Jump to content

DijanaP

Члан
 • Број садржаја

  7
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О DijanaP

 • Ранг
  Тек дошaо/ла

Скорашњи посетиоци профила

47 посетилаца
 1. @Bojan* Фала брате на поуци, али чак и кад би ти стереотипи били доказана истина (и за мушкарце и за жене), ја бирам да тој ''истини'' супротставим човека (жену или мушкарца) који има потенцијал да достигне меру раста Христовог.
 2. @obi-wan Mоже ли да се рачуна у добро дело, ако ми лакомислени кликом повећамо нечији буџет?
 3. @Smaragdni kamičak Па, у основној смо учили да цурице раније сазревају, али да се то негде пред крај пубертеат изједначава и да практично заједно ступају у зрелост. У последњим деценијама нас рашрафљују и прате сазревање наших делова, а човек је човек само кад је цео, зато ни једна од ових теорија није коначна, а и не доноси много користи. Више замајава човека који се нада да ће из туђих искустава и експеримената успети да нађе прави пут за себе. Испадне на крају да је свакоме од нас најсигурнији пут властити експеримент.
 4. @Flojd За почетак мислим да је наслов нетачан, јер у остатку текста само прва тачка директно везан за жену, а осталих осам су предности мушкарца. Овако описан ''старији'' мушкарац је заиста у озбиљнијим годинама и сигурно има бар неку дужу везу, а вероватно и брак иза себе. Жена која даје предност оваквом мушкарцу је зрелија - тако пише. Зрелија у односу на кога? Уф...скоро нисам читала овакве текстове, не допада ми се како су представљене жене... П.С. Иначе, поздрав свима...
 5. @neca995 Ево, запраћено и лајковано! Баш је корисно за нас који нисмо на ти са нотама. Хвала пуно!
 6. @Rabbi ''српска кинематографија? српски гледатељи?'' Хвала што овим генерализацијама само потврђујете да је овај филм постигао и више него што се очекивало.
 7. Добро дошли Живе Речи Утехе. Поздравите новог члана наше заједнице! 

  :2034660408_zdravsi:

   

×
×
 • Креирај ново...