Jump to content

J_a_n_a

Члан
 • Број садржаја

  345
 • На ЖРУ од

 • Број дана (победа)

  1

Everything posted by J_a_n_a

 1. Tacno, mislila sam na Rusiju kao federaciju, ali opet mislim da im se nista ne namece, vec prosto koristis zvanicno pismo drzave u kojoj zivis.
 2. To je druga prica, jer su te drzave bile deo SSSR koristile zajednicko pismo i jezik, sada su nezavisne i vracaju se svom identitetu. Mislila sam na drzave koje jos uvek postoje kao deo Rusije a ne pripadaju Rusima kao Komi republika, Kalmikija, Mari El republika itd.
 3. E vidis tu je sustina, sto ti sokole si o ratovima na prostoru bivse Jugoslavije ucio sa TV i na osnovu izjava pojedinaca a to se ozbiljno razlikuje od pravog stanja stvari, i stava ljudi koji kroz to prosli. Vrati se na ćirilicu to i jeste tema.
 4. Pa oni koriste ćirilicu kao zvanicno pismo Rusije u kojoj zive, kao i ruski jezik ali su zadrzali i svoj jezik i pismo.
 5. Zasto bi bilo ko kupovao Sveto Pismo ili duhovnu literaturu u Laguni? Pored toliko crkvenih prodavnica.
 6. Pitanje je da li su zaista zvali teologa (ovi iz novina). Tekst je izasao u tabloidima, pesma je šund na kub, a opet "protivnici verujucih žive za ove momente", tabloidi pogotovo...
 7. Odnos dece i roditelja (ali ne odnos kada su deca mala pa kako ih vaspitati da budu dobri hrišćani) nego više odrasla deca i roditelji i komplikovani odnosi, roditelji koji se previše mešaju u život dece ili pak ne mešaju se uopšte, toliko se ne mešaju da ih je baš briga...o onim čuvenim rečenicama - videćeš ti jednog dana kada budeš imao svoje dete...
 8. Slazem se. Ali ako smo smo svesni da imamo posla sa manipulatorom i psihopatom, njega necemo pitati zasto nas povredjuje. Tako da je vazno to podizanje svesti, da identifikujemo sa kim imamo posla a onda cemo prilagoditi reakciju i reci.
 9. Što bi se reklo sve će da smisle da uzmu pare @Smaragdni kamičak
 10. Majke koje "guše" svoju decu i insistiraju da uvek bude volja njihova
 11. Nigde uglavnom su žene dežurni krivci.
 12. Nekoliko žena/devojaka je napisalo šta misli, vole/ne vole kod muškaraca i ti si svakoj udario - ne sviđa mi se ne znam ko naopako shvata
 13. @Flojd Nije čak ni duhovito, trolovanje u pokušaju
 14. Joj brate dragi da si ti meni živ i zdrav. Ko ti je stao na žulj, pa prosipaš hejt ništa od ovoga za šta me prozivaš nisam rekla, očigledno je da nisi razumeo...no ima vremena mlad si
 15. Naravno da se nisu pokajali u tome i jeste štos, što su svi doprineli izradnji. I niko ne spinuje, razgovaramo, nemamo isto mišljenje i to je to. I tebi sve najbolje.
×
×
 • Креирај ново...