Jump to content

Impala

Члан
 • Број садржаја

  5
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Репутација активности

 1. Хахаха
  Impala got a reaction from RYLAH in Кога од познатих бисте волели да Господ прими у Царство?   
  Хаха, Слоба је окренуо милион Срба на Православље. Био је можда лош политичар, очекивао од свих неко разумевање стања у свету... ПОстао је мрачан... Али суштински, тада је већина Срба партијску књижицу бацила коначно и вратили су се Цркви! 
  Зато верујем да се спасио, притом је ослобођен свих оптужби у Хагу где је преминуо. МОжда због Дафине оде у чистилиште
 2. Свиђа ми се
  Impala got a reaction from Драшко in Кога од познатих бисте волели да Господ прими у Царство?   
  Него ко је по теби то урадио?
  млад си ти човек и живи свој живот тако.. Али да ти ја кажем, оволико лажова као што наш народ има. Нећеш нигде видет! толико јакање, фалсификовање личне биографије, онога шта су доживели... има само у неким заједницама које се не котирају високо. Само је мањина вредела и могли су да владају као појединци где год да се појаве у Србији или Европи. Млада генерација данас није тако накарадна и испаде да је већина нормална а ови су постали мањина!
  што хтедох да ти кажем. Ти знаш да је Црква била избегавана као место где држава шаље лудаке и геј људе да буду монаштво... тако су огадили народу Цркву и то је чињеница историјска данас а тада кад сам ја био у 20 година је то било опште познато у друштву. МИлошевић је то променио, али је народ као народ сањао живот из серија на ТВ екране и само ми који смо пошли у иностранство и зарађивали пристојно. Знамо која је цена тога живота под доживотне кредите и 10 сата рада сваки дан. А Србија распродата као афричка нека држава после МИлошевића. Разумеш, због њега су милиони Срба дошли на Косово и Метохију и вратили се Цркви док је он био на власти. То је непромењива историја нашег народа и цркве.
 3. Хахаха
 4. Свиђа ми се
  Impala је реаговао/ла на gavrosaurus у Кога од познатих бисте волели да Господ прими у Царство?   
  Бата Стојковић
  Милан Младеновић
  Ајртон Сена
  Фреди Меркјури
  Есбјорн Свенсон
  Пако де Лусија
 5. Хахаха
  Impala got a reaction from Благовесник in Кога од познатих бисте волели да Господ прими у Царство?   
  Хаха, Слоба је окренуо милион Срба на Православље. Био је можда лош политичар, очекивао од свих неко разумевање стања у свету... ПОстао је мрачан... Али суштински, тада је већина Срба партијску књижицу бацила коначно и вратили су се Цркви! 
  Зато верујем да се спасио, притом је ослобођен свих оптужби у Хагу где је преминуо. МОжда због Дафине оде у чистилиште
 6. Свиђа ми се
  Impala је реаговао/ла на Grizzly Adams у Ходочашће богослова у Јерусалим - потребна ваша помоћ   
  Добро нам дошао о. Дејане!
 7. Свиђа ми се
  Impala је реаговао/ла на o.Dejan Krstic у Ходочашће богослова у Јерусалим - потребна ваша помоћ   
  Матуранти наше Богословије у Нишу за дестинацију своје матурске екскурзије изабрали су Свету Земљу и Јерусалим. Путују, ако Бог да, после Васкрса. Матурска екскурзија у нашим богословијама је осмишљена као круна петогодишњег школовања и заједничког живота једне генерације ученика. Међутим, ово путовање за Јерусалим је више од матурске екскурзије. Оно је, пре свега, ходочашће, али и својеврсна рекапитулација свега онога што су богословци пет година учили из Светога Писма оба Завета, хришћанске историје, патрологије, литургике... 
   

  Имајући у виду свеукупну ситуацију у којој се налази наш народ, овакво путовање није могуће реализовати без помоћи добрих људи. Стога, уколико неко жели да помогне новчаним прилогом, молитвом, или просто жели да пошаље имена својих ближњих ради молитве у Јерусалиму и светим местима, нека се не устручава...
   
  Жиро рачун Богословије је код Комерцијалне банке, бр 205-58612-16, са назнаком ''за матурску екскурзију.''
  Имена за помињање можете послати на мејл: [email protected]
  Контакт особа: свештеник Дејан Крстић, професор Богословије, телефон 0668883675

  View full Странице
 8. Свиђа ми се
  Impala је реаговао/ла на Иван Недић у Кога од познатих бисте волели да Господ прими у Царство?   
  Кога од преминулих познатих личности бисте волели да Господ прими у Царство, а да притом не знате да ли је та особа имала (или чак знате да није имала) било какве везе са Црквом, православљем, још шире хришћанством, још шире вером уопште?
  Заправо, оно што сам хтео је да са вама поделим радост слушања Мишела Петрућијанија
  https://www.youtube.com/watch?v=cvrP-WtHu-U
   
×
×
 • Креирај ново...