Jump to content

Violetta Valery

Члан
 • Број садржаја

  139
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by Violetta Valery

 1. Ako sam dobro razumela, mi jesmo deo Tela Hristovog od trenutka krštenja. Pričešćem primamo Njega u sebe i On postaje deo nas.
 2. Violetta Valery

  Windows 11

  Ali nema otvorenog koda, nema one posvećene i neposredne zajednice kao na Ubuntu forumu... nema dušu. Čini se kao prazna ljuštura, obličje nekog hladnog i suvoparnog korporativnog okruženja. Nadam se da me razumeš, jer nisam sigurna da li sam se dobro izrazila.
 3. Violetta Valery

  Windows 11

  +1 Možda ću da dam šansu Cinnamonu i Xfce, ali na Windows se ne vraćam.
 4. Ni ja se ne plašim. Štaviše, priželjkujem je, ali sam svejedno primila rusku vakcinu. Ne bih mogla da živim znajući da sam uzrokovala tuđu bolest ili smrt. U mom komšiluku žive starije osobe i jedna komšinica obolela od lupusa. Svoj život bih rizikivala, ali njihove i živote svojih roditelja ne bih nikada.
 5. Mene nije sramota. Volim svoju zemlju, rado ću dati život za nju ako me Gospod udostoji. Volim i ovaj naš narod. Neka smo grešni i iskvareni, ali imamo Hrista. On će nas iskupiti.
 6. Praštaj što ti nisam odmah odgovorila, trebalo mi je vreme da razmislim, da ne napišem nešto ishitreno. Neka bi Gospod dao da nađeš onu pravu, koja će te razuveriti.
 7. Moj tata je veoma lep, mudar i naočit. Mojoj mami se svideo na mnogo više polja, a ne samo zbog izgleda. Kao što rekoh, nije došao iz imućne porodice. Borio se na svaki čestit način da zaradi dok je studirao. Konobarisao je, radio kao pica majstor, popravljao računare mnogo pre nego što je kupio svoj prvi... Mama mi je iz dobrostojeće porodice, ali je vaspitana da se ne zanosi novcem. Karakter joj je bio neuporedivo važniji pri izboru. Gospodu hvala, njihov skladni brak i zdrava porodica su mi veliki oslonac i uzor. Jednog dana ću prevazići to što sam odrasla prezaštićena, razmažena i što se plašim života
 8. Glyndebourne je nedavno objavio celo izvođenje, sa Venerom u glavnoj ulozi.
 9. Jeste, osuda je, jer uvek ima konotaciju uzdizanja sebe na račun nekoga ko je po našim merilima pao. Spremnost na žrtvu nije samo za muškarce. Ta spremnost krasi svakoga ko voli. Nije u redu tako da generalizuješ o ženama. Novac i izgled mi nisu najvažniji, niti sam tako vaspitana. Moj tata je došao u Beograd došao iz Valjeva da studira. Nije bio imućan, ali ga je moja mama svejedno zavolela. Gospodu hvala, zajedno su sve stekli. Hristos nam je zapovedio da ne iskušavamo Boga. Mislim da ni bližnje ne bi trebalo iskušavati. Život će to neminovno učiniti umesto bas.
 10. Molim Boga da mi pomogne kada za to dođe vreme. Ne želim da sudim drugim ženama, samo one znaju zašto nisu dobro izabrle. Nije "samo". Najveća je i najvažnija manifestacija ljubavi. Iz ljubavi nas je Gospod stvorio, a mi Mu samo glavoboljama i neblagodarnošću uzvraćamo. Iz ljubavi je Hristos podneo sramnu i bolnu smrt na krstu da bi nas iskupio iz greha. Lako je osećati se lepo u nečijem prisustvu i sentimentalno se uljuljkivati, sve dok žrtva nije potrebna.
 11. Ljubav je spremnost na žrtvu. Mera ljubavi je mera žrtve. Na primer, za roditelje i nekoliko bliskih prijateljica bih dala život.
 12. Moje telo će imati samo onaj ko osvoji moje srce, a to se neće desiti bez prave ljubavi.
 13. Znam da trenutno Srbiju vodi njen talog, znam da je taj talog uzurpirao sav javni prostor, ali je volim i ponosim se njome. Dala bih život za svoju zemlju, ko god da joj je na vlasti.
×
×
 • Креирај ново...