Jump to content

w.a.mozart

Члан
 • Број садржаја

  21622
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  161

Последњи трофеј

w.a.mozart је имао/ла садржај са највише реакција!

8 Пратилаца

О w.a.mozart

 • Ранг
  Smatram da je smeh jedna od najozbiljnijih stvari
 • Рођендан 05/22/1913

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  1756-1791.
 • Интересовање :
  http://motivacioni.freesmfhosting.com/index.php?action=forum

Contact Methods

 • Website URL
  http://motivacioni.freesmfhosting.com/index.php?action=forum

Скорашњи посетиоци профила

65254 посетилаца
 1. Sa druge strane, Dostojevski o Ratu i miru: "Knjiga doduše nije loša ali ja u njoj zaista ne vidim ništa novo"
 2. @Tumaralo. благодарим на лепим речима
 3. https://www.facebook.com/FMDostojevski-bez-cenzure-100587975264182
 4. w.a.mozart

  Napredna zona sumraka

  u pauzi za topli obrok prati i MMA borbe sa gradonačelnikom Leskovca, izvesnim "Meskom" Danilo Vučić posmatrao MMA borbe u Leskovcu - VIDEO - Rešetka RESETKA.RS Turnir koji je održan danas u etno kompleksu “Bella Nella” u naselju Ančiki u Leskovcu bio je posvećen heroijima sa Košara, a sve borbe gledao je i sin predsednika Srbije Danilo Vučić.
 5. w.a.mozart

  Napredna zona sumraka

  Dođem u naprednu zonu sumraka da vidim nešto bolesno, kad ono... i ovde se neki ubeđuju :) zadnje vreme
 6. Ja bih voleo da čujem koje su egzistencijalne posledice odgovora DA i NE (potanko) Pitanje verovatno znači da li u sebe možemo primiti ličnost Hrista ili primamo "samo" božanske energije. U čemu je razlika, punoća i ostalo...
 7. ove tehnikalije su nebitne Nakon smrti Bog sve preuzima, to je sve što znamo. Znajući Hrista mislim da nema razloga za brigu jer ako je na zemlji moguće doživeti prelepe trenutke onda zamisli tek... "što oko ne vide i što uho ne ču, to Bog priprema onima koji ga ljube" u to ime evo nečeg štto je uho čulo a bezvremeno je (nažalost, odlomak je)
 8. tema su reči koje je po hartiji pisao Milan Mladenović, kapiš? Reči - reč je utvrđeni skup glasova ili samo jedan glas (npr. a, i, o, s) koji ima oblik ili glasovnu strukturu (zvučnu i vizuelnu vrednost), pojedinačno značenje (smisaonu vrednost), službu u rečenici (funkcionalnu vrednost) i opšte značenje (gramatičku vrednost).
 9. Apropo konstantne manipulacije da se "o Jasenovcu ćutalo 75 godina" - ovo je kadar iz filma "Deveti krug" France Štiglica, čija se završnica dešava u Jasenovcu. Film je bio u glavnom programu Kana i nominovan za Oskara 1960. god. Iako ima malo naivnosti na početku, završnica u logoru je jedna od najzastrašujućih sekvenci koje sam ikada video. A veliki Lordan Zafranović je posvetio dobar deo karijere ovoj tematici - snimio je mučni "Krv i pepeo Jasenovca", kao i "Testament", svetsko remek-delo filmske umetnosti, koje se bavi i Jasenovcem, ali i životom u NDH, kao i, u trećem paralelnom toku,
×
×
 • Креирај ново...