Jump to content

Bilbija

Члан
 • Број садржаја

  1889
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Everything posted by Bilbija

 1. Bilbija

  Joe Biden, 46. predsednik SAD

  Prihvatanje realnosti i cinjenica je rasizam? A verovanje u fikciju nije?
 2. Bilbija

  Joe Biden, 46. predsednik SAD

  To je zato sto je Haiti presavijen a Japan prav ko strela ... Geometrija je u pitanju ..
 3. Bilbija

  Joe Biden, 46. predsednik SAD

  Samo jos da objasnite zasto u 21 veku po africi umiru od gladi a ovi drigi opet planiraju put na Mars ...posle putovanja u orbitu, na Mesec, lansiranja milion satelita itd... A u Africi jos nisu uspeli da rese preoblem irigacije i upotrebe rala i volova ..
 4. Bilbija

  Joe Biden, 46. predsednik SAD

  Objasnjenje do j...a Znaci evropljani su kolonizovali afriku sbog geometrije? ne znam uspevas li da uvidis koliko je sumanut ovaj pokusaj objasnjenja-...
 5. Bilbija

  Joe Biden, 46. predsednik SAD

  Ma diskutuje se o glupostima ... ima-nema rasa. naravno da ima, ima rasa, ima rasizma, ima belih, crnih... crni gladuju, kolonizovani, prihvataju milom ili silom tudj jezik, kulturu, obicaje... beli siti i napiti, kolonizuju, sure i namecu svoj jezik i kulkturu drugima .. Situacija je potpuno jasna, imas sa jedne strane sposobnije, vestije, prilagodljivije, kreativnije, produktivnije a sa druge strane one koje ne krase ove osobine ... imas lavove i gazele ...jedni love drugi su lovina. Neko moze samo da se pravi blesav da ovo ne vidi.
 6. Bilbija

  Joe Biden, 46. predsednik SAD

  Pa zajednicka komponenta svih kreativnih naroda, tehnoloski, umetnicki, naucno, je germanska.
 7. Bilbija

  Joe Biden, 46. predsednik SAD

  Angli i Sasoni su germani, ne gubi iz vida... Kao i Franci ...francuzi ... A sto se tice amera cuo siu za WASP-ovce
 8. Bilbija

  Joe Biden, 46. predsednik SAD

  Da , mi nismo pripadnici. iste rase. Imao si rat rasa pre 70 -80 godina i u tom ratu na primer je stradalo 6 miliona germanskih vojnika a 30 slovenskih. Zasto su bili 5. puta. efikasniji u ratu?
 9. Bilbija

  Joe Biden, 46. predsednik SAD

  Ovo je tacno, samo sto postoje rase koje se razlikuju po sposobnostima( primer uslovno receno crnaca i belac a i njihkovih rezultata u sportu) a ne razlikuju se po boli koze ... Evo recimo mi i austrijanci. Beli smo i mi i oni, austrija se pominje nekih 500 godina nakon Srba a za razliku od nas mogu se pohvaliti sa znatno vecom kreativnoscu u umetnosti, muzici, nauci i mnogo boljim rezultatima u svim oblastima od nas. Puno su kreativniji i talentovaniji. Zasto je to tako? Pominjem austrijance zbog toga sto nas je manje vise isti broj... 7-8 miliona nas i njih ..
 10. Bilbija

  Joe Biden, 46. predsednik SAD

  Gde su belci u ovoj trci i zasto se i oni ne takmice za neku od medalja znas li @Avocado?
 11. Bilbija

  Joe Biden, 46. predsednik SAD

  I zasto nema crnaca ovde mozes li mi objasniti @Avocado?
 12. Bilbija

  Joe Biden, 46. predsednik SAD

  Zasto nema belaca ovde mozes li da objasnis?
 13. Bilbija

  Joe Biden, 46. predsednik SAD

  "Da li je rasista samo neko ko prihvata da postoji razlika izmedju ljudskih rasa, belaca, crnaca, u odredjenim oblastima ili u vezu sa rasizmom uvodis jos neke karakteristike?" Ako ti ja recimo kazem da u finalu trke na 100m na ovogoduisnjoj Olimpijadi nece biti ni jednog belca vec 10 crnaca sta je to? Neznanje? Rasizam? Ili znanje i rasizam i prihvatanje rasnih razlika kao cinjenice?
 14. Bilbija

  Joe Biden, 46. predsednik SAD

  Ovaj termin "rasisticki" se cesto upotrebljava... da li bi mi ti recimo objasnio sta podrzaumevas pod "rasizmom"? Sta definise rasistu po tebi? Da li je rasista samo neko ko prihvata da postoji razlika izmedju ljudskih rasa, belaca, crnaca, u odredjenim oblastima ili u vezu sa rasizmom uvodis jos neke karakteristike?
 15. Bilbija

  Српска у бојкоту

  Trebali bi i da regulisu eventualno hapsenje gradjana RS od strane federalne policije. Da ozakone upotrebu oruzja u samoodbrani ili sta slicno..
 16. Đoković napravio još jedan korak ka zlatu Đoković napravio još jedan korak ka zlatu - Sport WWW.B92.NET Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Olimpijskih igara.
 17. Bilbija

  Српска у бојкоту

  Evolucija traje i dalje. Sposobniji, pametniji, jaci naprerduju i opstaju. Pojedinci, nacije, drzave, rase ... A moral je sredstvo manje sposobnih, onih koji gube utakmicu, kojim pokusavaju da nekako sputaju one druge, sposobnije od njih ....
 18. Bilbija

  Српска у бојкоту

  Ma ne pitaju se ni gde ih jemanje. Uvek se pita onaj koji je jaci. Finansijski, vojnicki, privredno ... Pogledaj Amere, uzor demokratije, koliko ih ima u Iraku, Libiji, Sirijio=?
 19. Bilbija

  Српска у бојкоту

  A jase secam idiota koji su oplakali Djindjica.,... Sewcas lib se i tih kretena?
 20. Bilbija

  Српска у бојкоту

  Naravno, Srbi su drzavotvoran narod, pravimo svoje drzave, rusimo tudje ...Bogu hvala da je tako bilo a bice opet. Jaci smo, pametniji, bolji, hrabriji ...
 21. Bilbija

  Српска у бојкоту

  Bice on srbima na ponos i diku kao sto i dolikuje i njemu i Karadzicu i svim ostalim nacionalistima...
 22. Bilbija

  Српска у бојкоту

  Prvo spomenik Milosevicu, njega u Aleju velikana a Djindjica na deponiju ...
 23. Bilbija

  Српска у бојкоту

  Uzmi u obzir da ovde u EU blokiraju i cenzurisu na drzavnom nivouy nalaz komisije o Srebrenici ... Ja nisam mogao da downloadujem ovde sa sajta na kome je postavljen.
×
×
 • Креирај ново...