Jump to content

Onufrije

Члан
 • Број садржаја

  160
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Onufrije's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

69

Форумска репутација

 1. Onufrije

  Избори у Србији 2022.

  Разлика је огромна, жена или шта већ је изабрала, је рекла да то не може да прође у Србији и код ње и ти је прозиваш да подметнеш против власти јел немаш морала. Која претња никоме није претила. Јел идеш ти у Цркву, наравно не, јер би видео да тамо нико не носи маску, да се сви причећују из исте чаше и да их држава не дира.
 2. Onufrije

  Избори у Србији 2022.

  ха ха. Како су ови из Ђиласеве опозиције глупи
 3. На „Торлаку” до краја године још 2,5 милиона доза вакцине Спутњик WWW.POLITIKA.RS На Институту „Торлак” до сада је произведено 1,5 милиона доза Спутњик вакцина против вируса корона, а план је да се... Ха ха има да нас рокају у раме наредних 20 година
 4. Onufrije

  Избори у Србији 2022.

  Сећам се да је премијерка скоро причала да смо пред колапсом и да не би волела да полиција мора да бије грађане по улици ако не схвате смртну озбиљност ситуације? КАко те бре није срамота. Рекла је потпуно супротно, да не жели да види то что се дечава у Аустралији где држава бије народ.
 5. Onufrije

  Избори у Србији 2022.

  па за опозицију су закон. Јел су рекли да смо геноцидни народ да и даље идемо у Цркву нормално без маски и осталих глупости. Али тебе то не интересује
 6. Onufrije

  Избори у Србији 2022.

  нисам само објаснио до краја зачто су довели ову Чмаринку. Зато да убију опозицију. Слично су и Тому довели, мада је то друкчије било у оно време јер Тома је био моћан , тј у време Тадића био права опзиција а ови су баш јадни. Од тада, тј пада Томе , у Србији нема опозиције све контролише Брисел и позицију и опозицију. Али не може Брисел све да контролише док је ту Путин, тако да је Косово и даље Србија, Младић је херој и идемо даље.
 7. Ха ха сито, а установе су се показале, промениле Устав да прође Рио Тинто Чак му је и председница владе рекла да ће морати на референдум и да није готово, али човек заслепљен у љубави према председнику све је дозвољено
 8. Onufrije

  Избори у Србији 2022.

  ову власт су довели ЕУ преко Томе када је победио Тадића, а резултати су се знали сат времена пре затварања ЕУ честита Томи. Пре тога је Тома ишао у Брисел да добије инструкције. И сада доведу неку будалу за опозицију пред изборе да кеже како су Срби геноцидни народ. Па једино ако смо глупи да не видимо да је све договорено. Али зло не може да победи и Србија је ипак боље него да је победио Тадић Тому, или Хилари Трампа а најважније је Косово је остало у Србији и Путин је Цар. Бог води историју ка последњем догађају и ту Срби имају ту значајно место јер су ипак велики и православни народ.
 9. Onufrije

  Избори у Србији 2022.

  а Рио Тинто ће да буде гроб ове власти, мада су укапирали да је народ против, али неће им дати назад. И онда ће ЕУ и екипа да смене ову власт.
 10. Onufrije

  Избори у Србији 2022.

  Да народ није глуп показао је да не може да прође насиље за референдум. Ова власт може лако да се сруши, али нема опозиције да то изведе. Протести и блокаде путева у Београду и више градова Србије WWW.POLITIKA.RS Грађани и активисти покушали су данас рано поподне у Београду безуспешно да пробију кордон полиције у Савској...
 11. Onufrije

  Избори у Србији 2022.

  Али ово није добро.Као да неко намерно бира ову будалу да победи Вучић. И да немамо да бирамо. Као онда када је народ изашао да кеже не ковид затварању и онда кренули да гажају пандуре Бели Вук и екипа. Овај Ђилас и Јеремић раде за власт то је једино објачњење да бирају ову будалу.
×
×
 • Креирај ново...