Jump to content

Kost

Члан
 • Број садржаја

  18
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

238 посетилаца

Kost's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

2

Форумска репутација

 1. Mislim da je to protivzakonito... Kako probuditi osećanja u njoj?
 2. Koliko dugo je normalno juriti devojku kojoj se ne svidjas?
 3. Da, zato i pitam. Mada sumnjam da baš i rade često kao muški.
 4. To bi zvučalo kao trojka, ti, žena i taj glas prevodioca izvini
 5. Ima i srećnih priča NUDIO JOJ 1.000.000 DOLARA DA ABORTIRA, A SADA JE SINU DAO SRPSKO IME: Kako je srpska striptizeta upecala NBA zvezdu! FOTO WWW.KURIR.RS Jedan od najboljih NBA igrača, košarkaš Klipersa Pol Džordž, dobio je treće dete sa Srpkinjom Danijelom Rajić.Srpska Kim...
 6. Treba proučiti anatomiju ženskog reproduktivnog sistema i gde se nalazi najveći broj nervnih završetaka pa možda bude jasnije.
 7. To možda porno glumice ali za ostale žene sumnjam... Ipak je sem fizikalije potrebna i hemija
 8. Ali i žene koje se udaju nevine i budu sa jednim celog života opet mogu biti tako uslovno rečeno frigidne od početka jer on ne ume sa njom. I nikad im ne bude lepo. Neka žena je izjavila da se redovno tuče sa mužem i da ne oseća ništa tokom intime i da bi volela da se zamonaši...
 9. Ode predaleko ti ali u pravu si za uništenje ekosistema i planete mene je samo zaintrigovala diskusija koju je Sanja pokrenula o frigudnosti kod žena kao posledici možda nerazumevanja ženskog bića i anatomije od strane muškaraca pa zato mnogo puta ostaju nezadovoljne. Jer njima je teže ostvariti zadovoljstvo i muško se treba potruditi. A onda procvetaju kao nežni cvetići. Valjda se nisi uvredio.
 10. Neobično stanovište. Verovatno zastupaš teoriju evolucije.
 11. Ako ne želi to je u redu. Ako želi ali ne može onda mislim da je nesrećna.
 12. Da, drugarica koja je završila medicinu kaže da su veče šanse za začeće ako ima i ženskog i muškog orgazma. A kako misliš nemilosrdne prema suparnicima?
×
×
 • Креирај ново...