Jump to content

haveaniceday

Члан
 • Број садржаја

  4296
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  23

Everything posted by haveaniceday

 1. haveaniceday

  Politicke (ne)prilike u Srbiji

  Али само ако пробереш један део мог аргумента и правиш ствравмена. А зато си ти адвокат, јер си способан да тако манипулишеш информацијама. Они из групе Б су све то такође неоспорно радили. Али можемо да се правимо да нису, мислим већ сам навикао на твоја идитоска поређењ где умањујеш то што је радила група Б.
 2. haveaniceday

  Politicke (ne)prilike u Srbiji

  Зашто дати глас групи А? Зато што је група Б лоша. Ето ти је ниво твоје логике. Зато сам ја програматор, решавам логичке проблем сваки дан, а ти си адвокат.
 3. haveaniceday

  Politicke (ne)prilike u Srbiji

  Дап, власт су смећари.
 4. Овај лик тврди да лажем када му кажем да мрзи нацију....... и да ради против совје нације... Нико се не залаже да сав народ живи у једној држави, али баш је глупо да имамо две државе са истим народом једну поред друге, посебно ако постоји воља народа да се те две државе уједине.
 5. Да и не. Синофарм и Спутњик нису РНК. Спутњик је исто класична. Ево ти добар текст о спутњику, заиста је добра вакцина Mounting evidence suggests Sputnik COVID... WWW.NATURE.COM Russia’s vaccine is in use in nearly 70 nations, but its adoption has been slowed by controversies and questions over rare side effects, and it has yet to garner World Health Organization approval. Russia’s...
 6. овај клауд је тотално поремећена особа која и даље живи у времену деведесетих, где се кољемо са хрватима и бошњацима... нека му неко препоручи психолога да му помогне.. јер је то стварно забрињавајуће
 7. haveaniceday

  Politicke (ne)prilike u Srbiji

  Значи све што опозиција има да нам понуди је то да није Вучић? Одлична опозиција заиста...
 8. haveaniceday

  Politicke (ne)prilike u Srbiji

  И онда мисле да један суздржани твит може да промени поглед који народ има према њима....
 9. haveaniceday

  Politicke (ne)prilike u Srbiji

  И то је разлог да неко гласа за опозицију?
 10. Да у твом. И у твом свету ми не можемо да играмо "танго" са хрватима. То је све твој конструкт, у реалности ти људи о којима причаш не постоје(или постоје у некој огромној мањини). Заправо све оно за шта мене оптужујеш.. од тога и сам патиш. Имаш неку визију света коју си стекао 90тих, кад си био тинејџер и дан данас живиш политички у том свету. Што је заиста тужно јер је од тада прошло више од 20 годин и тај свет одавно више не постоји. Па нико није причао о клању хрвата и нема апсолутно ништа лоше у концепту Велике Србије. Не знам зашто велику Србију аутоматски асоцираш са неким клање.. заправо знам..написао сам већ горе: рецимо данас комфорно можемо без икаквог "клања" нити има потребе за тиме да постигнемо уједињење Србије и Републике Срспке. Република Српска је посебна држава која може да се одвоји од федерације и припоји Србији. Републику Српску чини већинско српско живље ( око 90 %) Бошњаци не морају да се кољу, јер се у суштини и не питају пуно... могу да покрену рат, али немају никаквог основа.
 11. haveaniceday

  Politicke (ne)prilike u Srbiji

  Чисто да се види ко је лик...
 12. haveaniceday

  Politicke (ne)prilike u Srbiji

  Ево дебилни аутошовинистички твит. Е сада прочитајте квотове и погледајте профиле квотова. Апсолутно ни један ко га квотује негативно није вучићев бот, чак су поприличмно анти вучић профили. Већина су патриоте или националисти којима су се смучили и вучић и ови смећари. Мислим то се види људима по профилима. Тако се губе избори.
 13. Вероватно немамо 10 пута више заражених, него имамо 10 пута више детектованих инфекција. Хватамо боље и ниско симптоматичне и асимптоматичне. Такође ако хоћемо да поредимо ово време, прошле године, људи нису толико путовали колико сада. Већина новозаражених долазе од ретарда који су невакцинисани и без тестова путовали у ЦГ. Када си на мору, па обараш свој имунитет по недељу дана, испијањем алкохола, неспавањем, дехидратацијом од врућине а приде си често у затвореним клубовима... велика је вероватноћа да се вирус часком прошири. У свету тренд са зараженима иде у позитивном (нижем) смеру
 14. Не замери му, болест је у питању. У његовом мозгу мораш да заборавиш олују и јасеновац или да се кољеш са хрватима. Нема ништа између за њега.
 15. haveaniceday

  Politicke (ne)prilike u Srbiji

  Како се губе избори: PSG: Iza novouspostavljenog praznika krije se formiranje "srpskog sveta" RS.N1INFO.COM Pokret slobodnih građana (PSG) ocenio je da "novouspostavljeni" praznik Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, predstavlja novi korak u formiranju "srpskog sveta", kao i uvođenje...
 16. haveaniceday

  Politicke (ne)prilike u Srbiji

  Краду нам и тиме што тебе држе запосленог, не смета ми да ми краду и за научно технолошки парк.. није ни твоје позоруште нити репертоар тамо у много бољем стању.. Мислим, ево, радиш државни посао, по цео дан лапрдаш по форуму, имаш пар шљаки са стране.. значи да не радиш ништа а добијаш плату. Теби нису ништа украли, ти си државни службеник. Украли су нама који стварно радимо.
 17. haveaniceday

  Politicke (ne)prilike u Srbiji

  Је л сте то постали еуроскептици :Р Ја мислим да не постоји већи доказ да је вучић европски човек од овог састанка....
 18. Твој проблем је што очигледно не разумеш неке социјалне односе, имаш неку незрелост или неки аутизам. (саосећам се са тиме јер и ја имам проблем са тиме) Значи, да ти објасним... нико не жели да бије хрвате нити има ишта против дружења. Али оно што не сме да се заборави јесте како су се понели према твојим суграђанима 1995 јер сутра дан тако могу и према теби. Они, нормално гледају свој рационални интерес, ми гледамо свој рационални интерес и тако то иде. То је све нормално. проблем је када кренемо да лажемо себе да треба да заборавимо на свој рационални интерес или да ће хрвати сутра дан у неком сукобу заборавити на свој. Неће и не треба да престанемо. А ти дечко констатно гураш културу да треба да престанемо да гледамо свој рационални интерес (очување наше културе, историје, традиција, норми, митологије) да констатно и на сваком кораку нападаш све везано за то. Смета ти дара из јасеновца, не ваља ти филм, смета ти закон о ћирилици, смета ти споменик у републици српској, смета ти постојање републике Српске. Констатно стајеш на страну бошњака и њихових интереса, а њихов интерес је гушење српске културе у БИХ и доминација бошњачке. Ти управо сваким својим постом подржаваш то. Нико нема ништа против играња танга, летовања у хрватској, хрвата у србији, дружења са хрватима.. али исто тако нико није будала да се сети да смо се исто тако дружили и летовали 85 па само пет година после држали цевке уперене једне у друге. Нити ико мрзи да сваки хрват сда мрзи србе. Јер су људи јако везани за своју нацију и своје племе. И када се сукобе два племена свако ће гледати прво своје па онда туђе. То је једноставно људска природа. Као што можеш да видиш хрвати навелико чувају своју културу, историју, традицију, норму и митологиују. И Срби би требали, али ми мало заостазејмо за њима у томе. Они су много бложе везани него ми. Не воде дебате како не треба да славе олују јер су играли танго са Србима већ играју танго са Србима али у исто време славе олују. Играће танго са тобом, супер комшиле али ће да се бори да не добијеш ћириличне табле у вуковару. Е сада.. велики су проблем незрели (или глупи људи) који то не разумеју.Ти например. Стварно не знам који је твој разлог тачно зашто то не разумеш, могу само да шпекулишем, имам неке своје теорије, али очигледно не разумеш. и већ сам месец дана провео овде губећи време на испразне конверазције, стварно се чујемо, не могу више имам много паметнија посла. Ако ти хоћеп да бацаш своје време, и жртвујеш време које можеш да посветиш послу или породици на неком форуму расправљајући са људима глупости ирелевантне за твој живот... супер... можда имаш вишак времена или си јако добро организован, ја не могу више.
 19. Какви дегенерици чине српску опозиоцију довољно говори чињеница да пљују Ђинђића 20 година мртвог човека на еколошком протесту око рио тинта... Овај петар добар момак, мора јадан да се ограђује од будала...
 20. Много си насилан. Само о насиљу размишљаш, потражи помоћ.
 21. haveaniceday

  Ivermectin

  не знам ја сам видео све и свашта. Ево једна студија која гледа комбинацију клоракина и цинка Ископираћу само закључак: Conclusion This study provides the first in vivo evidence that zinc sulfate in combination with hydroxychloroquine may play a role in therapeutic management for COVID-19. Just a moment... WWW.MEDRXIV.ORG Е сада на гугл сколару има баш много студија на те теме, свакако се слажемо да није ”чудотворан” али врло могуће да има позитивног ефекта у комбинацији са неким другим додацима. најбитније је да свако слуша свог лекара и прати његове савете... то је најбитније..
 22. haveaniceday

  Ivermectin

  Ама брате ја се не залажем низашта од тога. Нити сматрам да вакцине имају неке страшне нуспојаве, нити да нису тестиране, нити подржавам да било ко пије било који лек на своју руку. Само ми се не свиђа констатна медијска пропаганда.
 23. haveaniceday

  Ivermectin

  Драго ми је да ти је отац боље Ја колико сам видео хлорокин има, али у комбинацији са другим лековима или суплементима(цинком). А за овај Ивермецин стварно нисам истраживао, само ме нервира пропаганда коју медији фурају да је лек само за коње и да га узимају људи на своју руку, јер знам да су га и лекари преписивали својим пацијентима, макар за те студије које спомињемо. Мало глупа теоретска претпоставка, али рецимо неко добије секундарну инфекцију неког паразита коју може да третира Ивермецин, и онда крене да сумња у свог доктора који му препише иверицин јер је прочитао негде да је то лек за коње.... стварно је ружна пропаганда коју фурају.
 24. Neverovatno! Zamisli! Ljudi se u normalnim situacijama ponasali sasvim normalno.A mi svi zivimo u ubedjenju da bi se potukli srbi, hrvati i bosnjaci, to je totalno nase misljenje. Hvala ti sto si nas razuverio.
×
×
 • Креирај ново...