Jump to content

Лука

Члан
 • Број садржаја

  76
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

  Never

О Лука

 • Ранг
  Ту је, мало гледа-мало пише
 • Рођендан 01/01/1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 1. Лука

  Kratak metar

  "Љубав" - аутор Владимир Борисављевић Ако на неком фестивалу видите овај наслов препоручујем да погледате причу од неких 15 минута о слепом човеку по имену Драган Поповић Курузлија. Иначе, претрагом на интернету можете наћи наслове његових дела која такође препоручујем.
 2. Ни говора, то није змија - нема ни очи ни рачваст језик - то је рецимо глиста. Можда бесна глиста али ипак глиста. И није Disney него Đisney.
 3. The Orange Oakleaf or Dead Leaf (Kallima inachus)
 4. Лука

  Клонирање

  ?????? ????????? ?????????? 1890–1960 ...
 5. Зашто турбо-фолк? Он је увелико прошао свој зенит. Гора је музика која се провлачи под поп, поп-фолк или рок-фолк. Прича је иста "груди у вис, хаљина на под" али је упакована у доста лепше, мелодичније паковање. Кафане више нису центри музичке културе - сад су то дискотеке, публика није радничка класа - сад је то нерадничка класа али суштина је иста: што једноставнија или простија забава коју је сад пожељно увити у техно или у неке "егзотичне" нпр. "грчке" мелодије и у форму "летњих хитова" и лагодног живота. Нема ту размишљања о овоме или ономе, само "дођи Таји неће Таја да затаји, ... буји
 6. VW Passat CC Мислим да VW никада није направио лепши ауто.
 7. Лука

  САЈТОВИ

  http://www.netcarshow.com/
 8. Лука

  Изворна песме и игре

  Srpski izvorni biseri - Valjevska podvala
 9. Лука

  Заштита купаца

  Да почнемо од једне старије теме која је још увек актуелна. Нисам приметио да су ова и сличне теме довољно пропраћене у медијима па није лоше отворити тему у којој би се преносиле вести о потенцијално штетним производима. Ево неколико линкова: http://forum.roditeljportal.com/forums/thread-view.asp?tid=1436&start=51 http://die-korrespondenten.de/beitrag/gift-im-schnuller/ http://www.safbaby.com/why-bpa-is-more-toxic-to-babies-than-children-over-3 Пошто се помињу и AVENT флашице које су прилично заступљене на амбалажи треба да буде ознака 0 % BPA, што важи и за остале произвођаче.
×
×
 • Креирај ново...