Jump to content

Violetta Valery

Члан
 • Број садржаја

  75
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

2 Пратилаца

О Violetta Valery

 • Ранг
  Ту је, мало гледа-мало пише
 • Рођендан 06/02/2001

Profile Information

 • Пол :
  Женско
 • Локација :
  Beograd
 • Интересовање :
  Pravoslavna vera, smisao, opera, informacione tehnologije...

Скорашњи посетиоци профила

606 посетилаца
 1. Može da bude lep kao Henri Kavil, ali uzalud ako je bahat i nadobudan.
 2. Meni jeste, ali nisam spremna za nju i to me razdire. Zato sam digla zidove da niko ne može da mi priđe, da niko ne bi gubio vreme i emocije na moju neodlučnost.
 3. Izgleda da mi je promakla. Nek me optuže za jeres, ali mi je lepša od Imperijalnog marša.
 4. Mnogo volim ovu pesmu. Ima u sebi nešto što me vuče da je iznova slušam...
 5. I od toga zazirem. Vreme provedeno u nečinjenju i premišljanju je takođe bačeno vreme.
 6. Ne treba očekivati. Samo biti zahvalan Bogu ako i kada se desi.
 7. Sa drugim delom mogu da se složim, jer se više od svega plašim lošeg izbora. Jedan sam već napravila, takoreći uništila sam jedinu vezu u kojoj sam bila. Morala sam da raskinem i pobegnem, da ne bi on patio zbog mojih tripova i nespremnosti da se prepustim. Sa prvim ne mogu, jer niko nije dužan da nam uzvrati ljubav. Bog ponajmanje, ali On nas svejedno voli bezuslovno. Neki put pomislim, bilo bi lepo, ali više nikoga neću povrediti svojom nespremnošću i time što ne znam šta želim od života.
 8. Nedavno mi je jedna internet poznanica preporučila da istražim lik i delo oca Serafima Rouza. Ovo je jedan od prvih i najboljih videa koje sam našla.
 9. Treba i očišćenje i spasenje, jer ako pretpostavimo istinsku i čistu ljubav, ona sigurno nije došla od pale ljudske prirode. Došla je od Boga, a dotle se nije moglo preskačući korake.
 10. Iskreno se nadam da ne znaš o kome govoriš, jer ovakve stvari nisu za šalu. Jutka je osuđen za silovanje i uznemiravanje. Silno sam želela da se suzdržim osuđivanja, ali nisam mogla ovo da prećutim. Neka bi mu dao Bog da se izvuče iz svog pada, ali neka je daleko od vlasti i da niko ne uči od njega, osim kao od pokajnika.
 11. Ne želim da odemo u osuđivanje. Samo sam pokušala da objasnim zašto tu reč više nikada neću upotrebiti kao sinonim za našu veru.
×
×
 • Креирај ново...