Jump to content

Даниела

Члан
 • Број садржаја

  5
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

  Never

Posts posted by Даниела

 1. Шта ти уопште значи напамет? Била сам присутна када се све то дешавало!

  Ти људи су привођени као последњи криминалаци, зато што је његово величанство Иринеј, дозволио да се преору неки српски гробови, зарад пута!!!

  У твом одговору се Иринеј спомиње као стуб православне цркве, али он то није!!!

 2. Дејане, зашто Иринеј, који би требао да буде стуб СПЦ у Војводини, није зауставио изградњу пута преко дела православног гробља? Могао је!!!

  Приликом изградње тог пута, нико се није огласио, осим ДСС и Вељине странке. Пар људи, међу њима и моја мајка, су закратко прекинули те радове и том приликом су их полицајци односили са гробља. Била је и чувена ТВ Б92, али им је забрањено да снимају.

  Пре коју годину су порушена 4-5 споменика на католичком гробљу у НС. Чанак и неки из Мађарске су хтели да се тај случај интернационализује. Сви, буквално сви, су се тада огласили.

 3. Што се тиче епископа Бачког, тај човек је у Новом Саду, дао пристанак 2002. године (на власти били Чанак и демократе)  да се прави пут преко дела Алмашког гробља (најстарије православно гробље у НС) и да се заташкају масовне гробнице, страдале деце из логора Шарвар и побијених људи и жена које су мађари побили уласком у Нови Сад 1941-1942!!! Иначе нигде не постоји обележје тих масовних гробница!

  Зашто се наш православни Иринеј није борио да се та места масовних гробница обележе???

  Ево да ли сте задовољни? Сада нема инсинуација.

  Све што сам написала о Алмашком гробљу у Новом Саду је истина! ПРОВЕРИТЕ!!!

 4. Што се тиче епископа Бачког, тај човек је у Новом Саду, дао пристанак 2002. године (на власти били Чанак и демократе)  да се прави пут преко дела Алмашког гробља (најстарије православно гробље у НС) и да се заташкају масовне гробнице, страдале деце из логора Шарвар и побијених људи и жена које су мађари побили уласком у Нови Сад 1941-1942!!! Иначе нигде не постоји обележје тих масовних гробница!

  Зашто се наш православни Иринеј није борио да се та места масовних гробница обележе??? Вероватно зато што је јако добар са Папом!

  Даниела, опомена због изношења инсинуација и то о Епископу СПЦ.  

 5. Потпуно је јасно због чега се дигла бука око тог центра у Црној реци. Неко је морао бити жртвено јагње, јер је Владика Артемије одбио да благослови Бајдена!!! (Не)човека који сматра да Србе треба сместити у концентрационе логоре.

  На крају родитељи тих људи су упознати са свим методама лечења и дали су свој пристанак да би им се деца вратила кући ЖИВА И ЗДРАВА!!!

×
×
 • Креирај ново...