Албанце.
 7. Јасно, али која је то молитва која је унутар Цркве, која молитва гради заједницу оних православних у Африци, Америци, Русији, Србији, северном полу? Јел ствар у молитви или физичкој блискости?
 8. Мислим да је овде проблем у схватању молитве, а не у томе шта је јерес.
 9. Питали смо медицинаре да ли ће у скоријој будућности бити измишљен лек који ће помоћи људима који праве овакве клипове, као и оним који их подржавају и шире. Медицинска струка је одговорила да је једини лек рад на сопственој људскости и образовању, а ако то не делује...да такве људе прихватимо са побожношћу као крст који морамо достојно да носимо.
×
×
 • Креирај ново...