Jump to content

Predrag.Kovacevic

Члан
 • Број садржаја

  52
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Predrag.Kovacevic's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

21

Форумска репутација

 1. Nakon što sam preležao koronu (3 dana temperatura, 4 dana bolovi i nesvestica) u martu očekivao sam sledeći jak talas tek na zimu međutim, on se dešava upravo sada. Krenuo sam na vakcinaciju pre desetak dana i odjednom je iskočilo u mojoj glavi, ne znam zasto Bog zna, nekoliko sada već za mene vrlo važnih pitanja: 1. Kolika je zaista smrtnost, da li postoji realan razlog za strah? 2. Kolika je verovatnoća da ćeš u ovom godinama (37) umreti od korone, a kolika od drugih bolesti rak (mnogo njih u familiji), krvni sudovi - srce (opet, mnogo njih u familiji), druge bolesti, nesrećni slučajevi, retke bolesti? 3. Da li je vakcina efikasna, da li ima nuspojave? 4. Da li ću svojom vakcinacijom pomoći zdravstvenom sistemu i već preko svake mere opterećenim zdravstvenim radnicima? 5. Gde je tu moja vera u Boga, i koliko ću ja zaista svoj život, sam sebe i sve oko mene, Hristu Bogu da predam? Za sada sam stigao do nekih zaključaka, ali bih više voleo da čujem vaše mišljenje i neke vaše lične zaključke...
 2. Iako sam imao nedoumice oko N1, moram da priznam da su one nestale kada sam upravo pročitao ovaj potpuno netačan tekst. Hvala Bogu za N1 inače bi smo svi živeli u kompletnom mraku i širom zatvorenih očiju.
 3. Помените и брата Ивана. Има 40-так година и на дијализи је неколико година. Сада је због короне на инфективној у КГ.
 4. Apsolutno si u pravu. Mada moraš da priznaš da mu prvo zapažanje vezano za bogataški mir i sklanjanje sirotinje i nije tako loše. Mislim da će se više raditi na tome da se preuzme kontrola nad čovekovom slobodom pa će samim tim to da se odrazi i na rađanje, jer je definitivno planeta u problemu i kroz par stotina godina neće biti nastanjiva ako se nastavi zagađenje ovim tempom. Ovo nije prvi put da neko radi na smanjenju populacije i verujem da su oni ubeđeni da to rade iz najčovečnijih pobuda, kao što to uostalom i biva (setimo se Jude). U slučaju korone to će biti indirektno. Umiraće više ljudi od zakrčenog i zaustavljenog zdravstvenog sistema. Kina je najbolji primer šta nas čeka.
 5. Tačno je da je na kiseoniku, preventivno. To je onaj prvi tretman kiseonikom. Saturacija mu je dobra. Generalno je dosta bolje.
 6. Onda znaš kakav je o. Miloš. Bitno je da je sada bolje, spustili su mu temperaturu. Pošto sada prima intravenski i želudac mu je bolje, počinje da jede.
 7. Dali su mu lekove za želudac. Problem je sto je cekao 5 dana da se javi, tačnije da kolabira i onesvesti se. A sve vreme je pio paracetamol.
 8. Danas su ga prevezli sanitetom. Dvanesti dan kako ima visoku temperaturu. Danas su mu nasli upalu na jednom plucnom krilu. Jedva prica i stoji na nogama. Jede na kasiku jer mu je zeludac nastradao od antibiotika i paracetamola. I supruga mu je bolesna ali ne toliko. Imaju sedmoro dece...
 9. Tema o zagađenju i eksploataciji planete je usko povezana sa temom korona virusa budući da je u njoj razlog njegovog nastanka. Na žalost, danas najviše pričamo o još lekova i još vakcina i još laboratorijskih proba...
 10. Gledao sam emisiju ali ovo nisam ispratio. Žao mi je što nije pričao o zagađenju lekovima. Malo ko o tome priča. Ok, vakciniši trećinu planete, spasićemo živote ali količina toksina od medikamenata koje izbacimo kroz mokraću i izmet, nepovratno zagađuje planetu. Za max par stotina godina nećemo imati pijaću vodu na planeti. I tu je kraj.
 11. Trajno zabeleženo - Edvard Snouden | Vulkan izdavaštvo WWW.VULKANI.RS Dvadesetdevetogodišnji Edvard Snouden je 2013. šokirao svet kada je čovečanstvu otkrio da Vlada Sjedinjenih Država u tajnosti prikuplja podatke o svakom telefonskom pozivu, tekstualnoj... Trenutno je čitam. Već posle prvih stranica počinjem da skraćujem svoje vreme na net-u.
 12. Ovo je novi shef kancelarije za Kosovo i Metohiju...
×
×
 • Креирај ново...