Jump to content

haveaniceday

Члан
 • Број садржаја

  2730
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Број дана (победа)

  9

Последњи трофеј

haveaniceday је имао/ла садржај са највише реакција!

О haveaniceday

 • Ранг
  Дуго је са нама

Contact Methods

 • Facebook
  Nema
 • Twitter
  nema
 • Instagram
  nema
 • Crkva.net
  nema

Скорашњи посетиоци профила

456 посетилаца
 1. Oк слажем се са тобом око скептика, ал те бројке ко је од чега умро различите организације (и државе) различито третирају. Рецимо.. особа имала удес, отишла у болницу, добила ковид, добила упала плућа јер је имунитет већ ошћтен од удеса и преминула од ковида. Је л умрла до компликација удеса или ковида? Оћу да кажем да те обелшке ко је од чега умро нису баш најсрећније. Елем, пала нам је ЦФР у Србији испод 1... била је 2.2.... ја вам гарантујем да смо ми до данас имали преко милион оболелих. Значи, смео бих да се кладим у то.
 2. Ja kada su ovakvi argumenti u pitanju vrlo cesto navodim primer mog dede. Moj deda je imao 90 godina, malo je stariji od +Irinija, i polomio je kuk. Posle tri dana je preminuo. Tehnicki to je smrt od komplikacija izazvanih lomljenjem kuka. Malo je nezahvalno oderdjivati od cega je umro neko ko ima 90 godina.
 3. Odlicne vesti, verovatno ce biti potvrdjena do kraja decembra.
 4. Неће, либерали су слабићи и кукавице. Прошли пут када их је побио онај мали Ритенхаус, рокнуо једног, двојицу ваљда ранио, сва тројица досије имају углавном за злостављање жена и један за сексуалне делитке над малолетницом. Они овако галаме, смеју по њих 50 да нападну неког сиротог човека, али за неки озбиљан сукоб нису.
 5. Па видећемо до десетог децембра. Ја мислим да ће Биден добити. Али ништа неће моћи да уради, и ако је превара стварно постојала биће импеачован. Трамп неће да се преда лако, то је сигурно. Поломиће им све играчке.
 6. Орвелијански комшмар не прича само и строго о држави и медијима већ у принципу објашњава принцп слободе информације и контроли информација од одређене политчке групације. Овде јасно видимо кршење тог принципа, где се медији труде да ограниче и манипулишу информацијама, преносећи једне а игноришући друге. Бирајући чињенице које преносе по томе од кога долазе, и да ли иду у одређену нарацију или не. Што се потврђује у следећој реченици: Стварно се види да ботујеш када кренеш да правиш овакве лажне дихотомије. Објективни медији не би бирали једно или друго него би известили
 7. CFR(smrtnost od virusa) u Srbiji je spao sa 2% na 1%. U Sloveniji gde su testirali kompletnu populaciju i nasli sve slucajeve (i asimptomatske) cfr je 0.3%. Dakle smrtnost ovoga nije 2 % vec je 0.3% ( a verovatno i manje) I to sve pod uslovima da se svi zaraze. Slobodno mozes da bacis u vodu tu brojku o 2 % smrtnosti. Što se više testira, to se više slučajeva blage ili asimptomatične korone pronalazi, i CFR spada.
 8. Не знам о чему прича са судовима је тек почело. Мислим, знам да је ноторни крвождерни лажов који против трампа од самог старта, ал ово су стварно идиотске лажи. Човек тужака у државама, негде изгуби негде добије, не трају ти процеси по 2 дана. Није Скотус донео одлуку како се понаша мит ромни овде. Ваљда га жуља што трамп повлачи 2500 трупа из авганистана и ирака, изгубиће неке паре, па је наврзаоп да га притисне што више.
 9. This didnt age well..iz memoara alternativnih cinjenica" Fact check: Trump needs 'miracle' to be right about rosy vaccine timeline, experts say WWW.NBCNEWS.COM “There’s a lot of things that could go wrong,” one expert said. u pitanju je bio 15ti maj. Znaci tramp je bio minimum 7 meseci precizniji.
 10. Odličan ukazitelj botovanja je kada neko brze bolje potrči da objavi nešto o trampu kako je smenio nekog lika, a ne objavljuje naprimer ovo: Trey Trainor to Newsmax TV: Voter Fraud Is Taking Place WWW.NEWSMAX.COM Chair of the Federal Election Commission Trey Trainor believes voter fraud is taking place in states still counting ballots.During a Friday appearance on Newsmax TV's National Report, Trainor... Naravno tu je ministarstvo istine da ga brze bolje fack checkuje, jer oni sve znaju, oni znaju istinu.. pa ministarstvo isti
 11. А када неко селективно преноси чињенице, јел то проблематично и ботовање? Например када преносиш чињеницу о 30 изгубљених тужбуи а за 200 сведочњеа оћеш сематичку рапсраву да ли су то докази или тврдње? Шта је ту алтернативна чињеница?
 12. А ти ботујеш за то ратнохушкачко говедо већ четри година против човека који је повукао 2500 трупа из Ирака и Авганистана управо. Размисли о томе. И нема никаквих алтернативних чињеница. Апсолутно ништа нетачно нисам написао. Написао сам да су оборили 2500 гласова. Чињеница. Написао сам да је Ђулијани изнео одређене доказе које планира да представи. Сад ти оћеш око тога да правиш неку семантичку дебату да ли је доказ или тврдња: И тераш и даље њихове нарације о трампових изгубљених 30 тужби. Ко да је то нешто битно. Једна по једна. две по две. На судовима ће да буде.
 13. Мора да ти фали парче мозга или да ниси гледао ђилијаново излагање па да мислиш да је оно неки фект чекинг. нпр: Какав је ово фектчек? реко експерт ког су довели из снн супротну тврдњу. Зашто нису споменули преко 200 сведочења? Ево ја ћу да ти објасним пошто се правиш глуп. Ово су чињенице које могу да оспоре, али би прича о 200 потписаних изјава под претњом затвора уколико је сведочење лажно дало више кредибилитета Ђулијанију. Па тако, фокусирај се на оно што можеш да дебункујеш и фарбу за косу. Тако се гради неистина нарација са истинитим изјавама. Пон
×
×
 • Креирај ново...